maanantai 25. tammikuuta 2021

Polttari-ideoita Tampereen seudulla

Käynnistetään viikko taas polttaritunnelmissa! Ajattelin tässä kevään aikana kirjoitella muutaman postauksen, johon olen koonnut hauskoja polttari-ideoita ympäri Suomen, toivottavasti näistä on iloa niin kaikille kaasoille ja bestmaneille polttareiden suunnittelussa, kuin tuleville hääpareillekin omista polttareista haaveillessa. 

Ensimmäisenä vuorossa Tampereen seudun aktiviteetit! Tampereelta löytyy hurjan paljon hauskoja polttari-ideoita, joiden joukosta löytyy varmasti jokaiselle jotain. 

Juomatastingit ja kokkauskurssit: 

Brewcatsin oluttastingin voi buukata omalle porukalle, niin livenä toteutettavana, kuin etäversionakin. Rennosti vedetyssä tastingissa maistellaan kuutta erilaista käsityöolutta ja samalla jutellaan oluesta, sen historiasta ja panemisesta ja Brewcatsin tytöt kertovat myös mikä Brewcats on ja mistä koko Tytötkin Panee -juttu sai alkunsa. Tilaisuuden kesto on noin 1,5h. Lisäksi valikoimasta löytyy myös Brewcatsin olut ja juusto tasting, jossa maistellaan kuutta erilaista käsityöolutta, joihin on yhdistelty kolmea erilaista juustoa ja opitaan lisää oluen ja juuston pyhästä liitosta. 

Olen itse seurannut Brewcatsia somessa jo pidemmän aikaa ja heillä on aivan loistava meininki! Olisi mahtavaa päästä kokemaan myös heidän tasting!

Winebridge

Winebridge-viinibaarista löytyy Tampereen laajin viinivalikoima ja ravintolassa järjestetään säännöllisesti erilaisia teemailtoja ja tasting-tilaisuuksia. Viinitastingin järjestäminen onnistuu myös omalle ryhmälle ja on hauska polttariaktiviteetti, etenkin jos tastingin teemaksi valitsee vaikkapa polttarisankarin suosikkirypäleen tai lempparimatkakohteen. 

Sasor 

Tamperelainen ravintola Sasor järjestää viinibaarissaan tastingeja 6-30 hengen ryhmille ja tastingin sisältö voidaan räätälöidä ryhmän toiveiden mukaisesti. Mahdollisia aihealueita tastingiin ovat esimerkiksi puna- tai valkoviinien rypäleet ja valmistus, ihanat jälkiruokaviinit sekä ruoan ja viinin yhdistäminen. Tastingien hinta muodostuu viinien hinnan ja määrän mukaan.

Villa Sofia

Ihanassa Villa Sofiassa järjestetään niin kokkauskursseja, joihin voi halutessaan yhdistää myös viini- ja/tai suklaatastingin! Kokkauskurssin teemana voi olla esimerkiksi "Makumatka maailmalle" ja kurssiin sisältyvät esittely ja reseptien läpikäynti, opetus ja ruokien valmistus, sekä illallisen nautiskelu. Kokkauskurssin kesto on noin 4 tuntia ja halutessaan siihen voi lisäksi yhdistää esimerkiksi Villivihannes-työpajan tai Rentouttavan metsätyöpajan. 

Teerenpeli Tampere

Teerenpelin ravintoloissa tapahtuvat tastingit tarjoavat tilaisuuden tutustua Teerenpelin laadukkaaseen olut- ja tislaamotuotteiden valikoimaan. Tastingit ovat loistava valinta esimerkiksi polttaripäivän aktiviteetiksi ja tasting voidaan toteuttaa joko omatoimisesti tai ohjatusti kaikissa Teerenpeli-ravintoloissa. 

Kuva: // Pexels

Jännitystä ja vauhdinhurmaa: 

Kelo ja Kallio Adventures

Kelo ja Kallio järjestää monenlaista hauskaa polttariohjelmaa, esimerkiksi köysilaskeutumisia Pyynikin näkötornista, kalliokiipeilykokeiluja ja Pirkanmaan pisimpiä vaijeriliukuja Teiskon Laavumaassa. 

Motorspace

Pirkkalassa sijaitsevasta Motorspacesta löytyy Tampereen seudun ainoa ympäri vuoden auki oleva ulkorata, jolla pääsee ajamaan kartingia säällä kuin säällä. Lisäksi Motorspacessa voi hankkia uniikkeja ajoelämyksiä Yamahan kaksipaikkaisilla Side-by-Side –ajoneuvoilla.

Kart In Club Tampere

Suomen ensimmäinen premium-luokan kartingautorata löytyy Kart In Clubilta Pirkkalasta. Valikoimasta löytyvät myös tandem-autot, joilla voi kurvailla radalla kahdestaan. Polttariporukoille sopii loistavasti Kimppakisa, johon kuuluu ½ tuntia rata-aikaa ja siinä ajassa ajetaan yhdessä osassa harjoitukset sekä aika-ajo. Pienen tauon jälkeen on luvassa Finaali, jonka pituus vaihtelee käytettävissä olevan ajan ja ajohalujen mukaan 10-25 kierroksen välillä.

ZBase

ZBasen sisäaktiviteetit ovat avoinna ympäri vuoden! ZBasessa pääsee kisailemaan LaserMaxx-laserseikkailun merkeissä tai pelaamaan arcade-pelikoneilla, joihin voi halutessaan ostaa rajattoman määrän poletteja polttariporukan käyttöön. ZBasesta löytyy myös laaja valikoima erilaisia lautapelejä ja äänieristettyjä pelihuoneita ja jos polttariporukka ostaa virvokkeet paikan baarista, ei peleistä peritä erillistä vuokraa. 

Megazone 

Tullintorilla sijaitsevassa Megazonessa pääsee kisailemaan laserseikkailussa ja polttariporukalle voi buukata yksityisen peliajan, jolloin koko pelikenttä on vain oman ryhmän käytössä. Tavallisesti megazonea pelataan tiimipelinä kahdessa tai kolmessa mahdollisimman tasaväkisessä joukkueessa. Jos pelaajia on vähän niin peli voidaan pelata solo-asetuksilla, jossa kaikki pelaavat toisiaan vastaan. Kummassakin pelimuodossa pelaajat pysyvät pelialueella koko pelin ajan. Itse en ole koskaan käynyt Megazonessa, mutta tätä olisi hauska päästä kokeilemaan!

WakeValley

Ylöjärvellä sijaitsevassa WakeValleyssa pääsee kokeilemaan vesilautailua, eli wakeboardingia. Wake Valley uudistuu nyt talven aikana ja kesän 2021 uutuutena on rantoja kiertävä wakeboard-kaapeli. Alueelta löytyy lisäksi myös leirintäalue, vuokrattavia mökkejä, puu- ja savusauna, SUP-lautoja, sekä palju. 

Tampereen kiipeilykeskus

Tampereen kiipeilykeskuksella on kaksi kiipeilyhallia, toinen Nekalassa ja toinen Lielahdessa. Omalle porukalle varattu ohjattu kiipeilykokeilu soveltuu myös ensikertalaisille. Nekalassa ohjaaja haastaa polttariporukan seinäkiipeilemään itsevarmistavilla laitteilla 9 metriä korkeiden seinien huipulle ja Lielahdessa puolestaan pääsee kokeilemaan kiipeilyä boulderoinnin merkeissä. Jos ryhmällä on jokin oma tehtävä, joka polttarisankarin halutaan tekevän, voi ohjaaja hoitaa järjestelyt sen osalta etukäteen. Ohjatun kiipeilytunnin hinta max. 10 henkilölle, sisältäen varusteet on 210€, lisähenkilöt 20€/hlö. 

SkyBreakers- stunttitemput

SkyBreakers järjestää polttareihin huimapäistä ohjelmaa ja temppuja, joko polttarisankarille tai koko polttariporukalle. Valikoimasta löytyvät muunmuassa ihmissoihtu, pelastautumispukuhyppy, pendulum-hyppy ja talviaikaan loistavasti sopiva, kossupullon nouto heikoilta jäiltä. 

Varalan Urheiluopisto

Varalan Urheiluopistosta löytyy monenlaista polttariporukoille sopivaa aktiviteettia, kuten Seikkailuhuvipuisto Flowpark, köysitoimintatehtäviä, kirkkovenesoutua, elämyskelluntaa ja jousiammuntaa. Lisäksi polttariryhmät voivat halutessaan varata käyttöönsä myös ranta- tai hirsisaunan ja paljun. 

Liikunnallisia aktiviteetteja

StudioMove

StudioMove järjestää polttariporukoille muunmuassa tankotanssia, ilma-akrobatiaa (rengas/silkit), ilmajoogaa ja erilaisia tanssitunteja, kuten twerk, show heels, burlesque ja reggaeton. Polttariporukka voi myös itse valita suosikkibiisinsä harjoiteltavan tanssin taustamusiikiksi. StudioMoven yksityistuntien hinnat ovat alkaen 120€ / 45 min ja 140€ / 60 min. 


House of Dance tarjoaa polttariporukoille toiveiden mukaisesti räälöityjä rentoja tanssitunteja tai workshoppeja. Tanssilajien joukosta löytyy niin twerkkausta, dancehallia, salsaa, kuin bollywoodiakin. Polttaripakettien hinnat ovat alkaen 250€. 


TanssiStudio Razzmatazz tarjoaa polttariryhmille hauskoja tanssitunteja, jotka voidaan toteuttaa polttariteeman mukaisesti, tai vaihtoehtoisesti tanssia polttarisankarin lempimusiikkiin tai muuhun teemaan, kuten 70-luvun tahtiin, bollywood-leffojen teemaan tai cabaree-hengessä. Tanssistudiolta  löytyy myös polttariporukoille rekvisiittaa tanssitunnin ajaksi ja tunti on mahdollista videoida, jotta siitä pääsee nauttimaan vielä häiden jälkeenkin. Polttaritunnit alkaen 100€ / 60 min. 

Rock The Pole

Rock The Pole järjestää polttariporukoille erilaisia lajikokeiluja asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Valikoimaan kuuluu tankotanssin lisäksi muunmuassa sirkustaiteilua, ilmajoogaa, tuolitanssia, sekä käsillä seisontaa. Yksityistuntien järjestäminen onnistuu lyhyelläkin varoitusajalla ja tarjouspyynnön voi jättää sähköpostitse. 

Fiilis Fitness

FiilisFitnessin polttaritunnin sisältö voidaan räätälöidä aivan asiakkaiden toiveiden mukaisesti ja Fiiliksen tiloista löytyvät myös tilavat pukuhuoneet & suihkutilat, joten sieltä on helppo jatkaa polttareita seuraaviin rientoihin. Lisäksi tiloista löytyy myös Salonki, joka sopii hyvin polttariryhmän kaunistautumiseen tunnin jälkeen. Polttaritunti voi pitää sisällään esimerkiksi tanssia, rentouttavaa kehonhuoltoa tai kunnon syketreeniä. 

Padel Tampere

Messukylän padelkeskuksessa voi järjestää hauskan ohjelmanumeron polttariporukalle, eikä aiempaa kokemusta lajista vaadita. Polttaripakettiin sisältyy alkuohjauksen sisältävä 1,5 tunnin pelihetki, vuokravälineet ja juoma jälkipeleille ja sen hinta 4-20 hengen porukoille on 30€/hlö. Polttaripakettiin kuuluu lisäksi myös pingis- ja pöytäcurlingpöytien, saunojen ja tv-tilojen vapaa käyttö. Myös keskuksen kahvila-deli on avoinna polttareiden ajan. 

Suppaa Tampere

Tampereen ensimmäinen SUP-koulu ja -vuokraamo Suppaa Tampere sijaitsee Pyynikin kuvankauniissa maisemissa. Suppaa Tampere järjestää ryhmille niin suppailuretkiä, kuin SUP-joogaakin ja heidän kauttaan on mahdollista myös vuokrata SUP-lautoja omatoimiretkeä varten. Omalle ryhmälle on mahdollista räätälöidä SUP-paketti, joka voi sisältää esimerkiksi sekä suppailuretken, että SUP-joogakokeilun. 

Trampolin Park Wild 

Trampolin Park Wildista löytyy niin trampoliinipuisto, kiipeilypuisto, kuin seikkailupuistokin. Trampoliinipuiston voi joko varata kokonaan omaan käyttöön tai sitten lunastaa hyppyliput kaikille ryhmän jäsenille. Trampoliinielämykseen voi myös halutessaan yhdistää kiipeily- ja seikkailupuistoelämyksen. 

Hemmottelua ja kauneudenhoitoa: 

Valkoinen Oksa

Miten olisi rentouttava hemmotteluhetki morsiamelle, vaikkapa polttaripäivän aluksi? Hair Garagen tiloissa, Tampereen keskustassa toimiva Valkoinen Oksa tarjoaa polttarisankareille 75 minuutin balilaista hierontaa, joka on ikivanha kokonaisvaltainen kauneusrituaali. Tämä hemmotteluhoito auttaa unohtamaan häästressin hetkeksi ja polttarisankarin nauttiessa hieronnasta muu polttariporukka voi suunnata nauttimaan lasilliset kuplivaa vieressä sijaitsevaan Bakery Cafeeseen. 

EdgeBeauty

EdgeBeauty tarjoaa polttariporukoille Edgen ETKOT-paketteja, joiden joukosta jokainen voi valita itselleen mieluisan hemmotteluelämyksen. Tämä olisi ihana hemmotteluelämys esimerkiksi ennen polttari-illalliselle suuntaamista!

Day Spa Studio Feel It

Day Spa Studio Feel It:in Tampereen toimipisteessä on käytössä neljä hemmotteluhuonetta, meikkipisteitä, sekä kampaamopalvelut, joten se soveltuu loistavasti ikimuistoisten polttareiden järjestämiseen. Polttariryhmälle voidaan kustomoida oma paketti, jonka sisältö kustomoidaan ryhmäkoon, käytettävissä olevan ajan ja budjetin mukaisesti. 

Holiday Club Tampereen Kylpylä

Holiday Club Tampereen Kylpylään voi suunnata päiväkäynnille, vaikka ei hotellin tiloissa majoittuisikaan, joten miten olisi rentouttava kylpyläpäivä, perinteisen morsiussaunan sijaan? Kylpylän allasosastolta löytyvät porealtaas, kylmäallas ja kahluuallas, sekä hemmottelevia vesisuihkuja. Saunaosastolta puolestaan löytyy niin perinteinen suomalainen sauna, kuin höyrysaunakin. Lisäksi samassa rakennuksessa palvelee Harmony Day Spa, johon on mahdollista buukata hemmotteluhieronta tai kauneushoito polttarisankarille, muiden rentoutuessa kylpylän poreissa. 

Kuva: // Pexels

Kulttuuria ja kädentaitoja:

Taito Pirkanmaa

Taito Pirkanmaa järjestää polttariporukoille taitokeskuksen tiloissa Rakkauden raitaa matossa-työpajoja, jossa polttariporukka pääsee yhdessä kutomaan pienen maton kangaspuilla. Polttarisankari voi valita mattoon mieleisensä sävyt ja jokainen polttarivieras pääsee vuorollaan kutomaan mattoon yhden raidan, muiden nauttiessa sillä välin nyyttärieväistä. Valmis matto jää taitokeskukseen odottamaan polttariseurueen jäsentä, joka noutaa sen myöhemmin ja saa meiltä opastuksen maton viimeistelyyn ja valmis matto voidaan lahjoittaa hääparille esimerkiksi hääpäivänä. Tästä jää ihana, pitkäikäinen muisto polttaripäivästä! Jonkun muun mielestä tämä olisi varmaan todella lame polttariaktiviteetti, mutta minusta tämä oli aivan ihana ja herkistyin vähän, kun ajattelin yhdessä ystävien kanssa rakkaudella kudottua mattoa :D Noh, tämä kertoo miten hurjapää minä olen!

Polttariäänitys studiossa

Rakastaako polttarisankari laulamista? Siinä tapauksessa polttariäänitys studiossa voi olla täydellinen polttarielämys hänelle! Laajasta biisivalikoimasta valitaan etukäteen pari kappaletta ja polttaripäivänä polttari­sankari laulaa biisin tai pari karaoketaustojen päälle äänitysstudiossa ammattilaisen avustuksella. Myös muu polttari­porukka voi halutessaan osallistua. Valmiit, miksatut kappaleet saa heti mukaansa illanviettoa varten tiedostoina (tai tarvittaessa cd-levyllä). Tämä olisi myös aika ihana huomenlahjaidea tulevalle puolisolle, jos äänitettäväksi kappaleeksi valitsisi jonkun yhteisiä muistoja sisältävän kappaleen! Tosin ei omalle puolisolleni, koska minähän en osaa laulaa, en sitten yhtään :D

Paint & Party

Maalaa ikioma taideteos vaihe vaiheelta, samalla omaa lempijuomaa siemaillen - mikä täydellinen konsepti! Suosittu Paint & Party järjestää yksityistilaisuuksia myös polttariporukoille. Yksityistilaisuuden hinta on 49€/hlö ja niitä järjestetään Teerenpelin tiloissa, sekä muiden yhteistyökumppaneiden tiloissa ympäri Suomen. Paint & Party on mahdollista toteuttaa myös ryhmän omissa tiloissa. 

Polttariporukka voi valita toteutettavakseen minkä tahansa Paint & Partyn olemassaolevista teoksista tai esittää oman toiveen (suunnittelupalkkio toiveteokseen on 40€). Teosvalikoimaan pääsee tutustumaan täällä. Yksityistilaisuuden kesto on noin 2 tuntia ja hintaan sisältyvät laadukkaat materiaalit ja tarvikkeet, essut tilaisuuden ajaksi, ohjaus ja tiimin apu koko tilaisuuden ajan, upeat teoksenne kotiin vietäväksi, tilan valmistelut ryhmällenne sekä siivous tilaisuuden jälkeen. Ilman snack-tarjoilua tilaisuuden hinta on 46€/hlö. 

Vehmaisten savipaja 

Ah, keramiikkaa! En saa siitä kyllikseni. Kangasalan rajalla sijaitsevassa Vehmaisten savityöpajassa on mahdollista järjestää yksityiskurssi polttariporukalle! Rakkauden malja-aiheisessa workshopissa polttarisankari pääsee dreijaamaan opettajan opastuksella "lemmenmaljan" ja muut polttarivieraat rakentamaan omat maljansa makkaratekniikalla. Pajalta löytyvät kaikki työvälineet ja materiaalit ja tekniikat ovat helppoja, joten ne onnistuvat myös ensikertalaisilta. Kurssi kestää noin puolitoista tuntia ja lopuksi polttarisankari saa valita, minkä väriseksi maljat lasitetaan. Maljat ovat polton jälkeen turvallisia käyttää ja kestävät esimerkiksi tiskikoneen. Valmiit työt voi noutaa savipajalta noin kahden viikon kuluttua.

HelmiVillakko

HelmiVillakon Floral Classics With Friends - Ystäväkurssi on täydellinen aktiviteetti pienemmälle polttariporukalle! Ystäväkurssilla osallistujat pääsevät sitomaan kukka-asetelman sesongin ihanimmista kukista, samalla hyvää musiikkia kuunnellen. Kurssi järjestetään 2 – 4:lle henkilölle Tampereella Helmivillakon katetulla terassilla touko-syyskuun aikana ja kurssin kesto on noin 2 tuntia. Kurssin hinta on 495€, riippumatta osallistujamäärästä ja hinta sisältää materiaalit, opetuksen ja valmiin asetelman kotiin vietäväksi.

Sweet Things Elovainion Kukka

Ylöjärvellä sijaitseva Sweet Things Elovainion Kukka järjestää myös omille ryhmille räätälöityjä kukkakursseja. Kurssille osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta kukkasidonnasta ja teema voidaan valita ryhmän toiveiden mukaisesti. 

Kuva: // Pexels

Pakopelejä- ja huoneita: 

Mysteeri

Pakohuonepeli on loistava valinta heti polttaripäivän alkajaisiksi, sillä siinä kaikki pääsevät pelaamaan ja ryhmähenki kasvaa kohisten. Se toimii myös hyvänä jäänmurtajana, jos kaikki polttarivieraat eivät ole toisilleen entuudestaan tuttuja. Tampereen Mysteeristä löytyy neljä erilaista pakohuonetta ja nettisivujen kautta voi pyytää tarjouksen omalle polttariseurueelle. 

Way Out

WayOut Tampereelta löytyy polttariseurueiden käyttöön kaksi erilaista pakohuonetta: The Prison (4-8 hlö) ja Back in time (2-6 hlö). Pakohuoneet ovat loistava valinta polttariaktiviteetiksi, sillä ne eivät ole riippuvaisia keliolosuhteista, eivätkä vaadi suuria fyysisiä ponnisteluja tai erityisjärjestelyjä. Polttarisankaria varten huoneeseen voidaan myös piilottaa polttariyllätykseksi esimerkiksi pieniä lahjoja, viestejä, ystäviä tai irvokkeita.

Nature Escape

Nature Escape järjestää luontopakopelejä yhteistyössä Varalan Urheiluopiston kanssa. Luontopakopelin sallistujamäärä on max. 16 hlö  (yli 8 hlö polttariporukat jaetaan kahteen samanaikaiseen peliin) ja kesto noin 1,5 tuntia. Etukäteen sovittaessa on myös polttarisankarin lahja mahdollista yhdistää osaksi peliä. 

Luontopakopelin hinta 2-6 pelaajalle on 200€, 7-8 pelaajalle 220€, 9-12 pelaajalle 380€ ja 13-16 pelaajalle 400€. 

Room Escape

Tampereen Finlaysonilla sijaitsevasta Room Escapesta löytyy useita erilaisia pelihuoneita ja pelejä on mahdollista myös räätälöidä polttariporukan toiveiden mukaisesti. Huoneeseen voidaan esimerkiksi piilottaa pieni lahja polttarisankarille tai muuttaa pelin alkutarinaa polttariseurueen toiveiden mukaisesti. Huoneeseen on mahdollista varata myös lisäpulmana arkkupulma, johon voidaan laittaa vaikkapa kirje tai muu pieni yllätys. Arkkua voi käyttää myös kylmälaukkuna sillä sinne mahtuu jopa 8 kappaletta 0,33 litran tölkkejä. Arkkupulman hinta on 25€ ja sen saa varattua helposti pelivarauksen yhteydessä.

Muuta tekemistä: 

Vakoilumuseo

Tampereen keskustassa sijaitseva Vakoilumuseo tarjoaa hauskoja elämyksiä polttariporukoille, esimerkiksi Vakoillen Vihille-ohjelman, valheenpaljastus- tai agenttitestejä, sekä Spy Game-pulmaseikkailun. Vakoillen Vihille-ohjelma sisältää perehdytyksen vakoilumenetelmiin ja polttarisankarille agenttitestin, jossa häntä testataan esimerkiksi asekätkön etsimisessä, ampumisessa ja salasanoman selvittämisessä. Ohjelma huipentuu kuulusteluhuoneessa toteutettavaan valheenpaljastustestiin, jonka kysymykset polttariseurue saa laatia itse. Ohjelman kesto on noin 2 tuntia ja hinta 190€ max. 15 hlö. 

Amazing Tampere

Amazing Tampere järjestää ryhmille erilaisia kaupunkiseikkailuja Tampereen keskustan alueella. Valmiiden ohjelmapakettien joukosta löytyy esimerkiksi Amazing Polttarit-paketti, jossa joukkue kohtaa noin 3 kilometrin mittaisella reitillä erilaisia tehtäviä. Reitin voi kiertää yhtenä ryhmänä mutta silti tiimit toisiaan vastaan kisaten tai järjestää hääparille vaikkapa yhteisen polttari-iltapäivän jossa tulevien puolisoiden polttariseurueet voivat kilpailla toisiaan vastaan. Paketin hinta sisältää seikkailun  sisällön, tekniikan (tabit ja kamerat), 1–2 maistiaista matkalla, hulvattomat kuvamuistot huikeasta päivästä, Amazing Tampere-huivit, palkinnot voittajille, sekä oman vetäjän seikkailun alkuun ja loppuun. Baarirastit eivät kuulu hintaan, mutta lisämaksusta tai omakustanteisesti ne onnistuvat. Kierros päättyy näköalapaikkaan, johon ei muuten pääsisi: Finlaysonin Seelannin torniin, josta on 360 asteen näkymät Tampereen kattojen ylle, kuohuviinin kera tietenkin!

Lisäksi innostuin myös Amazing Tasting-seikkailusta, jossa ryhmä pääsee maistelemaan niin Tallipihan Suklaapuodin suklaita, laadukasta luomukuohuviiniä, kuin kotimaisten tislaamoiden palkittuja ginejäkin. 

Viikinsaari

Vain 20 kilometrin päässä Tampereen keskustasta sijaitseva Viikinsaari on täydellinen kohde kesäajan polttareihin! Laivakuljetus Viikinsaareen lähtee Laukontorilta kesäaikana aina tasatunnein. Viikinsaaren palveluihin kuuluvat ravintola, kesäkioski, kesäteatteri, sekä monipuolista kulttuuriohjelmaa. Viikinsaaresta löytyy myös rantasauna, sekä upea iglusauna, jotka ovat varattavissa myös yksityiskäyttöön. Saaresta löytyy myös 1,3 kilometrin mittainen luontopolku ja meditaatiopolku. Tämä olisi ihana paikka vaikkapa kesäisen polttaripiknikin tai saunaillan viettoon!

Hohtogolf West Coast Ratina

Hohtogolf West Coast Ratinan polttaripakettiin sisältyy hohtominigolf-kierros jokaiselle osallistujalle, sekä kolme pelipolettia jokaiselle auto- tai koripallopeliin. Polttaripaketin hinta on 13€/hlö, kun osallistujia on minimissään 10. Toisena vaihtoehtona tarjolla on VR-simulaattoripaketti, johon sisältyy hohtominigolfkierros + virtuaalitodellisuus-simulaattori 1 tunti (virtuaalitodellisuus-simulaattori hohtominigolfkierroksen kanssa samanaikaisesti, pelaamaan vuorotellen hohtominigolfkierroksen ohessa). Hinta 11€/hlö + virtuaalitodellisuussimulaattori 80€/tunti, minimi 10 hlöä/190€. Mahdolliset juotavat veloitetaan toteutuneen kulutuksen mukaan. Olen itse pelannut hohtominigolfia useampaankin otteeseen ja se on aina ollut superhauskaa, suositus siis tälle!

Tässäpä siis iso liuta hauskoja polttari-ideoita Tampereen seudulta! Toivottavasti joukosta löytyi uusia vaihtoehtoja myös teille lukijoille :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti