torstai 25. kesäkuuta 2020

Puinen rusetti ja kalvosinnapit

Miesten juhlapukeutumisessa mielestäni suhteellisen uusi ja hauska yksityiskohta ovat puiset asusteet. T ei vielä tiedä miltä hänen häälookkinsa tulee näyttämään, mutta tätä puista rusettia ja kalvosinnappeja hän on käyttänyt jo useasti erilaisissa juhlatilanteissa ja treffi-illoissamme ja voisi hyvin harkita näitä myös hääpäivän asusteiksi. Tilasin nämä T:lle joululahjaksi ensimmäisenä yhteisenä joulunamme ja nämä ovat mielestäni hauska vaihtoehto perinteisille ruseteille ja kalvosinnapeille.

Olisi myös hauska idea, että sulhasella ja bestmaneilla olisi kaikilla tällaiset puiset asusteet, kuten yhden ystäväni häissä. Tällöin bestmaneja voisi myös "kosia" hauskasti antamalla heille lahjapaketissa jo valmiiksi nämä puiset setit. 



Itse olen tilannut nämä Kone Gear Finlandin verkkokaupasta, mutta sen lisäksi hauskoja rusetteja löytyy esimerkiksi Puine valikoimasta. Itse fanitan etenkin heidän kaupunkiteemaisia rusettejaan, joista löytyy omansa niin turkulaisille, lahtelaisille, oululaisille kuin kuopiolaisillekin. Jos haluaa panostaa vähän enemmän, myös Hermandian suunnittelemat rusettimallit ovat aivan mahtavia ja kotimaista käsityötä. 

Mitäs tykkäätte tästä asusteideasta? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti