keskiviikko 29. heinäkuuta 2020

Hääpaikkoja Turun seudulta: Tammiluodon Viinitila Paraisilla

Saariston rengasreitin päätteeksi päätimme vierailla samalla vielä Paraisilla sijaitsevalla Tammiluodon viinitilalla. Meidän on pitänyt jo pitkään käydä täällä samalla kun mökkeilemme Paraisilla, mutta jostain syystä se on vaan venynyt. Nyt päästiin vihdoin viiniostoksille! 

Suomessa sijaitsee useita viinitiloja ja olemme myös aikaisemmilla kesälomareissuilla vierailleet niissä. On kiva tukea kotimaisia viinituottajia ja maistella erilaisia makuja. Jos kotimaiset viinitilat kiinnostavat, niistä löytyy todella hyvä listaus täältä! Me olemme aiemmini vierailleet Alahovin viinitilalla ja parhaalta ystävältäni kuulin juuri suositukset Rönnvikin viinitilasta, joka on meilläkin seuraavaksi listalla! Tammiluodosta mukaan tarttui heidän kaksi erilaista omenasiideriään, mansikkakuohuva sekä omenoista ja punaisista karviaismarjoista valmistettu hedelmäviini. 

Tiesin jo ennakkoon, että Tammiluodon viinitilalla voi järjestää myös häitä, mutta reissuväsymyksen kourissa unohdin kysellä tästä lisätietoja. Haluan kuitenkin vinkata tästä ihanasta paikasta myös täällä blogin puolella, sillä viinitila tarjoaa upeat puitteet häiden järjestämiseen!

Viinitila sijaitsee aivan merenrannassa ja sieltä löytyy myös upea omenapuutarha. Hienoja kuvauspaikkoja hääkuvien ottamiseen siis riittää ja nyt kun vihkiminen juhlapaikalla on kovasti kasvattanut suosiotaan, löytyy täältä upeat puitteet myös siihen. Nettisivujen mukaan viinitilan päärakennuksessa voi järjestää häitä vuoden ympäri ja pöytäpaikkoja löytyy jopa 120 hengen hääseurueelle. Catering hoituu kätevästi tilan oman henkilöstön kautta, mutta erikseen sovittuna myös ulkopuolisen pitopalvelun käyttäminen on mahdollista. Tilassa on A-oikeudet, joten anniskelu tapahtuu tilan toimesta. 

Lisäksi tilalta löytyy myös Viinitupa, jossa on kesäaikaan mahdollista järjestää intiimimmät 10-40 hengen häät. Lisätilaa tuo myös terassilta löytyvä iso telttakatos. Lisätietoja ja kuvia tiloista löytyy viinitilan nettisivuilta





Tämä oli todella sympaattinen ja kaunis paikka, suosittelen vierailemaan täällä jos liikutte Paraisilla päin! Löytyykö lukijoiden joukosta ehkä joku, joka olisi viettänyt häitään Tammiluodon viinitilalla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti