tiistai 28. heinäkuuta 2020

Kukkataidetta häihin: Blomma Creatives

Ensimmäisellä kesälomaviikollani vietimme siskoni kanssa Turku-päivää kaupungilla ja poikkesimme sattumalta myös ihanaan Maanantaimarkettiin. Liike näytti ulospäin niin trendikkäältä, etten aluksi edes tajunnut, että kyseessä on second hand shop. 

Oma huomioni liikkeessä ei kuitenkaan kiinnittynyt vaatteisiin (vaikka nekin näyttivät ihanilta ja siskoni mukaan täältä löytyy välillä todellisia aarteita!), vaan näyteikkunan upeisiin kuivakukista tehtyihin asetelmiin ja kimppuihin. Nappasin niistä äkkiä kuvat talteen ja poimin mukaani myös käyntikortin, josta paljastui, että nämä ovat turkulaisen Blomma Creativesin käsialaa. 




Kotiin päästyäni painuin samantien googlailemaan, että mikäs juttu tämä oikein on! Mieleeni nimittäin juolahti heti, että nämähän olisivat ihana ja persoonallinen lisä myös häiden somistukseen. 

Nettisivuilta paljastui, että Blomma Creatives on Turussa sijaitseva uudenaikainen ja luova kukkastudio ja tilauskukkakauppa. Heillä on myös oma workshop lounge, joka sijaitsee Barkerin kutomolla ja siellä järjestetään erilaisia kursseja ja työpajoja. Lisäksi Blomma Creatives järjestää yksityiskursseja omille ryhmille, eli tämä olisi mahtava aktiviteetti esimerkiksi kukkasidonnasta kiinnostuneen morsiamen polttareihin!

Blomman sivuilta löytyy inspiraatiota myös hääkukkiin ja sivuilla todetaan, että: "Blomman hääkukat ovat ainutkertainen yhdistelmä boheemia rentoutta, luonnollisuutta ja ajanmukaisuutta. Blomman puoleen kannattaa kääntyä jos tavanomainen kimppu ei ole sinulle vaihtoehto." Itse innostuin heti kuivakukista tehdystä hääkimpusta ja erilaiset oljet ja heinät sopisivat erinomaisesti meidän häiden elokuiseen tunnelmaan. Lisäksi ihastuin tuohon ensimmäisessä kuvassa näkyvään "kukkakruunuun". Se olisi upea yksityiskohta esimerkiksi buffet-pöydän ylle roikkumaan!

Blomma Creativesin kukkataidetta pääsee ihastelemaan myös heidän instatilillään: @blommacreatives. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti