keskiviikko 19. elokuuta 2020

3 x unelmien hääkimppu

Hääkukat ja erityisesti kimput, ah näitä voisin selailla loputtomiin! Olen itse suuri kukkien ja kasvien ystävä ja ostan myös meille kotiin säännöllisesti leikkokukkia. Hääkimpun suhteen olen ehtinyt jo tehdä muutamia pohdintoja, joista tärkeimpänä se, että oman kimppuni aion ehdottomasti tilata floristilta, enkä tehdä itse. Myös itse saa tehtyä todella kauniita ja näyttäviä kimppuja, mutta koska en missään nimessä ole alan ammattilainen, haluan tässä asiassa panostaa ja hankkia unelmieni kimpun, joka varmasti kestää kauniina läpi koko pitkän päivän. 

Toinen yhdistävä tekijä kimppuhaaveissani on rehevyys ja rönsyilevyys, jota viime aikoina onkin näkynyt hääkimpuissa todella paljon. Toivon, että kimppu ei ole siloteltu ja pyöreä, vaan siinä saa olla paljon erimuotoisia ja pituisia elementtejä. Kimpun tyyliin tulee varmasti vaikuttamaan paljon myös se, millaisen hääpuvun päädyn hankkimaan, sillä mielestäni on tärkeää, että puku ja kimppu sopivat kauniisti yhteen ja täydentävät toisiaan valokuvissa. Tässä kuitenkin listattuna kolme tämän hetken suosikkityyliäni!

1. Romanttinen kimppu

Vaaleanpunainen on lempivärini ja yleensä tykkään ostaa meille kotiinkin kimppuja, joissa yhdistyvät vaaleanpunaisen ja vihreän eri sävyt. Olen aivan ihastunut näihin romanttisiin kimppuihin, jotka sopisivat täydellisesti yhteen myös häidemme teemavärien kanssa. Näissä olen tykästynyt erityisesti keveyteen ja unenomaiseen hempeään tunnelmaan. Ainakin tällä hetkellä ajatuksena on, että pöytäkoristeisiin tulee myös vaaleanpunaisia kukkia ja morsiusharsoa, joten olisi hauska, että samat elementit näkyisivät myös minun kimpussani. Näissä inspiraatiokuvassa ihastuttavat myös eucalyptuksen ja ruskuksen oksat, jotka sopivat mielestäni täydellisesti hempeiden sävyjen rinnalle. 

Kuva: Pinterest
Kuva: Pinterest
Kuva: Pinterest

Ihanaa olisi lisäksi se, että tällainen kimppu muistuttaisi myös äitini hääkimppua, jota olen ihastellut heidän hääkuvissaan. Siitä kuva tässä alla! ♥




2. Värikäs kesäinen kimppu

Toinen kimpputyyli, johon olen iskenyt silmäni Pinterestiä selatessani, ovat kesäisen värikkäät ja rönsyilevät kimput. Rakastan auringonkukkia ja päivänkakkaroita ja näissä on mielestäni ihanan luonnollinen meininki. Koska häidemme värisävyt tulevat muuten todennäköisesti olemaan aika neutraaleja, olisi ihana saada hääpäivään myös vähän väriloistoa kirkkaampien värien muodossa. Pidän itse väreistä, mutta silti esimerkiksi pukeutumisessa tulee ihan liian usein suosittua tylsiä, neutraaleja sävyjä kirkkaiden värien valitsemisen sijaan. Jos häitämme juhlittaisiin heti kesäkuun alussa, kuten alunperin haaveilimme, valitsisin varmasti tällaisen kesäisen pirteän kimpun! 

Kuva: Pinterest
Kuva: Pinterest
Kuva: Pinterest



3. Boheemi kuivakukkakimppu

Kolmas ihastuttava ja vähän persoonallisempi vaihtoehto olisi kuivakukista tehty kimppu. Rakastan näiden pehmeän puuterisia sävyjä ja boheemia tunnelmaa! Tällainen kimppu sopisi mielestäni erittäin hyvin meidän elokuun lopussa vietettäviin loppukesän häihimme ja toisi niihin eräänlaista sadonkorjuun tunnelmaa. Tämä sopisi myös erinomaisesti häiden maalaisromanttiseen ja boheemiin tunnelmaan. Kuivakukat ja heinät ovat olleet kovassa huudossa viime aikoina ja itsekin olen ihastellut eri sisustusblogeissa paljon näkyneitä näyttäviä pampaheiniä. Tuo neljäs kuva on myös hyvä inspiraatio siihen, että kimppu voisi sisältää sekä tavallisia kukkia, että kuivakukkia ja - heiniä. 

Kuva: Pinterest
Kuva: Pinterest
Kuva: Pinterest

Mikä näistä kolmesta tyylistä on teidän suosikki? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti