keskiviikko 10. helmikuuta 2021

Ystävänpäivätekemistä pk-seudulla (ja vähän muuallakin)

Tänään luvassa hauskoja ystävänpäiväjuttuja pääkaupunkiseudulta ja pari vinkkiä muuallekin Suomeen! Tarjolla vinkkejä ystävänpäivän herkku- ja hemmotteluhetkiin toteutettavaksi niin kotona, kuin sen ulkopuolellakin. 

Kuva: // Pexels, Ylanite Koppens

Pääkaupunkiseutu

Villdin vegaaninen ystävänpäivän take away-menu

Ravintola Villd ja Soup ovat yhteistyössä suunnitelleet vegaanisen ystävänpäivämenun, jonka voi tilata take away-versiona ystävänpäiväviikonloppuna 12.-14.2.2021. Menun hinta kahdelle on 80 euroa ja sen voi noutaa SOUP:ista sovittuna päivänä ja kellonaikana. Hauska tapa nauttia fine dining menu mukavasti kotona!

Nokkalan Majakan ystävänpäivätarjoukset

Matinkylässä Espoossa, upealla paikalla merenrannassa sijaitseva Nokkalan Majakka on yksi meidän lempikahviloistamme! Ystävänpäivänä 14.2.2021 Nokkalassa on ihania tarjouksia, kuten kaksi kahvia/cappuccinoa yhden hinnalla ja lasi Moët & Chandon Imperial Brut samppanjaa hintaan 10 € (10cl) sekä Pfaff Cremant Rose -kuohuviini 5 € (10cl). Tähän on helppo yhdistää päiväkävely rantaraitilla, merenrantamaisemista nautiskellen. 

Lilla Robertsin ja Krog Roban ystävänpäiväedut

Hotelli Lilla Robertsissa on ystävänpäiväviikolla 9.-11.2.2021 myynnissä erityishintainen ystävänpäiväpaketti, joka sisältää yhden yön valitussa huoneluokassa, kolmen ruokalajin menun, buffetaamiaisen sekä huoneenluovutuksen klo 13.00. Hinta Comfort-huoneessa alkaen 170 € kahdelle hengelle ja peruutus mahdollinen vuorokautta ennen. 

Lisäksi Krog Robassa on ystävänpäiväviikolla tiistaista torstaihin (9.-11.2.) klo 17-21 15% kaikista ruoista, kun ruokailemaan saapuu yhdessä ystävän kanssa. Edun saa hyödynnettyä mainitsemalla ravintolassa koodin YSTÄVÄ15. Krog Roban herkullinen viikonloppubrunssi puolestaan on tarjolla la-su klo 12:30-14:30. 

Hotel Havenin ystävänpäivätarjoukset

Ystävänpäivälauantaina 13.2.2021 Hotel Havenissa on tarjolla ihana afternoon tea, johon voi valita juomaksi joko shampanjaa, teetä tai cocktaileja. Bar Havenin ystävänpäiväetuina on lisäksi kaksi Caesar-salaattia ja lasilliset roseekuohuvaa yhteishintaan 45 € tai juustolautanen kahdelle ja lasilliset talon punaviiniä hintaan 35 €. 

Jos haluatte panostaa hiukan enemmän ja myös majoittua Havenissa, sopii ystävänpäivään loistavasti Havenin Rakkausloma-paketti!

Ystävänpäivä Haikon Kartanossa

Haikon Kartanossa on ystävänpäivänä 14.2.2021 tarjolla ystävänpäivän brunssi hintaan 38€/hlö, sisältäen lasillisen kuohuviiniä. Brunssiin voi halutessaan yhdistää myös vaikkapa rentouttavan parihieronnan tai yhden yön miniloman kylpylähotellin tai kartanon puolella. 

Ravintola Backaksen ystävänpäivämenu kartanossa tai take awayna

Ravintola Backaksessa juhlitaan ystävänpäivää jo lauantaina 13.2.2021. Tarjolla on joko ihana kartanoillallinen tai ystävänpäivämenun tee-se-itse versio, jossa esivalmistetut herkut resepteineen voi noutaa kotiin nautittavaksi. Tee se itse -illallinen sisältää esivalmistetut raaka-aineet, kirjalliset valmistusohjeet sekä Laurin kokkausvideon. Molempien hinta on 45€/hlö. 

Backaksen kartano on muuten myös suosittu hääpaikka, joten tämä on loistava tilaisuus tutustua samalla myös potentiaaliseen juhlapaikkaan! Täältä löytyy lisää tietoa Backaksen hääpaketeista

Kuva: // Pexels, Jess Bailey Designs


Muu Suomi

Jyväskylä: Hotelli Verson ystävänpäivän herkkukassi

Hotelli Verson ystävänpäivän takeaway herkkukassi on loistava tapa järjestää ystävänpäivätreffit kotona! Kassin voi noutaa lauantaina 13.2.2021 ja menun hinta kahdelle on 79€. Sivuilta löytyvät myös sommelierin laatimat juomasuositukset, jotka löytyvät Alkon valikoimasta. Menusta löytyy muunmuassa rapukeittoa, marinoitua lohta, härkätartaria ja Aleksanterinleivoksia. 

Saimaa: Saimaa Gastronomy - Ystävänpäivän lumoa

Saimaa Gastronomy-kohteissa vietetään ystävänpäiväviikonloppuna 12.-14.2.2021 Järvikalojen lumoa-teemaviikonloppua, joka tarjoaa herkullisia kattauksia, mielenkiintoista ohjelmaa sekä mukavaa ostettavaa itselle ja lahjaksi. Saimaa Gastronomy-kohteisiin kuuluvat Hotelli Punkaharju (jota moni on muuten hehkuttanut ihanana kotimaan häämatkakohteena!), Sahanlahti Resort, TeaHouse of Wehmais ja Tertin Kartano. 

Savonlinna: Ravintola Majakan ystävänpäiväbrunssi

Ravintola Majakassa on ystävänpäivänä 14.2.2021 tarjolla ystävänpäiväbrunssi klo 11-16. Brunssin hinta on 30€/hlö ja se sisältää myös lasillisen kuohuviiniä. 

Tampere: Ystävänpäivän italialainen brunssi Piemontessa

Ravintola Piemontessa on ystävänpäivänä 14.2.2021 tarjolla italilaisia makuja tarjoileva brunssi, johon pientä ekstraa tuo tulevan kevään hittituotteeksi povattu roseprosecco, jota on myynnissä laseittain. Brunssin hinta on 35€/hlö. 

Turku: Turun osalta bloggaajakollegani Kuparimorsian oli tehnyt niin hyvän postauksen ystävänpäivän herkkuhetkiä varten, että lisään tähän vain linkin siihen! :)

Jakakaa ihmeessä kommenttiboksin ja Instagramin puolella myös omien paikkakuntienne helmiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti