tiistai 9. maaliskuuta 2021

Häämessut netissä - Behind the scenes: Kampaus- ja meikki

Häämessut netissä-ohjelma on nyt julkaistu ja ensi perjantaista alkaen päästään taas messuilemaan! Ennen messujen starttaamista, ajattelin jakaa teille vähän behind the scenes-tunnelmia messuohjelman kuvauksista. En ole aiemmin ollut mukana missään kuvauksissa, joten oli todella hauskaa päästä mukaan tähän kokemukseen! 

Palataan siis hetkessä takaisin päin helmikuuhun ja Jyväskylän reissuumme ♥

Meitä saapui sunnuntaiaamuna hotellille kaunistamaan ihana paikallinen kampaus- ja meikkitaituri Ida (MUAH Ida Charlotta), joka loihti meille upeat kampaukset ja meikit Häämessut netissä-kuvauksia varten. Ida on itseoppinut hiusmuotoilija ja meikkitaiteilija, joka nauttii luovasta työstä ja on erikoistunut nimenomaan hääkampausten ja -meikkien loihtimiseen. Ida loihtii kampauksia ja meikkejä myös erilaisissa tapahtumissa ja illanistujaisissa, eli hänet voi buukata myös vaikkapa polttaripäivälle loihtimaan pikakampaukset ja -meikit koko seurueelle. Idan nettisivuilta löytyy myös loistava asiakasinfo, josta löydät kattavat ohjeet kampaukseen ja meikkiin valmistautumiseen. 

Idalla on oma studio Jyväskylässä Harjukadulla, mutta hän kertoi, että valtaosan hääkampauksista ja -meikeistä hän tekee nimenomaan hotellilla tai hääparin kotona. Morsiamen häälookin lisäksi Ida voi loihtia kampaukset ja meikit myös kaasoille ja muulle häätiimille ja parhaimmillaan hän kertoikin tehneensä peräti 7 hengen hääseurueen juhlalookit. 

Sonjan toiveissa kuvauspäivälle oli rento kiharakampaus ja Ida taikoikin Sonjan upeista luonnonkiharoista astetta huolitellummat versiot ja viimeisteli kampauksen rennolla sivuletillä. Meikissä puolestaan hyödynnettiin ruskean, kullan ja nuden sävyjä. 

Lopputuloksesta tuli ihanan luonnollinen ja sädehtivä!

Elli puolestaan toivoi tyylikkäitä Hollywood-kiharoita ja toispuoleista kampausta. Myös Ellin silmämeikissä pohjana toimivat ruskean sävyt, mutta lisäksi silmiä korostettiin ruusukullan ja vaaleanpunaisen sävyillä. 

Miten raikas ja upea look Ellille syntyikään!

Ja sitten vielä minä! Kuten olen aiemminkin maininnut, en ole ikinä tuntenut oloani kotoisaksi nutturakampauksissa (johtuu ehkä osittain myös siitä, että hiukseni ovat niin pitkät ja paksut, että nutturasta syntyy helposti Marge Simpson-look :D), vaan suosin arkenakin erilaisia letti- ja ponnarikampauksia. Ida loihti minulle rennon toispuoleisen pull through braidin. Myös minun silmämeikissäni pohjasävynä toimi ruskea, jota korostettiin sitten violetin sävyillä. Nämä korostivat mielestäni hauskasti ruskeita silmiäni ja tummia piirteitäni!

Huulipunana meidän kaikkien huulilla loistivat NYX:in huulilakat, joita löytyy myös omasta meikkipussistani useammassakin sävyssä. Olen itse välillä tuskastellut sen kanssa, että matta-koostumuksensa takia lakka kuivattaa huulia ja huulimeikki alkaa helposti rakoilla, mutta Ida antoi tähän meille loistavan vinkin! Huulille kannattaa levittää ensin vaseliinia ja jos huulet ovat todella kuivat, antaa sen imeytyä sen aikaa, kun tekee muun meikin. Ja tämän jälkeen sitten levitetään NYX:in huulilakka päälle! NYX:in huulimeikit ovat mielestäni yllättävän kestäviä ja niitä löytyy lukuisissa upeissa sävyissä.  

Me tykkäsimme Idan loihtimista lookeista tosi paljon, joten jos teillä on etsinnässä kampauksen ja/tai meikin tekijä Jyväskylän seudulta, niin lämmin suositus Idalle! Kannattaa myös ottaa seurantaan Idan instatili @muahidacharlotta, jossa pääsee ihailemaan Idan loihtimia upeita häälookkeja. 

Kuvauspäivän tuotosta pääsette ihailemaan Häämessut netissä-ohjelmassa lauantaina 13.3.2021 klo 14:00! En ole itsekään tuota vielä nähnyt, joten jännittää että miltähän oikein näytän ja vaikutanko yhtään luontevalta kameran edessä :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti