sunnuntai 13. maaliskuuta 2022

Häämessut netissä on käynnissä - jo viidettä kertaa!

On jälleen aika nauttia häähumusta - jo viidensien virtuaalisten häämessujen muodossa! Tuttuun tapaan, haluan jakaa teille omat messutärppini ohjelman ja osastojen joukosta. Messut jatkuvat tiistaihin asti ja jos missasit jonkun ohjelmista, ovat ne katsottavissa myös jälkikäteen koko messujen ajan. 

Kuva: Häämessut netissä

Häämessu TV:n tärppejä

La 12.3. klo 12 Havu ja Helmen modernin kalligrafian workshop 

Lauantain messuohjelma starttasi ihanan Havu ja Helmen kalligrafiaworkshopilla. Jos haaveissasi on opetella kalligrafiaa ja loihtia itse kauniit käsinkirjoitetut kutsut tai kirjekuoret, niin kannattaa ehdottomasti katsoa tämä!  

La 12.3. klo 14 G Live: Hääkutsutrendit 2022

Hääkutsuihin ja muihin häiden paperituotteisiin lisää inspiraatiota tarjosi myös Ellin ja Sonjan trendikatsaus, jossa esiteltiin myös messuosastojen kutsuvalikoimaa.

Su 13.3. klo 13 Häätarinat

Kestosuosikkini niin kirjoitetussa kuin videoidenkin muodossa ovat häätarinat! Mekin päädyimme varaamaan häihimme videokuvaajan (tästä tulossa erillinen postaus myöhemmin), joten muiden häävideoita on ihana fiilistellä ja poimia niistä inspiraatiota ja ideoita myös omaan videoomme. Sain myös oman sulhaseni innostumaan videokuvauksesta viime kevään messuilla esitettyjen häätarinoiden ansiosta! 

Su 13.3. klo 14 IG Live: Löydä oma signature-tyylisi hääpäivään

Sunnuntailta odotan erityisesti tätä Pinni & Puuterin Niinan IG Liveä, jossa loihditaan kimaltava juhlameikki ja jaetaan vinkkejä oman häälookin löytämiseen. Oman hääkampaukseni suhteen toiveeni ovat jo aika selkeät, mutta meikin osalta lisäinspiraatio ja ideat tulevat tarpeeseen. 

Su 13.3. klo 15 IG Live: Hääpäivä ei ole aina täydellinen

Tänään messuohjelmassa on luvassa myös rakkaiden blogikollegoiden, Iidan ja Satun IG Live, jossa luvassa on vertaistukea ja avointa keskustelua hääpäivään liittyvien mahdollisten pettymysten ja negatiivisten tunteiden käsittelyyn. Ihanaa, kun näistäkin uskalletaan nykyään puhua avoimesti! 

Messuosastojen suosikit

Pastelligrafia 

Messuosastojen joukosta haluan ehdottomasti nostaa esille rakkaan ystäväni ja blogikollegani upean uuden yrityksen: Pastelligrafian! Messuosastolta löytyy esittelyvideo ja ihania messutarjouksia, muunmuassa käsin kalligrafialla kirjoitetut paikkakortit ja suloiset polttari-ja kaasovihot. Olen jo buukannut Sonjan loihtimaan meidän häihin (ja kaikkiin muihinkin juhlahetkiin) kaikki mahdolliset paperituotteet :D

Hotel F6

Messuosastojen joukosta löytyy myös Helsingin keskustassa sijaitseva ihana boutique-hotelli F6, joka sopii loistavasti niin  hääyön kuin romanttisen staycationinkin viettoon. Itse en ole vielä päässyt täällä yöpymään, mutta olen kuullut hotellista paljon kehuja ja tämä on ehdottomasti myös meidän vierailulistalla. 

Karhujää - Jäätuotteet

Yksi kiinnostavimmista näytteilleasettajista tämän kevään messuilla on ehdottomasti Karhujää! Me olemme törmänneet Karhujään tuotteisiin jo aiemminkin, häiden jäätuotteita miettiessämme. Karhujään jääpalat ja -murska ovat meillä harkinnassa niin tölkkien viilentämiseen kuin drinkkien joukkoonkin. 

Hermandia Collection - puiset asusteet

Puiset asusteet ovat olleet suosittuja myös häälookissa jo muutaman viime vuoden ajan. Olen kirjoittanut näistä blogin alkuaikoina erillisen postauksenkin. Hermandia Collectionin messuosastolta löytyvät upeat, samasta puusta valmistetut Söör-rusetti ja Daam-korvakorut. Rakastan näiden kohdalla sekä kaunista puumateriaalia, että romanttista ajatusta! 

Mitä te odotatte eniten messuilta tai mitkä ovat olleet teidän tähän astisia suosikkeja? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti