perjantai 22. toukokuuta 2020

Inspiraatiota hääkutsuihin

Pinterestistä löytyy loputon määrä ihania ideoita häihin liittyen ja olenkin ehtinyt koota itselleni jo läjäpain kuvia Wedding-tauluuni. Viime päivinä olen ihastellut erilaisia hääkutsuja ja pohtinut erilaisia kutsuvaihtoehtoja. Rakastan askartelemista ja etenkin korttien tekemistä, joten kutsut ovat yksi niistä osa-alueista, joista olen eniten innoissani häävalmistelujen osalta. Haluan kutsun avaamisen olevan vastaanottajalleen pieni elämys ja heidän tuntevan olonsa tärkeäksi.

Tällä hetkellä olen erityisen ihastunut näihin kolmeen tyyliin:

1. Pitsiä ja maalaisromantiikkaa

Ruskeaa tai valkoista kartonkia, pitsinauhaa, juuttinarua ja -kangasta, sekä puusydämiä: nämä kutsut huokuvat romantiikkaa ja diy-henkeä. Tähän tyyliin sopivat kauniisti myös kuivatut tai paperista valmistetut kukkaset ja paperinaru. 


2. Painettuja kukkakuvioita

Tätä tyyliä on viime aikoina näkynyt todella paljon sekä hääkutsuissa, että muissakin korteissa. Nämä painetut kukkakuviot ovat väriloistossaan ihan uskomattoman kauniita ja niiden avulla myös kutsun saisi helposti yhtenäiseksi häiden värimaailman kanssa. 

Kuva


Kuva

Kuva

Kuva


3. Yksinkertaista & eleganttia

Toisaalta myös yksinkertaisuus on kaunista ja siksi minua houkuttavat myös tämän tyyliset pelkistetyn elegantit kutsut. Nämä toimisivat erittäin hyvin myös niin, että kutsussa olisi vain ihan perustiedot (päivämäärä, vihkipaikka ja kellonaika, sekä juhlapaikan osoite) ja kaikki muut tiedot löytyisivätkin netistä hääsivustoltamme. 


Kuva




Kutsuihin liittyen minulla on päähänpinttymä myös kirjekuorista, haluan ehdottomasti kehitellä jotain pientä ekstraa myös niihin. Lisäksi postimerkkien teettäminen omalla kuvalla houkuttaa. 

Mikä näistä tyyleistä on teidän suosikki?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti