keskiviikko 24. kesäkuuta 2020

7 ideaa vieraskirjan toteutukseen

Vieraskirja on mielestäni hauska juttu niin vieraille, kuin itse hääparillekin. Vieraskirjasta jää hääparille ihana muisto ja sinne kirjattuja tervehdyksiä on hauska lukea jälkikäteen, vaikkapa ensimmäisenä hääpäivänä. Perinteinen vieraskirja on aina hyvä vaihtoehto, mutta sen lisäksi löytyy vieraskirjan toteutukseen nykyään runsaasti muitakin vaihtoehtoja. Tässä listattuna 7 omaa suosikkiani!

1. Palapeli

Kuva: Pinterest

Vieraskirjan voi toteuttaa hauskasti palapelin muodossa. Jokainen vieras voi kirjoittaa nimensä palapelin palaan ja hääpari sitten halutessaan koota palapelin ja kehystää sen vaikkapa taulun muotoon. 
Vastaavanlainen on tilattavissa esimerkiksi Juhlakaupan valikoimasta. Tämä voisi olla meille palapelihulluille hauska idea! Tosin paloja vaan saisi olla vähän enemmänkin, täytyykö alkaa järjestellä 1000 vieraan häitä?! :D


2. Polaroid-kuvat ja tervehdykset

Kuva: Pinterest

Photobooth-tyyppisiä vieraskirjoja on viime vuosina näkynyt häissä paljon. Rakastan itse muutenkin polaroid-kuvia, joten tämä on tällä hetkellä oma suosikkini myös meidän häiden vieraskirjaksi. Vieraat voivat napata itsestään polaroid-kuvan ja liimata sen sitten vieraskirjaan pienen tervehdyksen kera. Jos päädytte tällaiseen vieraskirjaan, on hyvä idea liittää photoboothiin myös kameran käyttöohjeet, sekä lyhyt ohje filmin vaihtamiseen. 


3. Tervehdykset purkkiin 

Kuva: Pinterest

Kuva: Pinterest

Tämä on mielestäni  myös tosi söpö idea! Tervehdykset voi koota purkkiin esimerkiksi puisille sydämille talletettuina tai pienille paperikääröille kirjoitettuna. Samaan tyyliin voisi kerätä vierailta myös avioliittoneuvoja tai esimerkiksi treffi-ideoita ensimmäisen avioliittovuoden varalle. Purkista voisi sitten arpoa aina yhden lapun vaikka joka kuukausi ja toteuttaa sieltä löytyvän deitti-idean. 

4. Maapallo 

Kuva: Pinterest




Tämä sopisi erityisen hyvin paljon matkustelevalle hääparille! Vieraiden tervehdyksillä täytetty maapallo olisi myös hauska sisustuselementti ja hääpäivää voisi muistella aina palloa pyöräyttämällä. 

5. Puupalikat 



Kuva: Pinterest



Onko teidänkin suosikkipeli ollut joskus nuorempana huojuva torni? Myös vieraskirjan voisi toteuttaa siihen tyyliin. Tämä olisi mielestäni myös siitä hauska idea, että palikoita voisi oikeasti hyödyntää vielä jälkikäteenkin kyseisen pelin pelaamiseen kaveriporukalla, vaikkapa kaasojen ja bestmanien kanssa. Tällainen vieraskirja löytyy esimerkiksi Partykingin valikoimasta


6. Taulu


Kuva: Pinterest


Taiteesta tykkäävä hääpaari voisi toteuttaa vieraskirjansa myös taulun muodossa. Kuva voi olla oikeastaan mitä vaan, mutta mielestäni tämä ilmapallotaulu oli todella suloinen! Kuvan voi printata valmiiksi ja pallot sommitella sopivaan asetelmaan ja sitten vieraat voivat vaan kirjata nimensä valitsemaansa kohtaan. Tästä saisi hauskan sisustuselementin vaikkapa vierashuoneen seinälle. 

7. Postikortit

Kuva: Pinterest

Rakastan postikortteja! Meillä on jo pitkään ollut parhaan ystäväni kanssa perinteenä lähettää matkoiltamme aina kaikista kauhein tai hulluin postikortti, jonka onnistumme kohteesta löytämään. Myös vieraskirjan tervehdykset voisi kirjoittaa postikorttien muotoon. Nämä voi sitten solmia nipuksi kauniilla nauhalla ja lukea kortit läpi esimerkiksi ensimmäisenä hääpäivänä. 

Mitä tykkäsitte näistä ideoista? Mikä oli teidän suosikki?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti