tiistai 23. kesäkuuta 2020

Kaasohommissa: Mekko ja asusteet

Ystäväni häät lähestyvät vinhaa vauhtia ja viime viikkojen aikana olemmekin ehtineet jo suunnitella yhdessä hääpäivän lookkeja. Tulevan morsiamen toiveena oli, että meille tulisi burgundin/viininpunaisen sävyiset mekot ja hän myös lupasi ne meille kustantaa (mitä en todellakaan olettanut tai odottanut, se oli ihana ylläri!). 

Hääryhmissä on muuten näkynyt nyt paljon keskustelua kaasojen mekoista ja siitä pitäisikö niiden olla väriltään tai tyyliltään yhteneväiset ja tulisiko hääparin kustantaa ne. Meillä sattui niin sopivasti, että tämä morsiamen toivoma väri oli itselleni muutenkin tosi mieluisa ja olisin siis ihan mielelläni ostanut mekon myös itse, sillä sille tulee varmasti käyttöä myös muissa tulevissa juhlissa. Saimme myös toisen kaason kanssa vapaat kädet mekkojen valintaan ja kumpikin sai valita itselleen mieluisan mekon ja mallin. Tällä tavalla aion menetellä myös omien tulevien häidemme kohdalla. Esitän kaasoille väritoiveen (tai pari, joista he voivat yhdessä valita) mutta jokainen saa valita itselleen mieleisen mallin ihan vapaasti. Koska minulla on toive, että mekot ovat yhteneväisen värisiä, niin haluan myös kustantaa ne kaasoilleni. Itse olen sitä mieltä, että saman sävyiset mekot vaan näyttävät valokuvissa paljon kauniimmilta ja ovathan ne toki lisäksi yhteneväinen juttu, josta muut häävieraat tunnistavat kaasot. 

Olen viime vuosina tykästynyt erityisesti maksimekkoihin ja tämä ihanuus löytyikin hyvässä alessa Zalandon verkkokaupasta. Se on Dorothy Perkinsin mallistosta ja rakastan tämän kauniisti laskeutuvaa mallia. Vinkkinä muuten myös muille pitkille ihmisille: Dorothy Perkinsin Tall-malliston mekot on oikeasti pitkiä!



Asusteita olen myös pohtinut paljon ja päätynyt siihen, että turvaudun luottopikkulaukkuuni eli tähän Furlan nahkaiseen kaunokaiseen. Kirkossa en tätä tarvitse, mutta muuten luulen että juhlapäivänä on pelkästään hyötyä, että omassa mekossa on olkahihna ja kädet säilyvät vapaana morsiamen auttelemiseen ja muihin askareisiin. Koruissa niin ikään suosikkikoruni, eli Thomas Sabon rannekoru ja Kalevala Korun sormus. Näiden lisäksi toki toiseen käteen tulee sitten oma kihlasormukseni. Tämä oli muuten myös yksi kriteeri kihlasormusta valitessani: sen tulee sopia hyvin yhteen muiden luottokorujeni kanssa!





Korviksia olen myös pähkäillyt, sillä arkena käytän itse yleensä tosi isoja, näyttäviä korviksia, ne ovat tyylini peruskivi. Korulaatikostani löytyisivät valmiina tähän sävymaailmaan osuen esimerkiksi nämä kaunokaiset: ViaMinnetin jämänahkapaloista valmistetut pinkit glitterkorvikset, sekä Riikan matkalla ostetut käsin valmistetut, niin ikään jämänahkaa olevat viininpunaiset sulkakorvikset. Vähän kuitenkin mietityttää ovatko nämä turhan näyttäviä hääpäivään, siron rannekorun rinnalla. 




Tästä johtuen olenkin katsellut nyt vähän sillä silmällä Kaleva Korun Roosa Nauha-korviksia, joista olen haaveillut jo pidemmän aikaa. Ensimmäiset ovat viime vuoden Roosa Nauha-mallistosta ja alemmat vuodelta 2018. Nämä ovat mielestäni ihanan siroja ja sopisivat erinomaisesti juhlalookkiin. Toisaalta uskon, että näille olisi käyttöä myös arkisin, niinä päivinä kun kaipaa koruilta vähän hillitympää ilmettä. Voisin hyvin kuvitella käyttäväni näitä myös sitten joskus omanakin hääpäivänä, eli sinänsä ne olisivat myös satsaus tulevaan. Rakastan Kalevala Korun brändiä ja heidän laadukkaita, kotimaisia tuotteitaan. 
Kuva: Kalevala Koru

Kuva: Kalevala Koru


Korvisten kanssa samaan kategoriaan menevät myös nämä Kalevala Korun kauniin sirot kaulakorut. Molempien ostamista olen miettinyt jo aiemmin, sillä näissä ihastuttavat myös yhteistyötuotteet: Iittalan vitriinirasia, sekä Lumi:n nahkainen pikkukukkaro. Nämä ovat myös nyt erittäin hyvässä alessa Kalevala Korun verkkokaupassa Kesän Löytöpäivät-osiossa (kuten myös nuo vuoden 2018 Roosa Nauha-korvikset) ja molempia löytyy myös useammassa eri värissä. Huomio myös sulhaset! Jos teidän tuleva morsian tykkää Kalevala Korun tuotteista ja suomalaisesta designista, niin nämä lahjasetit olisivat aika ihana idea myös huomenlahjaksi. 
Kuva: Kalevala Koru

Kuva: Kalevala Koru


Katsotaan millaiseksi lopullinen kaasolookkini oikein muotoutuu! Mitä te tykkäätte mekosta ja koruista? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti