keskiviikko 17. kesäkuuta 2020

Love me do in the AIR: DIY Heittokimppu

Tämä postaus tulee nyt vähän myöhässä, koska se liittyy viime viikonloppuna vietettyihin Love me do in the AIR-virtuaalimessuihin. Oma viikonloppumme kului miniloman merkeissä hotellissa, joten  askartelin oman kimppuni vasta maanantaiaamuna ennen töiden aloittamista. Virtuaalisten häämessujen ehdottomasti isoin plussa on kyllä se, että itselle mieluisat ohjelmanumerot voi katsoa vielä jälkikäteen, sitten kun itselle sopii!

Lauantain messuohjelmaan kuului DIY heittokimppu workshop, jonka järjesti ihana Kauniaisissa sijaitseva kukkakauppa Home in Garden. Tilasin itselleni jo alkuviikosta diy-setin, joka toimitettiin kätevästi kotiovellemme perjantaina iltapäivällä. Kimpputarvikkeet olivat kauniit jo sellaisenaankin ja pääsivät isoon lasipurkkiin koristamaan keittiönpöytäämme.


Maanantaina katsoin sitten liven Love me do in the AIR:in Facebook-tapahtumasta ja askartelin samalla itselleni kimpun. Tässä mun kimpussa on vähän samaa henkeä livessä tähtioppilaana olleen Juha Veijosen luomuksen kanssa, eli tämä on vähän tällainen rönsyilevä versio :D Kimpusta löytyy paljon itselleni mieluisia elementtejä, joita tullaan todennäköisesti näkemään myös omassa hääkimpussani: vaalean roosan ja beigen sävyjä, luonnonvalkoista ja tummaa vihreää eucalyptuksen ja rosmariinin oksien muodossa. Pakko myös hehkuttaa tämän mielettömän hyvää tuoksua!




Tältä keittiössämme näytti askartelujeni jälkeen.... 


Oli hauska päästä kokeilemaan kimpun tekemistä itse, vaikka varsinaisen hääkimpun ja heittokimpun tekemisen jätänkin varmasti ammattilaisille. Rakastan leikkokukkia ja kaikkea käsillä näpertämistä, joten tämä oli itselleni tosi mieleistä puuhaa. On ollut tosi hauska huomata, että virtuaalisiinkin häämessuihinkin on keksitty tällaista osallistavaa ohjelmaa. Mitä mieltä olette mun luomuksesta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti