torstai 11. kesäkuuta 2020

Love me do in the AIR-messutärpit

Tänä viikonloppuna päästään taas nauttimaan häämessutunnelmasta, sillä tänään starttaa Love me do in the AIR-virtuaalinen häätapahtuma, jeee! ♥ Tapahtumaa varten on rakennettu virtuaalinen messualue Senaatintorille ja messukävijät pääsevät vierailemaan näytteilleasettajien virtuaalisilla osastoilla kotisohvalta käsin. Virallinen tapahtuma toteutetaan tapahtuman Facebook-eventissä ja lisäksi näytteilleasettajat järjestävät live-lähetyksiä omissa somekanavissaan. 

Kuva: Love me do in the AIR

Kokosin alle omat suosikkini tulevan viikonlopun messuohjelmasta: 

Pe 12.6.2020

11:15 Heili Bridal: Morsiuspäähinetrendit kaudelle 2020-2021 - Instagram Live @heilibridal

Häämessut netissä-viikonlopun aikana seurasin innolla Heili Bridalin livelähetyksiä, joten odotan kovasti myös tätä! Rakastan päähineitä ja hiuskoruja, joten tässä tulee varmasti uutta tietoa tämän hetken kuumimmista trendeistä ja ideoita niin tuleville morsiamille, kuin juhlavieraillekin. 

12:15 Haastattelussa Petri Mast - häävalokuvauksen Q&A JA 
17:15 Viivi N. Media: Mitä kannattaa kysyä valokuvaajalta kun tapaatte, ja miten tehdä valinta Q&A - Instagram Live @viivinmedia


Itse odotan näitä livejä kovasti, sillä meillä on vielä sopiva häävalokuvaaja hakusessa ja on ihana päästä kuulemaan ammattilaisen vinkit hääkuvaukseen liittyen. Itse olen kovasti miettinyt esimerkiksi kuvausten aikataulutusta hääpäivän aikana ja paljonko aikaa pitäisi mihinkin osioon varata. Lisäksi valokuvaajan valitseminen tuntuu ainakin tässä vaiheessa hyvin haastavalta, kun loistavia kuvaajia on niin paljon tarjolla!

17:30 Love me do in the AIR - häämuotinäytös (live) 

Tämä ei selityksiä kaipaa! Häämuotinäytökset ovat aina messuillakin yksi lempparijutuistani ja on ihana bongailla ideoita omaan tulevaan hääpukeutumiseen. 

La 13.6.2020 

11:45 Kauneusgalleria Pink Fairies: Morsiamen ihonhoito ja kestävä juhlameikki

Olen itse taistellut viimeiset pari vuotta iho-ongelmien kanssa jouduttuani vaihtamaan yhdistelmäehkäisyn minipillereihin aurallisen migreenin vuoksi. Tämä aihe siis kiinnostaa todella paljon, sillä toki olisi toiveissa että häiden lähestyessä iho olisi paremmassa kunnossa ja hormoninäpyt vähentyneet. 

13:00 Home in Garden: Heittokimppu-workshop

Pistin oman DIY-settini tilaukseen jo viikon alussa ja odotan kovasti, että pääsen askartelemaan omaa heittokimppua. Ihanaa toki myös saada leikkokukkia taas kotiin, keittiötä koristamaan. Olettaen tietysti, että kimppuni onnistuu... :D

13:30 Heili Bridal: Kaikki laahuksista - Instagram live @heilibridal 

Tämä kiinnostaa myös, sillä minulla ei ole vielä kovin tarkkaa ajatusta siitä, millaisen hääpuvun itselleni haluaisin. Laahus on mielestäni todella kaunis ja juhlavan näköinen, mutta sen käytännöllisyys mietityttää. Kiva päästä kuulemaan erilaisia vaihtoehtoja ja vinkkejä tähän!

17:00 DOO.YOU? Livehäämuotinäytös

Su 14.6.2020 

12:00 Penttala Floral Design: Kysy ja kummastele kukkia! Q&A - ARVONTA!

Rakastan kukkia ja kasveja, mutta valitettavasti en ole perinyt äitini viherpeukaloa, joten kiinnostaa kovasti saada vinkkejä hääkukkien valintaan ja budjetointiin. Olen vähän yrittänyt googlailla mitä esimerkiksi hääkimppu voisi maksaa, mutta hintoja on tosi vaikea miettiä kun ei ole aiheesta aiempaa kokemusta. 

13:00 DOO.YOU? Livehäämuotinäytös

14.15 Heili Bridal: Uuden huntumalliston maistiaiset ensiesittelyssä - Instagram Live @heilibridal

Häämessut netissä jälkeen mut valtasi kunnon huntuhulluus, joten ihanaa päästä kuulemaan aiheesta vielä lisää. Ehdottomasti haluan itselleni hunnun ainakin vihkimisen ja potrettikuvien ajaksi ♥ Lisäksi HeiliBridalin koko brändi on aivan ihana, joten heitä kuuntelee mielellään!


- - - 
Ja mikä parasta! Jos moni muukin on tänään vielä töissä tai viikonloppuna muiden juttujen parissa, eikä pääse seuraamaan messujen ohjelmaa reaaliajassa, niin kaikki lähetykset ovat myös myöhemmin katsottavissa. Tämä on ehkä yksi virtuaalisten messujen parhaimmista puolista: ei tarvitse valita mitä osioita ohjelmasta menee seuraamaan, vaan voi katsoa kaikki haluamansa jutut juuri silloin kun itselle sopii. 

Odotatteko te jo messuja innolla? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti