torstai 11. kesäkuuta 2020

Meillä on hääpäivä!

Hääpäivämme on nyt lyöty lukkoon, vitsi miten jännittävää! Päiväksi valikoitui....... 20.8.2022! Ja tässä samalla paljastettakoon, että juhlatilaksemme valikoitui Hintsan vintti, johon me molemmat ihastuimme täysin heti sen nähtyämme. T oli heti valmis buukkaamaan kyseisen tilan, mutta päädyimme sitten käymään katsomassa myös Ala-Lemun kartanoa, jotta saisimme vähän vertailupohjaa. Ja tämän jälkeen fiilis Hintsan vintistä vaan voimistui! Siellä yhdistyvät hauskalla tavalla maalaisromanttisuus ja moderni tunnelma ja tila on yhtä isoa, avaraa tilaa, mikä oli meille yksi tärkeimmistä kriteereistä juhlatilan suhteen. Olemmekin molemmat varmoja, että Hintsan vintti tulee olemaan täydellinen paikka juuri meidän häidemme juhlimiseen. ♥ 

Olimme alunperin haaveilleet järjestävämme häät heti alkukesästä ja ykköstoiveenamme oli joko lauantai 11.6.2022 tai lauantai 18.6.2022, mutta nämä päivät oli valitettavasti jo buukattu haluamastamme juhlatilasta. Emme halunneet valita toukokuun viimeistä tai kesäkuun ensimmäistä viikonloppua, koska ei ole vielä täyttä varmuutta mille viikonlopulle valmistujaiset tuolloin sijoittuvat. Siksi päädyimme sitten suosiolla elokuun loppupuoleen. 

Olimme pienen hetken vähän pettyneitä, koska olimme ehtineet jo molemmat asennoitua alkukesän häihin, mutta hetken asiaa sulateltuamme alkoi elokuukin tuntua oikein ihanalta vaihtoehdolta. Elokuussa illat hämärtyvät jo hiukan aiemmin ja tunnelmaa saa luotua esimerkiksi lyhdyillä, kynttilöillä ja valoketjuilla. Useimmilla on myös kesälomat todennäköisesti jo vietetty ja arki alkanut, joten kalenterista löytyy ehkä paremmin tilaa. 




Juhlatila on siis nyt buukattu ja varausmaksu maksettu! Tähänkin liittyen täytyy antaa hyvää palautetta juhlatilallemme, sillä saimme tilan isännältä todella selkeän vuokraussopimuksen ja varausmaksusta laskun sähköpostilla. Varausmaksu oli 500€ ja loput tilavuokrasta maksetaan noin kuukautta ennen häitä. 

Oman jännityksensä hääpäivän valintaan tuo toki myös se, että vihkikirkkoa emme ole vielä voineet varata. Turun seudulla kesäkuukausien vihkiaikatoiveet aukeavat vasta edeltävän vuoden toukokuussa, eli pääsemme kirjaamaan toiveemme ensi toukokuussa. Onneksi meille ei ole tärkeää saada tiettyä kirkkoa, vaikka toki ensisijainen toive löytyykin, joten eiköhän meille jostain kirkosta tilaa löydy!

Nyt pitäisi sitten malttaa vain odotella... Tahtoo.fi-sivustolla on hauska hääpäivälaskuri ja sen mukaan häihimme on tänään jäljellä 799 päivää 50 tuntia ja 7 minuuttia :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti