tiistai 9. kesäkuuta 2020

Juhlatilat esittelyssä: Hintsan Vintti

Viikko sitten sunnuntaina kävimme tutustumassa Raisiossa, noin 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta sijaitsevaan Hintsan vinttiin, johon etenkin minä olin ehtinyt ihastua kovasti jo pelkkien kuvien perusteella. Kyseessä on vanha navetan vintti, joka on täysin remontoitu ja uudistettu arkkitehdin avustuksella. Tilaa ympäröi ihana maalaismaisema peltoineen ja toisella puolella virtaa myös joki. Olimme yhteyssä tilan isäntään Erkki Haavistoon sähköpostilla ja näyttöaika järjestyi todella nopeasti.

Sisälle Hintsan vinttiin astuttaessa huomio kiinnittyy heti ensimmäisenä toiseen päätyseinään, joka on kokonaan lasia ja josta aukeaa upea peltomaisema. Tila on yhtä suurta, avointa tilaa ja mahdollistaa monenlaisten pöytäjärjestysten suunnittelemisen. Tilan isäntä Erkki, joka esitteli meille juhlatilaa vinkkasi meille itseasiassa pöytäjärjestysidean, jota emme itse olleet osanneet ajatellakaan ja innostuimme siitä kovasti. Hauska yksityiskohta on, että tilan reunoille on jätetty pienet tasot, joihin voi sijoittaa esimerkiksi kortti- ja lahjapöydän tai baarin ja matalammissa kohdissa myös istua. Vintti on myös tilana todella korkea ja ilmava ja oikeastaan todella juhlava ilmestys jo itsessään, joten se ei välttämättä kovin ihmeellisiä koristeluja kaipaa.

Sisääntulon yhteydessä on aula, josta löytyy naulakkotilat, sekä modernit ja siistit wc-tilat ja keittiönurkkaus. Lisäksi viereisestä rakennuksesta löytyy iso kylmiöhuone, joka on myös juhlijoiden käytössä. Tästä rakennuksesta löytyy myös taukotila, jossa on oma wc ja suihku ja Erkki vinkkasikin, että tämä yleensä toimii bändin taukotilana ja on saanut esiintyjiltä paljon kiitosta.

Vintin pihalle on myös mahdollista asetella ulkopöytäryhmät, jotka kuuluvat tilan vuokraan. Pihalta löytyy myös iso pysäköintialue, johon vieraiden on mahdollista jättää autot yön ajaksi ja hakea ne vasta seuraavana päivänä. 

Hinta kesälle 2022: touko-kesäkuu 1900€ (pe-su) ja heinä-elokuu 2000€ (pe-su), sisältää siivouksen

Plussat ja miinukset:

+ Avara, iso yhtenäinen tila
+ Korkea huonekorkeus
+ Näyttävä seinän kokoinen lasi-ikkuna
+ Maalaismiljöö ja jokimaisema
+ Esteettömyys
+ Loistava palvelu ja myös uusia ideoiden heittely hääparille 

- Korkeahko hinta, joka on budjettimme ylärajalla 
- Pöytäliinat eivät kuulu hintaan, halutessaan ne voi vuokrata 9€/kpl hintaan







Jos joku teistäkin innostui Hintsan vintistä, niin suosittelen olemaan nopea! Ensi kesä on jo buukattu täyteen ja kesä 2022 täyttyy nyt vinhaa vauhtia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti