perjantai 26. kesäkuuta 2020

Pienpanimo-oluet häihin omalla etiketillä

Minä ja T olemme suuria pienpanimo-oluiden faneja ja on ollut ilahduttavaa seurata pienpanimoiden suosion nousua myös Suomessa muutaman viime vuoden aikana. Nykyään ihan meidän lähi-Cittarissakin on jo todella kattava valikoima eri panimoiden tuotteita. Tuemme itse etenkin paikallisia pienpanimoitamme eli Fat Lizardia, Olarin Panimoa ja Espoon Omaa Panimoa, joilta jokaiselta löytyy useita todella hyviä oluita. Työporukan kanssa olen käynyt myös kahdella eri panimokierroksella, sekä oluttastingeissa. Nyt kesällä, koronamyllerryksen keskellä Espoon Oma Panimo kehitti myös uuden idean kiertävästä olutkauppa-autosta ja täällä on tullut itsekin jo asioitua, kyseinen kärry nostaa aina hymyn huulille. Nimettiin tämä T:n kanssa aikuisten jätskiautoksi! :D Siellä me aikuiset parveilemme Haukilahden rannassa kangaskasseinemme ja jonotamme olutta. 

Koska olemme itse oluen ystäviä, tullaan myös häissämme 100% varmuudella tarjoamaan olutta. Hauska lisä perinteisten markettioluiden rinnalle olisivat personoidut pienpanimo-oluet omalla etiketillä. Törmäsin ideaan ensimmäisen kerran Ruosniemi Breweryn Facebook-sivuilla, jossa he mainostivat mahdollisuutta tilata pienempiäkin eriä olutta omalla etiketillä varustettuna. Vähimmäismäärä tilaukselle on 24 pullon laatikko, joka maksaa 125€ ja oluet voi noutaa joko Olarin Panimon tiloista Espoosta tai Ruosniemi Breweryn panimokaupasta Porista. Etiketin värin voi valita kuudesta eri vaihtoehdosta ja tekstin päättää itse. Näitä personoituja oluita olisi hauska tilata häihin edes muutama laatikko tarjolle, tavallisten oluiden lisäksi!

Kuva: Pinterest

Kuva: Pinterest

Myös useilta muilta pienpanimoilta on mahdollista tilata personoituja oluita omalla etiketillä, mutta tilauksen vähimmäismäärä on yleensä isompi. Muunmuassa Sori Brewing, Stadin Panimo, Panimo Honkavuori, Sonnisaari Panimo, Loimaan Panimo sekä Vakka-Suomen Panimo mainostavat nettisivuillaan mahdollisuutta tilata omalla etiketillä varustettuja oluita, valikoimaa siis löytyy!

Myös vieraan näkökulmasta tämä olisi mielestäni tosi hauska yksityiskohta häihin, eikä olisi hullumpi idea myöskään varata näitä vain 1 per vieras ja antaa pullo vieraslahjana kotiin vietäväksi. Löytyykö täältä muita olutfaneja? Millaisia oluita teidän häissä siemaillaan? :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti