maanantai 29. kesäkuuta 2020

Kaasohommissa: Herkullinen yllätys morsiamelle

Fazerin verkkokaupassa on nykyään mahdollista tilata Fazerin sininen levy omalla tekstillä, suoraan vastaanottajan kotiosoitteeseen. Vastaanotin itsekin tällaisen levyn vähän aikaa sitten omalta työnantajalta ja se oli kiva piristys tänne etätöiden keskelle. Idea oli mielestäni niin hauska, että halusin ilahduttaa myös omaa tulevaa morsiantamme herkullisella yllärillä, koronastressin ja häävalmisteluiden keskellä. 

Suunnittelutyökalu on todella helppokäyttöinen, sekä levyn etu-, että takapuolelle saa kirjoittaa haluamansa tekstin ja tämä kustantaa postimaksuineen 15 euroa. Tämä voisi olla hauska idea myös kaasojen ja bestmanien kosintaan ja näkyipä verkkokaupassa muistaakseni joku esimerkki siitäkin, että joku hääpari oli lähettänyt Save the datet vierailleen tällaisessa, vähän persoonallisemmassa muodossa. Jos kyseessä on pienemmät häät, niin miksei tällaiset voisi teettää vieraslahjoiksikin, vaikka hääparin nimillä ja hääpäivällä varustettuna. 


Fazerin nettikaupassa on muutenkin kaikkia ihania lahjaideoita, esimerkiksi patukkaboksi, jonka saimme T:n kanssa kihlajaisylläriksi hänen siskoltaan ja siskon mieheltä, sekä alla näkyvä kesän uutuustuoteboksi, jonka tilasin itse omalle siskolleni yllätykseksi ♥ Myös nämä boksit sopisivat hyvin kaasojen tai bestmanien kosintaan tai kiitoslahjoiksi heille häiden jälkeen. Itsehän olen sellainen karkkihiiri, että voisin tilata nämä kaikki lahjasetit ihan vaan omaan käyttöönkin! :D


Onko muut innostuneet tilailemaan näitä lahjoiksi? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti