maanantai 15. kesäkuuta 2020

Pöytäkoristeiden suunnittelua

Sen lisäksi, että Happy Joe on lempisiiderini ja sen pullonkorkeista löytyvät ajatukset ihania, olen ihastellut näitä pulloja jo pitkään. Monissa juhlissa on näkynyt näitä maljakoina pöydissä ja itsekin olen pohtinut tätä yhtenä vaihtoehtona. 

Ostin yhtenä viikonloppuna ihan tarkoituksella mökille pari Happy Joeta ja toin pullot mukanani kotiin, jotta pääsisin vähän testailemaan miltä nämä näyttäisivät maljakoina. Etikettien liottaminen pulloista ja lasipurkeista on aina yhtä tuskaista, mutta googlaamalla löysin tämän superhyvän ohjeen, jonka avulla ne irtosivat siististi ja nopeasti. Kannattaa testata!


Ison Omenan KaivoKukasta löytyi sekä morsiusharsoa, että vaaleanpunaisia neilikoita, joista sommittelin kotona tällaiset pienet asetelmat pulloihin. Ja näistähän tuli aivan ihania! Tykkään pullojen siroudesta ja nämä olisi helppo koristella vielä halutessaan pitsinauhalla ja/tai juuttinarulla. Alustavana suunnitelmana on, että meille tulisi aina yksi pöytäasetelma 4hlö kohden, eli yhteensä näitä pulloja tarvittaisiin 24 kpl. 




Mitäs tykkäätte näistä? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti