perjantai 31. heinäkuuta 2020

Koruhaaveita hääpäivään

Hääpäivän koruista on tullut haaveiltua jo näin ennakkoon. Minulla on hääpäivän asusteiden suhteen periaatteena, että en halua ostaa mitään uutta vain häitä varten, en hääkenkiä, en häälaukkua, enkä hääkoruja, vaan haluan asusteidenkin kohdalla panostaa sellaisiin tuotteisiin, joille minulta löytyy käyttöä myös juhlien jälkeen. 

Kaikki minut tuntevat tietävät että olen varsinainen harakka korujen suhteen, etenkin korvakorujen. Rakastan erilaisia korviksia ja niitä onkin ehtinyt kertyä jo aikamoinen varasto. Erityisten ihastunut olen näyttäviin, roikkuviin korviksiin ja suomalaisten piensuunnittelijoiden luomuksiin. Haluan täällä blogissakin nostaa esiin ihania kotimaisia brändejä ja suunnittelijoita. 

Tällä hetkellä mielessäni on kaksi eri koruhaavetta ja ajattelin vinkata niistä täälläkin, ehkä joku toinenkin bongaa näistä oman suosikkinsa!

Uhana Designin Pisara-korvikset 

Uhana Designin Suomessa valmistetut koivuvaneriset Pisara-korvakorut ovat yhdet eniten käyttämistäni korviksista ja mieleni tekisi kovasti tilata nämä useammassa eri värissä. Uusia ihania väriyhdistelmiä ilmestyy Uhanan verkkokauppaan koko ajan lisää! Jodelin häät-kanavalla joku vinkkasi, että aikoo laittaa nämä hääpäivänään ja minäkin koin eräänlaisen ahaa-elämyksen: miksi en voisi hyödyntää lempikorviksiani myös häissä?

Hääpäivää varten haluaisin korvikset jossain neutraalissa sävyssä. Esimerkiksi nämä kuvassa näkyvät Spread Love-korvikset, eli korallin-persikan ja valkoisen väriyhdistelmä olisi ihana ja sopisi täydellisesti myös häidemme värimaailmaan. Nimikin on täydellinen hääpäivään! Pisara-korviksista on nykyään valittavana kolme eri pituutta, joten jokaiselle löytyy varmasti juuri itselle sopiva versio. 

Kuva: Uhana Design (lupa kuvan käyttöön kysytty)

Hauska lisä Pisara-korviksiin olisi myös se, että kaasoilla voisi olla korvissaan saman mallin pienemmät versiot, esimerkiksi valkoisena tai sävyssä Powder Pink. Tämä olisi ihana kaasolahja heille ennen häitä!

Uhanassa arvostan itse kotimaisuutta ja heidän arvomaailmaansa, johon kuuluvat ilo ja hauskuus, vaikuttaminen, sekä toiminnan merkityksellisyys. Uhanan tavoitteena on olla paras mahdollinen työnantaja sekä vastuullinen ja rohkea yhteiskunnallinen vaikuttaja.

Viaminnet

Toinen suosikkikorubrändini on Viaminnet, jonka näyttävät korvikset valmistetaan Suomessa pohjoismaisesta ja italialaisesta nahasta. Valmistusprosessissaan Viaminnet pyrkii hyödyntämään kaiken materiaalin ja jättämään jälkeemme mahdollisimman vähän jätettä, jos ollenkaan. Toinen ihana asia Viaminnetin koruissa on se, että tällä hetkellä Viaminnet -korut kootaan ja pakataan Helsingissä Iiris Pro-keskuksessa, joka on maahanmuuttajien, osatyökykyisten ja muiden vaikeassa työmarkkinatilanteessa olevien työkeskus. Brändi siis työllistää ihmisiä, joiden on vaikea löytää töitä muualta. 

Olen kuolannut Viaminnetin Feathers-sulkakorviksia jo pitkään ja en osaa edes päättää, mikä malleista olisi oma suosikkini. Viaminnetin pinkit pallokorvikset ovat myös olleet itselläni viikoittaisessa käytössä, ne ovat löytä käsityömessuilta vuosien takaa. Näitä korviksia on nähty viime vuosina myös linnanjuhlissa!

Hääpäivään valitsisin myös näistä jonkun neutraalin sävyn, esimerkiksi Feathers Midi Puuteri-korvikset tai Feathers Midi Trio-korvakorut shampanjan sävyssä.

Kuva: Viaminnet (lupa kuvan käyttöön kysytty)

Mitä tykkäätte näistä korviksista? Sopivatko näyttävät, roikkuvat korvikset myös hääpäivän asusteeksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti