keskiviikko 12. elokuuta 2020

Kaasohommissa: Morsiamen ja kaasojen aamutakit

Nyt kun häihin on enää alle kuukausi, halusimme toisen kaason kanssa yllättää tulevan morsiamen vielä yhdellä pienellä lahjalla ♥ Tiesin hänen salaa haaveilleen tällaisista yhteensopivista aamutakeista, joten me kaasot tilasimme ne hänen tietämättään ja yllätimme hänet näillä yhteisessä illanvietossamme. Nämä yllä kelpasi siemailla viiniä ja fiilistellä hääjuttuja!

Vastaavia aamutakkeja on tilattavissa tosi monesta eri paikasta ja hiukan erilaisilla yksityiskohdilla. Jos teidän lukijoiden parista löytyy muitakin, jotka haaveilevat tällaisista, niin Etsyn valikoimasta olisi löytynyt paljon kivoja vaihtoehtoja omalla nimellä tai "tittelillä" varustettuna, esimerkiksi tämä tai tämä. Näitä kannattaa metsästää hakusanoilla "maid of honour robes" ja "bridesmaid robers". Toimitusajat Etsyllä ovat kuitenkin hiukan pidempiä, joten suosittelen olemaan tilauksen kanssa ajoissa!

Me halusimme aamutakkien saapuvan varmuudella ennen yhteistä illanviettoamme, jotta ehtisimme nautiskella niistä useampaan kertaan. Päädyimme siis tilaamaan nämä samasta paikasta, josta hankimme myös morsiamen polttariasun: Partykingiltä, josta ne saapuivatkin tosi nopeasti, muutamassa päivässä. Aamutakit ovat one size ja morsiamen versiossa lukee selässä Bride to be, meidän kaasojen takeissa taas Brides besties. 




En malta odottaa, että pääsemme napsimaan kuvia nämä yllämme häitä edeltävänä iltana ja hääaamuna! ♥ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti