perjantai 14. elokuuta 2020

Kihlakuvat kuvatuotteiksi

Päätimme jo heti kihlakuvauksissa käytyämme, että haluamme teettää niistä kuvat lahjoiksi vanhemmillemme ja isovanhemmillemme. Mietimme ensin, että teettäisimme kuvat ihan vaan perinteisinä valokuvina ja ostaisimme sitten sopivat kehykset jostain, mutta pienen googlailun jälkeen Ifolorilta löytyikin uusi loistava tuote - kehyskuva, jossa on valmiina tukijalka! 

Kehyskuvan saa tilattua joko pysty- tai vaakasuunnassa ja näitä oli tarjolla kolmea eri kokoa. Me päädyimme tilaamaan pienimmän koon, eli 13cm x 18 cm. Näitä puukuvia tilasimme 4 kpl, sillä kaikki isovanhempanne tulevat saamaan tämän saman kuvan. Vanhemmille teetimme heidän itse valitsemansa kuvat. 

Nämä saapuivat eilen Postissa ja täytyy taas kehua Ifolorin hyvää palvelua ja nopeaa toimitusta! Tilasin nämä torstaina ja eilen ne jo saapuivat meille kotiin. Ja vinkkinä nyt muillekin (koska itse pähkäilin eilen tämän parissa hyvän tovin :D), että tukijalka on siis pakkauksessa irtonaisena ja se pitää itse kiinnittää haluamalleen sivulle ja sen joutuu painamaan aika tiukasti kohdilleen. Nämä olivat myös tosi hyvälaatuisia ja jämäkän olosia!





Haluaisimme ehkä teettää jonkun kuvan myös itsellemme muistoksi. Pohdimme valokuvasta teetettyä canvas-taulua, joita on myös saatavilla Ifolorin valikoimassa. Lopulta emme vielä osanneet päättää minkä kuvan ja koon tauluun valitsisimme, joten jätimme ajatuksen vielä hautumaan. Haaveena kuitenkin olisi teettää taulu kihlakuvasta ja sitten myöhemmin sen rinnalle saman kokoinen taulu myös hääkuvastamme. Ne olisi kiva saada esille vaikkapa makuuhuoneeseen sängyn yläpuolelle. 

Oletteko te teettäneet kihlajaiskuvista myös kuvatuotteita? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti