tiistai 25. elokuuta 2020

Tulevia häämessuja ja -tapahtumia

2020


Love me do Autumn Fair (peruttu koronan takia)
3.10.2020 Wasa Wedding Factory, Vaasa
10.10.2020 Hello Love, Tampere
Häämessut netissä (ajankohta ei vielä selvillä, virtuaalinen tapahtuma)

2021

16.-17.1.2021 Love Me Do Winter Fair, Helsinki
16.-17.1.2021 Mennään naimisiin, Helsinki
30.1.2021 Turun häämessut, Turku
6.-7.2.2021 Tampereen häämessut, Tampere
21.3.2021 Bridal Lounge, Kuopio


Rakastan messuja ja vuosien varrella on tullut kierrettyä todella monet erilaiset messut käsityömessuista Habitareen. Myös häämessuille olen ehtinyt osallistua kahdesti nyt kaason roolissa toimiessani. Odotan kuitenkin malttamattomana, että pääsisin kiertämään häämessuja nyt kun myös omat häät ovat suunnitteilla!

Koostin teille pienen listan häämessuista ja -tapahtumista, joihin olen itse törmännyt, tapahtuman nimeä klikkaamalla pääsee siirtymään heidän sivustolleen. Saa nähdä miten koronatilanne tulee vaikuttamaan messuihin ja joudutaanko niitä vielä siirtämään ja perumaan - tilanne elää koko ajan. Omalla kohdallani Sveitsin häätapahtuma jää muutenkin väliin, sillä tuolloin juhlitaan pikkusiskoni valmistujaisjuhlia (hänestä tuli vihdoin maisteri!) ja Love Me Do Autumn Fair peruuntuikin nyt jo. Myös Hello Love-häätapahtuma Tampereella kiinnostaisi itseäni, mutta saapa nähdä uskaltaudunko tässä maailman tilanteessa lähtemään ihmisvilinään. Häämessut netissä-viikonloppua odotan kovasti, sillä ainakin keväällä virtuaaliset häämessut olivat tosi positiivinen kokemus! Syksyn messujen ajankohta varmaan paljastuu piakkoin. Tämän lisäksi bongasin myös toisen verkossa toteutettavan häätapahtuman, nimittäin 19.9.2020 järjestettävän Bridal Lounge Onlinen. 

Tammikuussa haaveissa olisi osallistua kaasojen kanssa Love Me Do Winter Fairiin ja lisäksi yhdessä T:n kanssa Turun häämessuille. Hän on lupautunut lähtemään kanssani yksille häämessuille, joten päätimme, että nuo Turun messut olisi hauska käydä tsekkaamassa yhdessä! Lisäksi minua olisi kiinnostanut myös nuo Mennään naimisiin-messut, mutta ilmeisesti ensi vuonna ne osuvat juuri samalle viikonlopulle Love Me Do:n kanssa ja kahden päivän messuilu voisi olla jopa tällaiselle häähullulle vähän turhan rankkaa :D 

Kovasti odotan, että alkuvuonna voisi olla luvassa myös muita hääaiheisia tapahtumia. Kakkutastingeja, cateringien tasting-tilaisuuksia jne. Olisi ihanaa päästä osallistumaan myös sellaisiin!

Mitä häämessuja te jo odotatte ja mihin meinaatte osallistua?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti