sunnuntai 25. lokakuuta 2020

HeiliBridal: Yours Truly-morsiusanalyysi

Tänään julkaistaan Heili Bridalin ihana uusi palvelu - Yours Truly-morsiusanalyysi! Olin superinnoissani siitä, että pääsin mukaan testiryhmään ja kokeilemaan tätä uutta palvelua jo ensimmäisten joukossa. 

Mikä morsiusanalyysi?

Morsiusanalyysi on HeiliBridalin uusi morsiamille suunnattu virtuaalinen palvelu, joka tarjoaa kokonaisvaltaista inspiraatiota hääpäivän tyyliin, päästä varpaisiin. 

Miten palvelu sitten toimii? 

Morsiusanalyysi alkaa tietysti asiakkaaseen tutustumalla! Aluksi sain sähköpostiini Heili Bridalilta kyselyn, jossa pääsin kuvailemaan häidemme teemaa ja tunnelmaa, sekä kertomaan toiveistani ja ajatuksistani oman häätyylini suhteen. Kysymykset olivat kaikki hyvin vapaamuotoisia ja niihin kirjoitettiin avoimet vastaukset. Ei siis haittaa, vaikka omat toiveet eivät vielä olisi kovin tarkasti selvillä! Niitä voi kuvailla ihan sillä tasolla kuin itse haluaa ja ajatuksena palvelussa on nimenomaan tarjota uusia ideoita ja inspiraatiota. 

Kyselyn lisäksi lähetin itsestäni muutaman pyydetyn valokuvan, sekä itseäni miellyttäviä häihin liittyviä inspiraatiokuvia. Tämä osuushan lähti itseltäni aivan lapasesta, koska ihania kuvia löytyi vaan niin paljon. Taisin siis lopulta lähettää Iidalle ja Valentinille peräti neljä isoa kollaasia täynnä ihastelemiani kuvia :D Sitten jäin jännittyneenä odottelemaan analyysin valmistumista! 

Mitä analyysi sisältää? 

Muutaman päivän kuluttua sähköpostiini kilahti odotettu viesti: Morsiusanalyysi oli saapunut! 7-sivuinen ja kauniin visuaalinen analyysi löytyi viestin liitteistä pdf-muodossa, joten sen voi helposti tulostaa halutessaan itselleen myös paperiversiona. 

  • Analyysin alusta löytyy värianalyysi, joka pohjautuu 12 osaiseen vuodenaika-analyysiin. Tässä osiossa kerrotaan millaiset värisävyt sopivat itselle parhaiten ja kuvataan värianalyysin väripaletti
  • Seuraavassa osiossa keskitytään hääpukeutumiseen: puvun sävyyn, materiaaleihin ja asusteisiin 
  • Pukeutumisen lisäksi analyysista löytyy myös todella kattavat ohjeet itselle sopivien hiusväri- ja meikkisävyjen valintaan. Analyysissa vinkataan niin itselle sopivia huulipuna, poskipuna, luomiväri, ripsiväri - ja rajaussävyjäkin
  • Analyysin lopussa annetaan myös ideoita hääpuvun siluettiin ja siihen, minkä mallisella mekolla ja millaisilla yksityiskohdilla voisi korostaa oman vartalon parhaita puolia
  • Analyysin viimeiseltä sivulta löytyy vielä ihana visuaalinen morsiusmoodboard, johon on koottu omaan häätyyliin sopivia inspiraatiokuvia 

Kansilehti
Morsiusmoodboard
Hius- ja meikkivinkkejä

Omat fiilikseni morsiusanalyysista? 

Ihan ensimmäisenä on pakko todeta, että minusta on ihanaa, kun hääalalle kehitetään uusia palveluita ja syntyy uudenlaisia innovaatioita! Etenkin korona-aikana tällaiselle kokonaan virtuaaliselle palvelulle on varmasti kysyntää. Se myös mahdollistaa palvelun hyödyntämisen omasta asuinpaikkakunnasta riippumatta. 

Olin itse todella tyytyväinen analyysiin ja sain siitä todella paljon uutta inspiraatiota oman häätyylin suhteen. Vaikka minulla oli melko selkeät ajatukset häälookistani jo etukäteen, antoi analyysi silti sekä täysin uusia näkökulmia, että osittain vahvisti omia ajatuksiani siihen liittyen. Etenkin värianalyysiin olin halunnut päästä jo pitkään ja oli hauska huomata, että värianalyysissa minulle valikoitui "Dark Autumn", jonka väripalettiin sisältyviä sävyjä näkyykin pitkälti arkipukeutumisessani ja asusteissani. En siis ole ainakaan ollut ihan hakoteillä sen suhteen, mitkä värit sopivat itselleni parhaiten!

Hääpuvun suhteen tuli monta uutta näkökulmaa, joita en ole itse osannut ajatella. Hääpuvun värin suhteen todella hyvä huomio oli se, että omalla kohdallani puhtaan valkoisen sävyt eivät ole niitä kaikista imartelevimpia, vaan minulle sopivat paremmin lämpimät sävyt, kuten vaalea beige, tumma ivory, sekä vaalea kulta. Tätä sävyasiaa en ollut itse vielä miettinyt lainkaan, sillä olin ehkä sortunut vähän siihen tyypilliseen ajatukseen, että hääpukuni tulee olemaan valkoinen ja unohtanut, että valkoisestakin on olemassa kymmeniä erilaisia sävyjä. Toinen hyvä huomio oli se, että kunhan unelmieni hääpuku on löytynyt, kannattaa sulhasen paitaan valita sama valkoisen sävy, jolloin puvut sopivat hyvin yhteen, eikä esimerkiksi oma pukuni näytä hänen paitansa rinnalla vähemmän valkoiselta. Myös hääpuvun siluetin ja tekstuurien osalta hyvä pointti oli se, että koska haaveilen näyttävistä statement-korviksista ja hunnusta, voisi puvun yläosa olla yksinkertaisempi ja alaosasta löytyä enemmän koristelua ja kerroksellisuutta. 

Toinen itselleni todella antoisa osio olivat meikkivinkit! Tykkään itse meikata ja panostaa erityisesti silmä- ja huulimeikkiin, mutta oli mahtavaa saada vinkkejä siitä, millaiset sävyt meikissä sopisivat itselleni kaikista parhaiten. Esimerkiksi luomivärisävyjen joukosta löytyi ruskean ja beigen sävyjä, jotka ovat oma luottovalintani silmämeikissä, mutta nyt tekisi mieli joskus vähän revitellä ja kokeilla myös oranssia, violettia tai sinisen eri sävyjä. Huulimeikissä minulle parhaiten sopivia sävyjä olisivat puolestaan esimerkiksi persikkainen ruskea, luumu ja viininpunainen. 

Kaiken kaikkiaan olen supertyytyväinen analyysiin ja se antoi minulle paljon inspiraatiota omaan pukeutumiseen ja meikkiin myös häätyyliin ulkopuolella. Analyysista voi siis olla paljon iloa, vaikka omat häät eivät ihan vielä olisikaan ajankohtaiset! Analyysia kannattaa ehdottomasti lukea läpi useampaan kertaan ja jutella siitä yhdessä vaikkapa kaasojen tai sulhasen kanssa. Me jaoimme Sonjan kanssa yhdessä lauantaina kokemuksiamme tähän liittyen ja tuntui, että toisen kanssa keskustellessa analyysista sai vielä enemmän irti. Olimme myös yhtä mieltä siitä, että kun morsiusanalyysi oli näin antoisa meille, joilla ajatukset oman häälookin suhteen olivat kuitenkin jo melko selkeät, olisi se varmasti vielä kymmenen kertaa antoisampi sellaisille morsiamille, jotka ovat vielä aivan hääsuunnitelmien alussa tai joilla ei ole vielä kovin hyvää näkemystä siitä, millaisista elementeistä oma häätyyli voisi koostua. 

Iso kiitos vielä Iidalle ja Valentinille, että pääsin mukaan testiryhmään - jään innolla seuraamaan miten morsiusanalyysi kehittyy! HeiliBridal, olisiko seuraavaksi vuorossa Sulhasanalyysi? :D

Your Truly-morsiusanalyysi nyt saatavilla Heili Bridalin verkkokaupasta, klikkaa tästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti