perjantai 2. lokakuuta 2020

Vuoden hääpukusuunnittelija-kilpailun pukuloistoa

***Postauksen materiaalit saatu pyynnöstäni Häät-blogiyhteisön kautta***

Perjantain kunniaksi halusin jakaa täällä blogin puolella vähän ihanaa kotimaista pukuloistoa, nimittäin omia suosikkejani Vuoden hääpukusuunnittelija 2020-kilpailijoiden joukosta ♥

Vuoden hääpukusuunnittelija-kilpailun teemanahan on tänä vuonna yhteistyö, mikä on mielestäni todella hyvä ja tärkeä teema. Varsinkin nyt poikkeuksellisen koronavuoden aikana yhteistyön merkitys on monien yrittäjien kohdalla korostunut ja kilpailussa halutaan korostaa sen merkitystä, tärkeyttä ja mahdollisuuksia.  Kilpailijoiden tulee jollain valitsemallaan tavalla tehdä kilpailumalliston toteutuksessa yhteistyötä toisen suomalaisen pienyrittäjän kanssa ja he saavat itse päättää millä tavalla, ja kuinka paljon yhteistyö näkyy lopullisessa kilpailumallistossa. 

Kaikki kilpailun suunnittelijat ovat upeita, mutta nostin tähän postaukseen nyt kolme henkilökohtaista suosikkiani!

Heidi Tuisku
The K Collection


"Mallistoa suunnitellessa ahmin television kuninkaallisista kertovia pukudraamoja, ja kiinnitin huomion tapaan millä nykyaikaisia trendejä oli piilotettu muuten historillisiin asuihin. Halusin kokeilla tätä tuomalla pieniä mausteita nykytrendin mukaisiin pukuihin."

Kuvat: Lotta Polviander
Muah: Petra Satokangas / Studio Beauty Blanc
Kukat: Floramore

Itse ihastuin Heidi Tuiskun mallistossa juuri tuohon historian ja nykyhetken tyyliviitteiden yhdistelyyn. Oma suosikkini puvuista on tuo keskimmäisen kuvan Kara! Myös kuvat ovat mielestäni upeat ja värikäs huvipuisto tausta tuo hauskaa kontrastia kuviin. 





Laura Hyvi Bridal 
Future Vintage


"Future Vintage -mallisto on saanut inspiraationsa vintagemuodista ja vuosikymmenistä, jolloin vaatteet olivat tarkoin vaalittuja aarteita. Muistuttamalla menneestä, mallisto kyseenalaistaa nykyasenteet muotia kohtaan ja haastaa meidät ajattelemaan, mitä jätämme tuleville sukupolville.

Malliston hääpuvut on valmistettu ekologisista, uusiutuvista materiaaleista, kuten luomu peace-silkistä, lyocellista sekä appelsiinituotannon sivuvirrasta syntyvästä appelsiinikuidusta. Kaikki nämä kuidut ovat biohajoavia ja niiden ympäristövaikutukset ovat huomattavasti pienempiä kuin tavallisten hääpukukankaiden.
Future Vintage mallisto on syntynyt yhdistämällä uudenlaiset ekologiset materiaalit, vivahteita vintage-muodista sekä skandinaavisen yksinkertaisuuden. "

Malliston lookbook on toteutettu yhteistyössä häävalokuvaaja Heidi Kouvon, maskeeraaja Vilma Kekäräisen, näyttelijä Anna Tavailan sekä Billnäsin Ruukin kanssa.

Laura Hyvin mallistossa minuun vetosi etenkin ekologinen ja luova materiaalien käyttö, vintage-vivahteet ja ihanat hihat! Olen viime aikoina ihastellut etenkin hihallisia hääpukuja. Näistä mekoista oma suosikkini on keskimmäisen kuvan ihana t-paitahihoilla varustettu puku. 







Valentin Silvennoinen, Heili Bridal 

Valokuvaus - Sonja Siikanen / Sonja’s Photo
Korut - By Laura Darth
Hiukset - Nelli Ruhanen
Meikki -Studio Beauty Blanc, Petra Salokangas 
Mallit - Joe Wirkkala,  Jasmine-Amanda Kaaya ja Selam Maisala

"Visioni oli luoda kerroksittain puettavia asuja, jotka voivat muuntautua hääpäivän aikana uusiin lookeihin. Formaalin ja pysäyttävän kokonaisuuden alta löytyy rennompi asu, joka päällä on mukava juhlia hääpäivän iltana. Inspiraationi pukuihin syntyi valoista ja varjoista, jotka luovat vaikutelman kerroksellisuudesta."

Valentin Silvennoisen mallisto on mielestäni kaikista innovatiivisin! Ajatus kahteen eri tyyliin muokkautuvasta hääpuvusta on tuore ja kekseliäs. Tällaiselle hääpuvulle voisi helpommin keksiä käyttöä myös häiden jälkeen. 









Vuoden Hääpukusuunnittelijan 2020 yleistöäänestys on käynnissä ja jos et ole vielä käynyt äänestämässä omaa suosikkiasi, voit tehdä sen täällä! Samalla voit osallistua arvontaan, jossa voi voittaa 20€ arvoisen lahjakortin Change Lingerien verkkokauppaan, VIP-liput kahdelle joko tammi-tai lokakuun 2021 Love me do -häämessuille, sekä uusimman Häät-lehden näköisversion.

Ihanaa viikonloppua! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti