sunnuntai 29. marraskuuta 2020

Hääyön majoitus eri budjeteille: Helsinki

Vihdoin seuraavan majoituspostauksen vuoro! Tällä kertaa vuorossa odotettu Helsinki-postaus. Helsingissä majoitustarjontaa on niin valtavasti, että päädyin rajaamaan omasta listauksestani pois Sokos, Radisson ja Scandic-ketjujen hotellit ja keskityin tällä kertaa muihin vaihtoehtoihin ja erityisesti boutique-hotelleihin. Suureksi yllätyksekseni löysin pari itsellenikin uutta hotellia, vaikka olen ajatellut tuntevani Helsingin hotellitarjonnan kohtuullisen hyvin. Toivottavasti postauksesta löytyy myös teille hyviä vaihtoehtoja hääyön majoituksen varalle!

Hintoja vertailtaessa käytin samaa aikajaksoa kuin muidenkin kaupunkien kohdalla, eli 12.-13.6.2021. 



Alle 150 €

Hotel U14, Comfort King

Unioninkadulla sijaitseva perheomisteinen boutique-hotelli Hotel U14 oli itselleni täysin uusi tuttavuus ja ihastuin huoneiden värimaailmaan heti. Hotellihuoneiden lisäksi hotellin palveluihin kuuluu korkeatasoinen ja hurmaava ravintola, luova baari sekä sauna ja kuntosali. Yksi hotellin tärkeimmistä arvoista on kestävä kehitys, joka näkyy esimerkiksi kylpyhuoneen tarvikkeissa ja ravintolan sekä baarin raaka-aineissa. 

Comfort-luokan huone irtoaa alle 150 eurolla ja näytti ainakin kuvissa yllättävän tilavalta. Huonehintaan sisältyvät myös kylpytakit ja tossut ja Premium-leffakanavat. 

The Folks Hotel Konepaja, Standard 

The Folks Hotel Konepaja on vasta äskettäin avautunut, urbaani boutique-hotelli, joka sijaitsee Konepajan rouheassa ympäristössä. Hotellin palveluihin kuuluvat tunnelmallinen kortteliravintola Albina, sauna ja kuntosali, sekä kesäisin upea aurinkoinen kattoterassi. 

Hotellin standard-huone irtoaa aamiaisineen alle 150 eurolla. Huoneet ovat mukavia kooltaan, ja personoimalla huoneen mini Smeg-jääkaapin sisällön voi omasta vierailusta halutessaan tehdä entistä miellyttävämmän.

Rivoli Jardin, Boutique Room

Toinen itselleni täysin uusi tuttavuus oli rauhallisella sisäpihalla Helsingin keskustassa sijaitseva elegantti boutique-hotelli Rivoli Jardin. Hotellista löytyvät aulabaarin lisäksi myös oma ravintola, pieni kuntosali, sekä saunatilat. Rivoli Jardinin hurmaavan Boutique Roomin hinta vertailujaksolle oli tasan 150€ ja huonehintaan sisältyvät  aamiainen, kylpytakki ja tossut, sekä Cupsolo-kahvinkeitin. 

Hotel Helka, Comfort Double

Kampissa sijaitsevan boutique-hotellin Hotel Helkan sisustus on täynnä suomalaista designia. Helkan arvoissa korostuvat vastuullisuus ja syrjinnänvapaus. Hotellista löytyy myös oma baari ja ylimmässä kerroksessa sijaitseva saunaosasto. Olen itse yöpynyt Helkassa kerran useampi vuosi sitten ja kokemus oli oikein positiivinen. Mieleeni on jäänyt etenkin loistava aamiainen ja upeasti sisustettu huone. 

Hotel Helkan Comfort Doublen huoneen hinta vertailujaksolle oli 158€, joten sijoitin sen vielä tähän hintakategoriaan. Comfort-huoneesta löytyvät kylpytakki ja tossut, kosmetiikkatuotteet, teen ja kahvinkeittomahdollisuus, Chromecast, sekä palkitun Hilding Andersen brändin 180cm leveä sänky. Kaikkiin Helkan huoneisiin sisältyy myös laadukas luomu- ja lähiruokaa sisältävä aamiainen.

Glo Hotel Art, Comfort ja Luxe

1903 rakennetussa Art Nouveau -linnassa Helsingin keskustan tuntumassa sijaitseva GLO Hotel Art lumoaa upealla sisustuksellaan ja boheemilla ilmapiirillään. Hotellista löytyvät myös upeat kokous- ja juhlatilat, sekä oma Lounge-baari ja hotellin näyttävä Jugend-juhlasali soveltuu loistavasti isommankin hääjuhlan järjestämiseen. 

Glo Artin huoneista sekä Comfort, että Luxe-luokan huoneen saisi ennakkovaraajan etua hyödyntämällä vertailuajankohdalle alle 150 eurolla. Kaikista hotellin huoneista löytyvät pimennysverhot, laadukkaat Unituli-sängyt ja pehmeät untuvatyynyt. Luxe-luokan huoneista löytyy peräti 200cm leveä parivuode 200 cm, kylpyhuone päivänvalolla ja sadesuihkulla, kypytakki- ja tossut, hiustenkuivain, laminaattilattia, 40"LCD TV litteällä näytöllä ja MP3 liitännällä, sekä kahvin- ja teenkeittomahdollisuus.

Valo Hotel, Valo Deluxe 

Mannerheimintiellä sijaitse Valo Hotel & Work on yksi Helsingin tuoreimpia hotellitulokkaita ja hotellin kaikki huoneluokat osuvat tähän hintakategoriaan. Hintaero eri huoneiden välillä on melko pieni, joten hääyön varalle kannattaa ehdottomasti varata 29 m2 suuruinen VALO Deluxe-huone, joka on tilava ja sopii täydellisesti hemmotteluun. Ylellisen parivuoteen lisäksi huoneesta löytyy myös erillinen olohuone. Kaikkien hotellihuoneiden hintaan sisältyy myös pääsy hotellin kattokerroksesta löytyvälle wellness-alueelle, josta löytyvät muunmuassa rentoutumisaltaat, höyrysauna, perinteinen hirsisauna, poreallas ja kuntosali. Hotellihuoneen hintaan sisältyy myös aamiainen ja Valosta löytyy oma bistro-tyylinen ravintola, sekä Lounge & Bar Suo. Tuli ihan sellainen olo, että tänne mun on päästävä pian!

Hotel Indigo, Superior tai Sviitti

Hotel Indigo Helsinki - Boulevard on ympäristöystävällinen ja korkeatasoinen boutique-hotelli, jonka sisustukseen on haettu inspiraatiota ja vaikutteita lähiympäristöstä. Hotellista löytyy myös oma ravintola Bröd Punavuori sekä asiakkaiden virkistymiseen tarkoitettu Body, Mind & Soul -kuntostudio ja saunaosastolta, jossa voi rentoutua sekä perinteisessä suomalaissaunassa että kansainvälisessä höyrysaunassa. 

Kyseiselle ajankohdalle Superior-huoneen saisi varattua 111 euron hintaan ja hotellin sviittikin irtoaisi 156 euron hinnalla. Upeasti sisustetusta sviitistä löytyy King size-vuoteen lisäksi erillinen oleskelutila, kaksi televisiota, musiikintoistojärjestelmä, kosmetiikkatuotteita ja tilava kylpyhuone kylpyammeineen.

Hotel Katajanokka, Classic queen 

Hotel Katajanokka on Katajanokalla, kävelymatkan päässä Helsingin keskustasta sijaitseva vanhaan vankilarakennukseen rakennettu lifestyle-hotelli. En ole itse vielä yöpynyt täällä, mutta olen käynyt tutustumassa hotelliin restonomiopintojeni aikana ja vanha vankilamiljöö on kerrassaan upea. Hotellin oma Ravintola Linnankellari tarjoilee skandinaavisia makuja ja vastaa myös monipuolisen hotelliaamiaisen tarjoilusta. Hotellista löytyy myös oma kuntosali ja hotellivieraiden käyttöön tarkoitettu saunaosasto. 

Hotel Katajanokan Classic-luokan huone kustantaisi vertailuajankohdalle 160€/yö, jonka vuoksi sijoitin sen tähän hintakategoriaan, vaikka se hitusen verran sen ylittääkin. Classic-huoneista löytyvät kaikki perusmukavuudet: ilmastointi, minibaari, vedenkeitin, sekä Chromecast-järjestelmä. 

Klaus K, Passion, Desire ja Envy

Korkeatasoinen Helsingin keskustassa sijaitseva Klaus K yhdistää sisustuksessaan suomalaista muotoilua ja Suomen kansalliseepoksen Kalevalan keskeisiä teemoja: mystiikkaa, intohimoa, unelmia ja kateutta. Klaus K on tunnettu upeasta aamiaisbrunssistaan ja hotellista löytyy myös italialaisia makuja tarjoileva Ravintola Toscanini. 

Ennakkovaraajan etuhintaa hyödyntämällä niin hotellin Passion, Desire, kuin Envy-luokan huoneetkin mahtuvat tähän hintakategoriaan. Huoneiden perusmukavuudet ovat samat, mutta Desire ja Envy-huoneissa on leveämmät vuoteet ja ne ovat kooltaan tilavampia kuin Passion-huoneeet. Envy-huoneluokkaan kuuluvat myös Klaus K:n suositut taidehuoneet ja muut erikoishuoneet. 

Alle 250€ 

Hotel U14, Corner King

Hotel U14 Corner King-huoneessa on king size-parivuoteen lisäksi myös oleskelutila ja kylpyhuoneesta löytyy ihana kylpyamme häiden jälkeiseen rentoutumiseen. 

St. George, Cosy Studio

St. George on Helsingin keskustassa arvokiinteistössä sijaitseva tyylikäs ja uniikki hotelli, joka kätkee hotellin lisäksi sisälleen hyvinvointihetkiä tarjoavan spa - konseptin St. George Caren, Thai-keittiön vivahteikkaita makuja tarjoavan ravintola Boon Namin, koko kaupungille avoimen leipomon St. George Bakeryn sekä tyylikkään baarin lasikattoisessa talvipuutarha Wintergardenissa. 

St. Georgen Cosy Studiot ovat nimensä mukaisesti yksityisiä ja rauhoittavia tiloja, jotka sijaitsevat hotellin sisäpihan rauhallisessa tunnelmassa. Huoneiden sisustukseen kuuluvat myös suomalaisten eturivin abstraktin taiteen tekijöiden teokset. Huoneiden mukavuuksiin kuuluvat queen-kokoinen Comfort Duxiana -sänky, kylpyhuoneissa marmorikivilaatat, sadevesisuihkut, L:A Bruket -kylpyhuonetuotteet, säädettävä ilmastointi, 49-tuumainen taulutelevisio, huonekohtainen viihdejärjestelmä, Hintsa Performance - hyvinvointikokemus, sekä SodaStreamer-hiilihapotuslaite. Cosy Studion hinta kyseiselle ajankohdalle on 256€/yö. 


The Folks Hotel Konepaja, Loft tai Minisuite

Ainutlaatuinen ja modernilla sisustuksella varustettu Loft on Folks-hotellin ylpeyden aihe. Kaunis vanha punatiiliseinä ja lähemmäs viiden metrin huonekorkeus heijastavat rakennuksen ja alueen historiaa ja henkeä. Loftista löytyvät myös oma keittonurkkaus, suuri TV ja Tempur-vuode. Minisuit-huoneet puolestaan sijaitsevat hotellin historiallisessa osassa ja niiden pehmeät ja hienostuneet värit sekä kovat puulattiat täydentävät rakennuksen kulttuuriperintöä. 

Hotel Helka, Loft Double, Junior Suite ja Loft Junior Suite

Tähän hintaluokkaan osuvat Hotel Helkan valikoimasta peräti kolme eri vaihtoehtoa, jotka kaikki näyttivät kuvien perusteella ihanilta. Loft-huoneet ovat kooltaan tilavia ja huonehintaan sisältyvät myös kylpytakit ja -tossut. Loft Junior Suitesta ja Junior Suitesta löytyy lisäksi myös oma sauna ja Junior Suiten mukavuuksiin kuuluvat lisäksi kahvin- ja teenkeitin, sekä Thann -kosmetiikkasarjan laadukas ja luonnonmukainen suihkusaippua, shampoo, hoitoaine sekä kosteusvoide.

Hotel Fabian, Style ja Comfort

Aivan Helsingin keskustassa sijaitsevan upean boutique-hotellin Fabianin Comfort ja Style-luokkien huoneet osuvat molemmat vertailujaksolla tähän hintakategoriaan ja huonehintaan sisältyy myös aamiainen. Molemmista huoneista löytyy mukava sänky, Chromecast-suoratoistopalvelu ja tilava kylpyhuone ympäristöystävällisine tuotteineen. Style-luokan huoneet ovat kooltaan hiukan suurempia ja loft-henkisiä ja niistä löytyy myös minibaari. 

Hotel Haven, Superior

Etelärannan ja Kauppatorin läheisyydessä sijaitsevan tyylikkään boutique-hotelli Havenin palveluihin kuuluvat muunmuassa kattavat kokoustilat, baari, kolme huippuluokan ravintolaa sekä oma kuntosali. Hotellin tasokkaan Superior-huoneen hinta aamiaisineen on vertailujaksolle 239 €/yö. Superior-huoneesta löytyvät Full HD -televisio liitettynä Chromecast-suoratoistojärjestelmään, Comfy-kylpytakit ja tohvelit sekä Byredonin kylpylätuotteet. 

Hotel F6, Standard, Superior ja Deluxe

Helsingin sydämessä, Fabianinkadulla sijaitseva perheomisteinen boutique-hotelli F6 panostaa täysillä asiakaspalveluun ja lämpimän tunnelman luomiseen. Hotellista löytyy myös oma rauhallinen sisäpiha, jonka kasvihuoneessa kasvatetaan yrtit hotellin baarin tarpeisiin. Ruoassa suositaan puhtaita makuja ja orgaanista lähiruokaa ja ekologisuus on muutenkin tärkeä osa hotellin palvelukokonaisuutta - hotellissa käytetään esimerkiksi vain tuuli- ja vesivoimalla tuotettua sähköä.  

F6:n kaikki huoneluokat osuvat vertailujaksolla tähän hintakategoriaan ja hintaeroa edullisimman Standard-huoneen ja ylellisimmän Deluxe-huoneen välillä on vain reilu 20 euroa. Kaikkien huoneiden varusteluun kuuluvat minibaari, tallelokero, tohvelit & kylpytakit, silitysrauta & -lauta, GHD-hiustenkuivaaja sekä 42' TV, sekä kylpyhuoneesta löytyvä sadesuihku. Deluxe-luokan huoneet ovat kooltaan tilavampia ja niistä löytyvät myös sohva ja nojatuoli oleskeluun sekä Nespresso-kahvikone. Kaikkien huoneluokkien huoneisiin on mahdollista lisämaksusta varata myöhäinen huoneenluovutus ja aamiainen huoneeseen tarjoiltuna, tämä olisi ihanaa lisäluksusta häiden jälkeiseen aamuun!

Lilla Roberts, Comfort King

Helsingin trendikkäimmällä alueella Kaartinkaupungissa sijaitseva Lilla Roberts yhdistää nykyaikaiset mukavuudet omintakeiseen art deco-sisustukseen ja upeisiin vintage-yksisyiskohtiin. Hotellissa sijaitsevat myös upea pohjoismainen Krog Roba-ravintola, sekä ihana cocktailbar Lilla e. Olen käynyt Krog Robassa sekä illallisella, että brunssilla ja sekä ravintolan sisustus että annokset ovat olleet mahtavia!

Lilla Robertsin Comfort King-huone aamiaisineen kustantaa vertailujaksolle 234€/yö. Comfort-luokan huoneiden mukavuuksiin kuuluvat mukava King size-vuode, 47-tuumainen televisio, Chromecast-suoratoistopalvelu, vedenkeitin, sekä sadevesisuihku. 

Lapland Hotels, Mystique Deluxe 

Tampereen majoituspostauksessa ihastelin Lapland Hotelsin Tampereen hotellia ja nyt on Bulevardilla sijaitsevan Helsingin hotellin vuoro! Lapland Hotels Bulevardi sijaitsee aivan Helsingin ytimessä, mutta on täynnä pohjoisen lämmintä tunnelmaa. Hotellilla on myös oma ravintola - Kultá Kitchen & Bar, jonka menu koostuu puhtaista raaka-aineista ja pohjoisen mauista. 

Hotellin upeasti sisustetut Mystique Deluxe-huoneet kustantavat kyseiselle ajankohdalle 249€/yö. Oman saunan lisäksi Deluxe-luokan huoneen mukavuuksiin kuuluvat kylpytakit, Arctic Wellness -kylpytuotteet, huonekohtainen äänivalmius, säädettävä tunnelmavalaistus, minibar täytettynä sekä veden- ja kahvinkeitin. 

Hotel Katajanokka, Superior King ja Junior Suite with sauna

Hotel Katajanokan muut huoneluokat sijoittuvat tähän hintakategoriaan. Superior King-huone kustantaa 190€/yö ja Classic-huoneeseen verrattuna se on tilavampi ja sieltä löytyy myös sohva ja nojatuoli oleskelua varten. Saunallisen Junior Suiten puolestaan saa varattua 249€ hintaan ja oman saunan lisäksi sen hintaan kuuluvat myös kylpytakit ja -tossut. 

Klaus K, Sky Studio, Sky Balcony ja Sky Loft 

Kaikki Klaus K:n upeat, hotellin ylemmissä kerroksissa sijaitsevat Sky-huoneet osuvat tähän hintakategoriaan. Kaikissa Sky-huoneissa on oma espressokone ja vedenkitin, pimennysverhot, kylpytakit ja -tossut, sekä kylpyhuoneessa iso sadesuihku. Sky Balcony -huoneissa on lisäksi nimensä mukaisesti oma parveke ja korotettu makuuhuonealue. Sky Loft-huoneissa on vielä muita enemmän tilaa ja oleskelualue, sekä osassa huoneita kattoikkuna. 

Clarion Hotel Helsinki, Standard, Superior View ja Deluxe

Jätkäsaaressa sijaitseva Clarion Hotel Helsinki tarjoaa värikästä ja urbaania majoitusta kävelymatkan päässä Helsingin keskustasta. Hotellikompleksin muodostavat kaksi korkeaa hotellitornia sekä vanhaan makasiiniin rakennettu tapahtumakeskus. Clarionilla on lisäksi oma Kitchen & Table-ravintola, ylimmässä kerroksessa sijaitseva upea Sky Room-baari, sekä Roof Top Pool & Terrace-spa-alue, josta löytyvät lämmitetty ulkouima-allas, saunat, sekä moderni kuntosali. Me yövyimme Clarionissa kesäkuussa, kun juhlistimme vuosipäiväämme ja kirjoitin silloin Clarionista ihan oman postauksensa, sen voit käydä lukemassa täältä

Clarionin huoneista Standard, Standard View ja Deluxe-huoneet osuvat kaikki tähän hintakategoriaan. Kaikki Clarionin huoneet on sisustettu suomalaisella ja eurooppalaisella designilla ja huoneiden sisustuksen sävy on joko vaalea tai tumma, riippuen siitä kummassa hotellitornissa yövyt.  Kylpyhuoneet on varustettu joko suihkulla tai ammeella, sekä laadukkailla Ritualsin ihon- ja hiustenhoitotuotteilla. Kaikkien huoneiden varusteluun sisältyy lisäksi taulutelevisio, puhelin, hiustenkuivaaja, minibaari, vedenkeitinsetti, tallelokero, silitysrauta sekä -lauta.

Standard ja Superior View-huoneiden eroavaisuutena on huoneen koko ja sijainti, sillä View-huoneet ovat tilavampia ja sijaitsevat hotellin ylimmissä kerroksissa, ja niistä on hotellin parhaat näköalat merelle tai kaupungin ylle. Vertailujaksolle huoneiden välillä on hintaeroa vain 30€, joten suosittelen lämpimästi View-huonetta, jonka näköalat lumosivat ainakin meidät vierailumme aikana. 

Deluxe-huone puolestaan kustantaa 225€/yö ja ne ovat avaria kulmahuoneita, joista löytyy myös  seurustelu- ja työtilaa. Deluxe-huoneisiin sisältyy lisämukavuuksina myös kylpytakki ja -tossut, sekä oma Nespresso-kahvinkeitin. 

Alle 350€

St. George, Atelier


Atelier-huoneet ovat Hotel St. Georgen erityisimpiä kokemuksia, joiden sisustukseen on haluttu yhdistää kansainvälistä ajatonta muotoilua ja kylpyhuoneiden sisustuksessa on käytetty upeita luonnonkivilaattoja. Kylpyhuoneista löytyy sadevesisuihkun lisäksi myös kylpyamme. 

Hotel Fabian, Lux

Hotel Fabianin Lux-huone irtoaa vertailujaksolle aamiaisineen 284€ hintaan. Lux-huoneet ovat tilavia ja niiden varusteluun kuuluu myös oma minikeittiö ja ruokapöytä. Lisäksi huoneista löytyy  Unikulman king size -mittatilaussänky, minibaari ja Nespresso-kahvikone.

Hotel Haven, Grand Deluxe

Hotel Havenin Grand Deluxe-huone aamiaisineen kustantaa vertailujaksolle 239€ ja Superior-luokan huoneisiin verrattuna ne ovat kooltaan tilavampia ja niistä löytyy myös oleskelutila, sekä oma Nespresso-kahvikone. 

Lilla Roberts, Lux

Lilla Robertsin Lux-luokan huoneet henkivät glamouria ja talon pitkää historiaa. Lux-huoneet ovat kooltaan tilavampia ja niistä löytyvät kaikki samat mukavuudet kuin Comfort-luokan huoneistakin ja lisäksi oma Nespresso-kahvikone. 

Glo Hotel Art, Sviitti

Glo Hotel Artin sviitin hinta aamiaisineen olisi vertailujaksolle ennakkovaraajan etua hyödyntäen 268€/yö ja joustavalla hinnalla 344€/yö. Sviitti on Luxe-luokan huoneita tilavampi ja muuten sieltä löytyvät kaikki samat mukavuudet, sekä erillinen oleskelutila ja oma Nespresso-kahvikone. Osassa sviiteistä on myös kylpyamme.

Lapland Hotels Bulevardi, Arctic DeLuxe Spa 

Lapland Hotelsin junior suite-tasoisesta Arctic DeLuxe Spa-huoneesta löytyy oman saunan lisäksi myös upea design-kylpyamme. Tämä huone tarjoaa upeat puitteet spa-elämykseen omassa rauhassa, hektisen hääpäivän jälkeen. 

Kämp, Deluxe ja Premium Deluxe

Historiallinen luksushotelli Kämp on monen mielestä Helsingin ikonisin ja elegantein majoitusvalinta, joka tunnetaan laadustaan ja ykkösluokan asiakaspalvelustaan. Hotellilla on myös oma ravintola Kämp Brasserie, josta avautuu näkymä Esplanadin puistoon ja hemmotteluhetkiä varten Kämp Spa, jossa voi rentoutua erilaisissa kauneushoidoissa ja saunaosaston lempeissä löylyissä. Day spa-paketti Kämp Spahan on muuten myös loistava lahjaidea läheisille! 

Ennakkovaraajan etua hyödyntämällä sekä Kämpin Deluxe- että Premium Deluxe-huoneen aamiaisineen saa varattua alle 350 eurolla. Deluxe-huoneen hinta aamiaisineen on 296€/yö ja Premium Deluxen 320€/yö. Molemmissa huoneissa on tyylikäs sisustus, ylelliset erillisellä suihkulla ja kylpyammeella sekä tasokkailla ESPA-kylpytuotteilla varustetut marmorikylpyhuoneet, sekä korkealaatuinen parivuode, mukava nojatuoli, sekä kahvipöytä. Lisäksi huonehintaan kuuluvat kylpytakit ja -tossut, sekä Chromecast suoratoistojärjestelmä. Premium Deluxe-huoneissa erona on, että ne sijaitsevat hotellin ylemmissä kerroksissa ja ovat kooltaan Deluxe-huoneita tilavampia. 

Clarion Hotel Helsinki, Junior Suite

Clarionin 55 neliön kokoiset Junior Suite-sviitit on sisustettu huippudesignilla ja ne koostuvat kahdesta huoneesta. Junior Suitet sisältävät suuren oleskelu- ja työtilan sekä ikkunat kahteen ilmansuuntaan. Kylpyhuone on varusteltu kylpyammeella ja suihkulla, ja huoneessa on myös erillinen wc-tila. Junior Suitet sijaitsevat hotellin ylimmissä kerroksissa, ja ikkunoiden näkymä avartuu Helsingin ylle sekä merelle. Junior Suiten hinta kyseiselle ajankohdalle on aamiaisineen 327€/yö. 

Alle 500€

St. George, Church Park Suite 

Hotel St. Georgen George Park Suite on tunnelmaltaan mannermainen ja ajaton. Church Park Suiten kokonaisuus käsittää olohuoneen sekä erillisen makuuhuoneen. Hotel St. George minibar-tuotteet, sekä maittava St. George -huoneaamiainen kuuluvat sviitin hintaan.


The Folks Hotel Konepaja, Suite

Sviitti sijaitsee hotellin vanhimman rakennuksen ylimmässä kerroksessa ja sieltä on avarat näkymät Konepajalle. Sviitissä kaunis viisto katto ja kiinnostavaa taidetta, sekä ylellinen tassuamme, joka sopii täydellisesti romanttisiin hemmotteluhetkiin.  

Rivoli Jardin, Suite

Rivoli Jardinin sviitistä löytyvät kylpytakkien, tohvelien, kaapelielokuvakanavan sekä veden- ja kahvinkeittimen lisäksi myös oma sauna ja poreallas. Sviitissä on myös oma parveke ja tilava oleskelualue. Tämä sviitti tarjoaa täydellistä rentoutumista ja hemmottelua pitkän hääpäivän jälkeen!

Hotel Haven, Helsinki-sviitti 

Havenin tunnelmallinen 50 m2-kokoinen Helsinki-sviitti sopii täydellisesti hääyön viettoon tai morsiusseurueen yöpymiseen häitä edeltävälle yölle. Sviitissä on reilusti tilaa myös oleskeluun ja löytyvät kaikki samat mukavuudet kuin Grand Deluxe-luokan huoneistakin. 

Lilla Roberts, Junior-sviitti

Lilla Robertsin Junior-sviiteissä on myös erillinen olohuonenurkkaus istumaryhmineen ja tilaa peräti 47 neliön verran. Kylpyhuoneesta löytyy lisäksi myös oma kylpyamme, joka sopii täydellisesti häiden jälkeiseen rentoutumiseen. 

Klaus K, Sky-sviitit

Klaus K:n tilavissa Sky sviiteissä on viihtyisä olohuone sekä iso kylpyhuone erillisellä suihkulla ja ammeella ja niiden hinta vertailujaksolle on ennakkovaraajan etua hyödyntäen 372€/yö, joustavalla hinnalla 450€/yö.Varaustilanteesta riippuen sviitin voi valita kolmesta vaihtoehdosta: Sky Balcony Sviitti parvekkeella  Sky Loft Sviitti 4,50 metrin huonekorkeudella ja grotto-tyylisellä kylpyhuoneella, tai Sky Studio sviitti ylellisellä, Kalevalan inspiroimalla munan muotoisella sängyllä. 

Kämp, Executive-huone

Hotel Kämpin Executive-huone on kooltaan Deluxe-luokan huoneita tilavampi ja muuten kaikilla samoilla mukavuuksilla varustettu. Huoneessa on kaupunkinäköala ja sieltä löytyy laadukas king size-kokoinen parisänky. Executive-huoneeseen sisältyy lisäksi pääsy Sviitti- ja Executive-vieraiden omaan olohuoneeseen, Upper Loungeen, hotellin toisessa kerroksessa. Executive-huoneen hinta valitulle ajankohdalle on 376€/yö, sisältäen aamiaisen. 


Yli 500€ 

Lilla Roberts, Sviitti

Lilla Robertsin ylellinen ja ainutlaatuinen sviitti on kooltaan vielä junior-sviittiäkin suurempi ja sieltä on näkymät merelle asti. Sviitistä löytyvät istumaryhmä, ruokapöytä, sekä Nespresso-kahvikone. 

Lapland Hotels Bulevardi, Lapland Suite, Penthouse Junior Suite ja Penthouse Suite

Lapland Hotelsin Lapland Suiten hinta vertailujaksolle on 519€, Penthouse Junior Suiten 605€ ja Penthouse Suiten 705€. Kaikista sviiteistä löytyy muhkea 200cm levyinen sänky, oleskelutila, oma sauna ja kylpyamme, sekä kaikki samat mukavuudet kuin alemmista huoneluokistakin. Kahdessa jälkimmäisessä on lisäksi myös yksityinen terassiparveke katolla. 

Kämp, Junior Park-sviitti ja Kämp-sviitti

Junior Park-sviitit sijaitsevat Hotel Kämpin viidennestä kahdeksanteen kerroksissa, ja niistä on upea näköala Esplanadin puistoon. Sviiteissä on romanttinen sisustus ja kaikki samat mukavuudet kuin muidenkin hintaluokkien huoneissa. 

Kämp-sviitit puolestaan ovat erittäin tilavia sviittejä, joissa on erillinen makuu- ja olohuone ja niiden romanttinen sisustus huokuu hotellin alkuperäistä ilmettä 1800-luvun loppupuolelta. Sviiteissä on oma terassi sisäpihalle tai näkymä kaupunkiin tai puistoon.

Kaikkiin sviitteihin sisältyy lisäksi pääsy Sviitti- ja Executive-vieraidemme omaan olohuoneeseen, Upper Loungeen, hotellin toisessa kerroksessa, sekä herkullinen buffet- tai huoneaamiainen veloituksetta. Junior Park-sviitin hinta kyseiselle ajankohdalle on 576€/yö ja Kämp-sviitin 816€/yö. 

Yli 1000€

St. George, Coupole Suite

Coupole Suite on hotellirakennuksen mieleenpainuvin tila tornihuoneineen ja kattokupoleineen. Sviitillä on kokoa 62 neliötä ja lisäksi siihen kuuluu kaksi 10 neliön kokoista kalustettua terassia kaupunki- ja puistonäkymin. Kuten muidenkin sviittien kohdalla  Hotel St. George minibar-tuotteet, sekä huoneaamiainen kuuluvat hintaan. Coupole Suiten hinta kyseiselle ajankohdalle on 1588€/yö. 

Kämp, Executive-sviitti ja Mannerheim-sviitti

Kämpin Executive-sviiteissä on erillinen olo- ja makuuhuone sekä yhdessä Executive-sviitissä myös oma yksityinen sauna. Makuuhuoneen lisäksi sviiteistä löytyy myös tilava olohuone ja niistä avautuvat maisemat Esplanadin puistoon. Executive-sviittiin sisältyy myös pääsy Sviitti- ja Executive-vieraiden omaan olohuoneeseen, Upper Loungeen, hotellin toisessa kerroksessa sekä herkullinen buffet- tai huoneaamiainen veloituksetta. 

Hotel Kämpin ja koko Helsingin ylpeys, upea Mannerheim-sviitti on Suomen suurin sviitti, joka koostuu laajimmillaan kahdesta suuresta ja ylellisestä makuuhuoneesta, kahdesta tilavasta olohuoneesta, erillisestä ruokailutilasta ja työhuoneesta. Lisäksi sviittiin kuuluu myös yksityinen parveke ihastuttavan Espalanadin puiston yllä. Mannerheim-sviitissä on kaksi suurta marmorikylpyhuonetta kaikilla mukavuuksilla – erillinen kylpyamme ja suihku, kaksi pesuallasta, erillinen wc ja yksityinen sauna. 

Executive-sviitin hinta valitulle ajankohdalle on ennakkovaraajan edulla 1496€/yö ja Mannerheim-sviitin 3496€/yö. 


Apua miten monta upeaa hotellivaihtoehtoa Helsingistä löytyykään! Vietettyäni aivan liian monta tuntia näihin tutustuessa, tuli sellainen olo, että haluaisin päästä testaamaan näistä jokaisen :D Ei muuta kuin Helsinki-staycationeja viettämään! Onko teillä mielessä vielä muita kaupunkeja tai alueita, joiden majoitustarjonnasta toivoisitte samanlaista postausta? 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti