maanantai 2. marraskuuta 2020

Polttari-idea: Kranssiworkshop @ Kukkakauppa Villiviini

Jälleen vuorossa lisää kivoja polttari-ideoita! Lauantaina osallistuttiin äitin kanssa Kukkakauppa Villiviinin kranssiworkshoppiin, jossa päästiin askartelemaan kuivakukista ihania kransseja Parolan Rottingin kranssipohjiin. 

Kukkakauppa Villiviini on ollut meidän perheen luottokukkakauppa jo vuosien ajan - se paikka, josta aina noudamme synttäri-, äitienpäivä- ja joulukukat. Upeiden kukkien lisäksi valikoimaan kuuluu nykyään myös ihania sisustustuotteita ja erilaisia kukka-aiheisia workshoppeja, jotka ovat olleet nyt kuluneen vuoden aikana todella suosittuja. 

Kukkakauppa Villiviinistä voi myös vuokrata upean makramee-kaaren ja/tai makrameepurkkeja häiden tai muiden juhlien somisteeksi. Samassa rakennuksessa Liikekeskus Korin tiloissa toimii myös ihana Peltodresses, joka valmistaa uniikkeja hää- ja juhlamekkoja kierrätyspitsistä. Nämä sopisivat loistavasti boho-henkiselle morsiamelle! 

Työpajan aluksi Villiviinin omistaja Eija opasti meille kuinka kranssi sidotaan ja samalla saimme nautiskella kahvista, teestä ja Lounaskorin herkullisesta gluteenittomasta juustokakusta. Sitten päästiin tosi toimiin! 

Aluksi jokainen sai valita mieleisiään kukkia ja heiniä ja Eija leikkeli meille sopivia pätkiä eucalyptuksista ja ruskuksesta. Kuivakukat kiinnitettiin kranssipohjaan vihreällä kukkanarulla kieputtamalla. Lopuksi kranssin sai vielä halutessaan viimeistellä juuttinarusta tai pellavanauhasta solmitulla rusetilla. 

Katsokaa nyt tätä kranssimateriaalien väriloistoa! Näiden joukosta sai valita materiaalit

Omaan kranssiini valitsin tietysti lempparivärejäni eli tummaa vihreää, hempeää vaaleanpunaista ja valkoisen eri sävyjä.

Äitini kranssissa näkyivät ihanat syksyiset oranssin ja ruskean sävyt. 

Kranssiworkshop oli superhauska ja oli todella rentouttavaa uppoutua pariksi tunniksi kukkien kanssa näpertelyyn ja unohtaa kaikki muu. Oli myös ihanaa viettää pitkästä aika äiti-tytär laatuaikaa! 

Kuivakukkakranssien lisäksi Villiviinin workshopvalikoimasta löytyy kukkakimppujen sidontaa ja lisäksi nyt loppuvuodesta on tulossa havukranssipajaa ja jouluisen kimpun sidontaa. Workshopin voi varata myös omalle ryhmälle, eli tämä olisi loistava idea vaikkapa polttariohjelmaksi! Villiviini valmistaa myös ihanat hääkimput ja muut kukkasomisteet häihin ja muihin juhliin ♥ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti