perjantai 6. marraskuuta 2020

Tulisitko kaasokseni?

Tämä viikko on ollut omalla kohdallani superkiireinen. Kokopäivätyön ja YAMK-opintojen yhdistäminen ei aina ole herkkua, mutta jotenkin kaikista tehtävien deadlineista on jälleen kerran selvitty. Ihanaa päästä pitkästä aikaa taas kirjottelemaan bloginkin puolelle ja iso kiitos teille kun olette käyneet blogia lueskelemassa vaikka uusia postauksia ei useampaan päivään ole nyt ilmestynytkään.

Tänään pääsen vihdoin paljastamaan teille omatkin kaasolahjani, sillä kaikki kaasot on nyt viimein kosittu ja kaikki kolme suostuivat ottamaan pestin vastaan. Miten mahtava tiimi meillä onkaan nyt koossa ♥

Pohdin pitkään, miten yllättäisin kaasoni, sillä halusin ehdottomasti antaa heille jonkinlaiset kaasolahjat. Kuten olen jo monen monta kertaa täällä todennutkin, minä rakastan lahjojen antamista ja niiden suunnitteleminen on ihanaa. Halusin myös odottaa tämän asian kanssa rauhassa, kunnes parhaan ystäväni häät olisi juhlittu ja keskittyä ensin täysillä niiden valmisteluun ja fiilistelemiseen. 

Ihastuin Etsyssä näihin nimikoituihin lahjabokseihin, joten päädyin tilaamaan ne sieltä. Nämä saapuivat Briteistä yllättävän nopeasti, alle kahdessa viikossa. Lisäksi suunnittelin Canvalla itse kortit, jotka sitten painatin SmartPhotossa. Toisella puolella lukee "Will you be my Maid of Honour?" ja toisella puolella itse kirjoittamani Tulisitko kaasokseni-runo. Lisäksi kirjoitin jokaiselle kaasolle oman kirjeen, jossa kerroin miksi haluaisin juuri hänet kaasokseni ja osaksi tärkeää päiväämme. 

Lahjalaatikoiden sisälle halusin koota pientä hemmottelua kaasoilleni. Jokaisen laatikon sisältä löytyi piccolopullo roséskumppaa, Lumenen sheet-kasvonaamio, Lakridsin superherkullisia käsintehtyjä lakuja, Kultasuklaan pieni suklaalevy sekä kuivakukan oksa. 

Itse suunnittelemani kortit
Tältä boksit näyttivät päältä päin! Boksin, tekstin ja nauhan värin sai valita itse
Ja tältä näytti niiden sisus! Jokaiselle kaasoista valitsin eri makuisen Lakrids-pakkauksen, sen mukaan minkä ajattelin sopivan parhaiten heidän mieltymyksiinsä

Ja tässä vielä kortteihin kirjoittamani runo: 

Tulisitko kaasokseni?

Häähöpinöitäni kuuntelemaan,
Unelmiemme juhlapäivää kanssani suunnittelemaan
Kukkakimpun kantajaksi, henkiseksi tueksi
Täydellistä hääpukua kanssani metsästämään ja 
Häämessuja kiertelemään 
Juhlien kuplajuomia maistelemaan ja 
Polttaripäivääni suunnittelemaan
Alttarille vierelleni seisomaan ja laahustani oikomaan
Yksin et joudu tehtävää hoitamaan
Kaksi ihanaa naista tulevat tätä pestiä kanssasi toteuttamaan 

Ainakin omat kaasoni olivat näistä lahjoista hyvin innoissaan! Millaisia lahjoja te olette antaneet kaasoille? Jos vasta mietitte sopivaa yllätystä, kannattaa kurkata myös aiempi postaukseni aiheesta! :) 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti