keskiviikko 27. tammikuuta 2021

Tyylikkään minimalistista häämuotia - Katri Niskanen Bridal 2021

Minusta on ihanaa vinkata täällä blogissa kotimaisia yrityksiä ja suunnittelijoita! Siksi halusin tänään omistaa kokonaisen postauksen äskettäin julkaistulle Katri Niskasen uudelle Bridal-mallistolle. Uskon, että tänä vuonna tyylikkään minimalistiset ja modernit hääpuvut jatkavat suosiotaan ja persoonallisemmat asuvalinnat housupuvuista kotelomekkoihin nousevat yhä vahvemmaksi trendeiksi perinteisten hääpukujen rinnalle. 

Uudessa Bridal 2021-mallistossa ihastuin erityisesti tyylikkyyteen ja laskeutuviin kankaisiin! Oli myös ihanaa, että joukosta löytyy niin kaksiosaisia asuja, housupukuja, lyhyempiä helmoja, kuin jumpsuittejakin. Mallisto on ihanan monipuolinen ja itse koin monet asuista sellaisiksi, että niille voisi olla käyttöä häiden jälkeenkin. 


Mallistosta löytyi myös upeaa kimallusta Glam-mekon ja jumpsuitin merkeissä. Minulle tuli heti mieleen, että nämä sopisivat loistavasti talvikauden häihin, etenkin uuden vuoden häihin! Olen saanut näistä pienen päähänpinttymän kirjoitettuani aiheesta joulukuussa postauksen :D


Lisäksi uudesta Bridal-mallistosta löytyy myös ihania asusteita! Ihastuin itse erityisesti tuohon valkoiseen crucnhieen, joka olisi hauska lisä simppeliin ponnarikampaukseen. Lisäksi mallistosta löytyy myös ihania huntuja ja avokkaat!

Jos innostuit Katri Niskasen puvuista, voit tilata malliston koko lookbookin itsellesi sähköpostilla veloituksetta osoitteesta: bridal@katriniskanen.com. Ja jos haluat päästä sovittamaan pukuja, voit varata sovitusajan Timman kautta, lue lisää täältä

**Kaikki postauksen kuvat ://  Katri Niskanen Bridal 2021 lookbook**

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti