perjantai 2. huhtikuuta 2021

Hääteemoja: Pirteän keltaiset keväthäät

Tällä viikolla vietetään pääsiäistä ja itse yhdistän sen aina vahvasti kevään koittamiseen. Viime päivinä ollaan ainakin täällä pääkaupunkiseudulla saatu nauttia todella lämpimistä ja aurinkoisista keleistä. Niiden innoittamana, tämän päivän postauksessa luvassa inspiraatiota keväthäihin, joissa pääosassa ovat pirteän keltaiset värit ja keväinen tunnelma!

1. Keltaista kukkaloistoa

Keltainen on täydellinen väri häiden kukitukseen! Oma suosikkikukkani keväisin ovat tulppaanit, jotka ovat nyt parhaimmillaan ja olisivat hauska valinta myös keväthäiden morsiuskimppuun tai pöytäkukkiin. Keltaisen rinnalle sopivat loistavasti muut pastellisävyt, pirteä oranssi sekä neutraali valkoinen. 
Kuva: // Pexels, Olya Kobruseva
Kuva: // Pexels, Olya Kobruseva

Kuva: // Pexels, Valeria Boltneva
Tämä oli mielestäni hauska idea! Pelkästään ruusuista koottu kimppu on klassinen ja tyylikäs vaihtoehto. Morsiamella voisi olla hiukan isompi keltainen kimppu ja kaasoilla samanlainen, hiukan pienempi ja eri värinen kimppu. 
Kuva: // Pexels, Milan
Kuva: // Pexels, Kasonya Wilcox
Kuva: // Pexels, Karolina Grabowska
Kuva: // CanvaPro
Keltaiset kukat sopivat hyvin myös pöytien kukitukseen ja mielestäni keltaisen rinnalla toimivat hyvin myös vihreän sävyt, esimerkiksi eucalyptuksen oksat. 
Kuva: // CanvaPro
Kuva: // CanvaPro

2. Raikkaita ja herkullisia juomia ja ruokia 

Keltaisia herkkuja häiden jälkiruokapöytään - kyllä kiitos! Mielestäni keltainen on aina ollut herkullinen väri, jonka yhdistän etenkin raikkaisiin ja hedelmäisiin makuihin. Keltainen toimii hauskana korostusvärinä esimerkiksi hääkakun koristelussa, leivoksissa ja makeisissa. Itse ihastuin erityisesti noihin keltaisiin marenkeihin! Lisäksi nuo kylpyankat kakun koristeina olivat mielestäni todella söpö idea! :D
Kuva: // CanvaPro
Kuva: // Unsplash, Debby Hudson
Kuva: // CanvaPro

Leivonnaisten ja herkkujen lisäksi teemaväriä voi tuoda esille myös häiden juomapuolessa. Kuten drinkkipostauksessa mainitsinkin, pidän itse enemmän kirpeistä booleista ja cocktaileista, jotka usein ovat väriltään keltaisia, sillä niissä hyödynnetään sitrushedelmiä. Alkoholittomana vaihtoehtona toimivat tuoremehut, itsetehdyt limonadit ja makuvedet. 
Kuva: // Unsplash, Jeanie de Klerk
Kuva: // Unsplash, Ralph Kayden

3. Keltaista pukuloistoa ja pirteitä asusteita

Mielestäni keltainen olisi hauska ja persoonallinen vaihtoehto hääpuvun väriksi, perinteisen valkoisen sijaan. Lisäksi keltaiselle puvulle voisi olla käyttöä vielä häiden jälkeenkin!
Kuva: // Unsplash, I.am_nah
Kuva: // Unsplash, Engin Akyurt
Kuva: // Unsplash, Juan Gomez

Jos keltainen hääpuku tuntuu liian hurjalta, voi väriä hyödyntää myös hääpäivän asusteissa. Keltainen toimii loistavasti valkoiseen hääpukuun yhdistettynä ja tuo häälookkiin ihanan raikkaan tuulahduksen. Itse ihastuin erityisesti näihin keltaisiin kenkiin, jotka olisivat hauska yksityiskohta mekon helman alta pilkahdellessaan. Sulhasen asussa hauskoja keltaisia yksityiskohtia olisivat esimerkiksi keltaiset sukat tai rusetti!
Kuva: // Unsplash, Photos by Lanty
Kuva: // Pexels, Milan
Kuva: // CanvaPro

Ja tietysti tyylin viimeistelee häätuoksu! Marc Jacobsin Daisy-sarjan tuoksut ovat yksi omista suosikeistani!
Kuva: // Pexels, Valeria Boltneva

4. Väriloistoa somistuksessa ja pienissä yksityiskohdissa 

Häiden koristeissa ja somistuksessa keltaista sävyä voi hyödyntää joko pienissä yksityiskohdissa tai isoissa linjoissa. Valkoinen ja keltainen ovat loistava väriyhdistelmä myös somistuksen suhteen. 
Kuva: // CanvaPro
Pari hauskaa ideaa hääauton koristeluun! Keltaiset silkkinauhat tai harsokankaasta sidotut rusetit. Innostuin itse noista auton kahvoihin kiinnitetyistä rusettikoristeista, sillä ne olisi helppo askarrella ja kiinnittää kahvoihin nauhalla sitomalla!

5. Värikkään tyylikkäät pöytäkoristeet ja kattaus

Niin ihania keltaisia kattauksia! Väriteemaa voi kattauksessa hyödyntää esimerkiksi kaitaliinojen, lautasliinojen ja pöytäliinojen värisävyissä. Keltaiset lautasliinat tuovat hauskan lisämausteen valkoisiin astioihin yhdistettynä ja myös kultaiset aterimet sopivat keltaisen rinnalle hyvin. Valkoiset tuolihuput puolestaan voi koristella keltaisesta harsokankaasta solmituilla näyttävillä ruseteilla. 


Tässä kuvassa ihastuin näihin kellertävän sävyisiin juomalaseihin! Tällaiset olisi ihana saada kotiinkin, täytyy ryhtyä metsästämään

Näistä kuvista voi myös löytää inspiraatiota pääsiäisen ihaniin kattauksiin! Ja ai että miten hyvältä keltainenkin näyttää häiden teemavärinä! Joka kerta kun kirjoitan näitä postauksia, innostun jostain uudesta väristä :D Nähdäänkö teidän häiden väripaletissa myös keltaisen sävyjä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti