maanantai 29. maaliskuuta 2021

Aurinkolasit osana häätyyliä

Aurinkolasit osana hääpäivän lookkia? Todellakin! Tänään inspiroidutaan ihanista hääkuvista, joissa yhdistävänä asusteena ovat aurinkolasit! 

Ketään ei varmaan sinänsä yllätä, että iskin heti silmäni vasemmassa yläkulmassa näkyviin vaaleanpunaisiin sydänlaseihin - satun nimittäin omistamaan sydämenmuotoiset lasit, jotka ostin aikoinaan Provinssirockista :D Koska omistan nykyään aurinkolasit vahvuuksilla, ovat kaikki muut lasit jääneet vähäiselle käytölle, mutta jotenkin nuo sydänlasit sopisivat ihan loistavasti hauskaksi yksityiskohdaksi hääkuviin. 


Suuret aurinkolasit, nahkatakki ja tyylikkään yksinkertainen hääpuku - täydellinen yhdistelmä modernille morsiamelle!


Ihastuin tähän ensimmäiseen kuvaan, joka on otettu viljapeltojen keskellä ja jossa on ihanaa boheemia tunnelmaa: kukkaseppele, rönsyilevä värikäs kimppu, pitsimekko ja pilottilasit. Tältä voisi myös oma häätyylini näyttää!


Näitä kuvia selaillessa päätin, että yritän saada myös T:n innostumaan tästä aurinkolasityylistä :D Jos vain hääpäivänämme päästään nauttimaan auringonpaisteesta, olisi ihana napata muutamat kuvat, joissa me molemmat poseeraisimme arskat silmillä. 





Kaikki kollaasien kuvat: // CanvaPro

En ollut itse ajatellut, että myös aurinkolasit voisivat olla osa tulevaa häätyyliäni, mutta näitä kuvia selaillessani innostuin ajatuksesta. Toki emme halua kaikissa kuvissa olla aurinkolasit naamalla, mutta ne voisivat tuoda osaan kuvista pientä ekstraa ja vaihtelua. Koska meille on tulossa elokuun lopun kesähäät, ne sopisivat myös loistavasti häiden tunnelmaan! 

Nähdäänkö teidän häälookissa myös aurinkolaseja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti