perjantai 14. toukokuuta 2021

Hääpäiväkirjat x Matchista Morsian synttärilive + arvonta


Uskomatonta, että blogi täyttää tänään jo vuoden! Vuoden aikana on tullut julkaistua hurjat 234 blogipostausta ja niitä on luettu ihan hiukan vajaa 50 000 kertaa, mikä tuntuu aivan uskomattomalta. Kulunut blogivuosi on ollut aivan huikea ja tuonut mukanaan niin uusia ystäviä kuin ikimuistoisia kokemuksiakin. Hääsuunnitelmat ovat edenneet hyvää vauhtia ja bloggaamisen välityksellä on ollut hauska päästä jakamaan myös muille inspiraatiota ja kirjoittamaan sellaisistakin ideoista, jotka eivät välttämättä ole omiin juhliimme päätyneet. 

Sonjan (matchista_morsian) kanssa juhlimme molemmat häitämme kesällä -22 ja aloitimme myös hääbloggaamisen täysin samoihin aikoihin viime keväänä. Heti ensitapaamisella tuntui kuin olisimme olleet ystäviä aina ja on ollut ihanaa kulkea tätä matkaa yhdessä! 

Ensi keskiviikkona 19.5. klo 18 juhlistetaan meidän blogisynttäreitä yhteislivellä ja arvonnalla Häät.fi-instatilillä! Luvassa on askartelua, hääsuunnitelmista höpöttelyä ja vähän viiniä. Tuu ihmeessä mukaan ja käy osallistumassa Häät.fi-instassa huikeaan arvontaan, jossa palkintona on 2 x 50€ lahjakortit ihanan juhlatarvikeliike Calligraphenin verkkokauppaan! 

Käy myös lukemassa Häät.fi-sivustolta meidän fiilikset ensimmäisestä vuodesta hääbloggaajana! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti