lauantai 29. toukokuuta 2021

Inspiraatiota sulhasen häätyyliin

Tänään luvassa jälleen hääpukeutumiseen liittyvä postaus - tällä kertaa vuorossa inspiraatiota sulhasen häätyyliin! Halusin nostaa tähän postaukseen muutamia omia suosikkitrendejäni. Mikä näistä olisi oma suosikkisi?

1. Värikkäät puvut 

Viime aikoina hääkuvissa on alkanut näkyä ilahduttavan paljon värikkäitä pukuja! Tummansininen on jo pitkään ollut kestosuosikki perinteisen mustan rinnalla, mutta nyt sen rinnalla ovat suosiotaan alkaneet kasvattaa myös muut värit. Sulhasen puvun värin voi halutessaan valita esimerkiksi häiden teemaväreihin sopivaksi ja tyylikkäälle värikkäälle puvulle riittää varmasti käyttöä juhlissa vielä häiden jälkeenkin. Jos hääpäiväksi haaveilee värikkäästä puvusta, mutta ei usko sille löytyvän jatkokäyttöä, kannattaa harkita myös puvun vuokraamista!

Erilaiset burgundin ja viininpunaisen sävyt ovat juhlava ja tyylikäs valinta! Itse ihastuin etenkin viininpunaisen puvun, valkoisen kauluspaidan ja kultaisten asusteiden (rannekello, kalvosinnapit jne) yhdistelmään. 

Kuva: // Unsplash, Haley Hamilton
Kuva: // Pexels, The Lazy Artist Gallery
Kuva: // Pexels, Reafon Gates

Vihreä puku sopii mielestäni loistavasti häihin, sesongista riippumatta! Syys- ja talvihäihin voi valita tummemman, sammaleen tai metsänvihreän puvun, kesähäihin puolestaan upeita vaalean vihreitä sävyjä. Hauska idea olisi myös ensimmäisen kuvan tyyppinen yhdistelmä, jossa tummanvihreän puvun alle on yhdistetty vaaleamman vihreä, ruutukuvioinen liivi! 

Kuva: // Unsplash, Chasse Sauvage
Kuva: // Unsplash, Jakob Owens
Kuva: // Pexels, The Lazy Artist Gallery
Kuva: // Pexels, Emre Keshavarz

Vaaleanpunaisen tai roosan sävyt eivät ehkä ole se kaikista perinteisin valinta sulhasen asuun, mutta näyttävät todella tyylikkäiltä ja freeseiltä - tämä olisi loistava valinta kesähäihin! Keveä ja romanttinen viehe ja aurinkolasit viimeistelevät mielestäni tyylin hienosti. 

Kuva: // Pexels, Cleyder Duque

Ruskean, oranssin, beigen ja harmaan taitetut sävyt ovat hiukan neutraalimpi valinta, mutta tuovat silti hauskaa persoonallisuutta sulhasen häätyyliin. Näihin väreihin sopivat myös monen väriset asusteet! Oma suosikkini näistä on ehkä kolmannen kuvan tyyli, jossa beigeen pukuun on yhdistetty oranssinvärinen solmio - nämä sopivat loistavasti yhteen ja luovat tyylikkään kokonaisuuden!

Kuva: // Pexels, Min An
Kuva: // Pexels, Jonathan Borba
Kuva: // Pexels, Jonathan Borba
Kuva: // Pexels, Jonathan Borba

Valkoisia pukuja näkyy sulhasilla suomalaisissa häissä melko harvoin, mutta klassinen valkoinen on rohkea ja tyylikäs valinta. Valkoisestakin löytyy lukuisia eri sävyjä, puhtaan valkoisesta lämpimämpiin sävyihin. Valkoinen smokki toisi häihin kunnon Hollywood glamouria!

Kuva: // Pexels, Kayla Renee
Kuva: // Pexels, ArtHouse Studio
Kuva: // Pexels, Pixabay


2. Kuviolliset puvut

Värikkäiden pukujen rinnalla toinen omista suosikkitrendeistäni ovat kuviolliset puvut. Yksiväristen pukujen rinnalla on alkanut näkyä myös erilaisia kuoseja - ruuduista raitoihin. Eri kuorseja voi myös rohkeasti yhdistellä! Ruudulliseen pukun voi yhdistää erivärisen ruudullisen tai pilkullisen kauluspaidan tai kuviollisen solmion tai rusetin. Jos kuviollinen puku tuntuu liian räväkältä vaihtoehdolta, harkitse kuviollisen liivin yhdistämistä yksiväriseen pukuun. 

Kuva: // Pexels, Снежана
Kuva: // Pexels, The Lazy Artist Gallery
Kuva: // Pexels, Улака Улака
Kuva: // Pexels, Efaz Kabir
Kuva: // Pexels, Daria Sannikova
Kuva: // Pexels, Subhan Saad
Kuva: // Unsplash, Victoria Priessnitz
Kuva: // Pexels, Hong SON

3. Persoonalliset asusteet

Helpoin tapa tuoda häätyyliin pientä persoonallista otetta, ovat erilaiset asusteet solmioista ja ruseteista taskuliinoihin. Tässä muutama oma suosikkistailini!

Kuviollinen solmio tai rusetti yhdistettynä samalla kuosilla varustettuun taskuliinaan on mielestäni hauska ja trendikäs valinta. Koska rakastan kukkia, ihastuin etenkin tuohon kukalliseen rusettiin ja taskuliinaan! Tuomaksella tulee olemaan tulevan kesän häissä, bestmanina toimiessaan kukallinen rusetti ja odotan innolla, että pääsen näkemään tyylin livenä. 

Kuva: // Unsplash, Wedding Photography

Tämä asusteidea oli itselleni aivan uusi! En edes tiedä, onko tällaiselle korulle joku oma hieno nimitys, vai voisiko sitä kutsua vaan rintakoruksi? Tällainen ketjulla varustettu, puvun tai liivin taskuun kiinnitettävä rintakoru olisi hauska ja persoonallinen lisä hääpäivän tyyliin! 

Kuva: // Pexels, Maria Orlova
Erilaiset rusetit ovat olleet viime vuosien kestosuosikki myös häätyylissä. Raitoja, pilkkuja, kuoseja, tuohesta tai puusta valmistettuja rusetteja... vaihtoehtoja on lukuisia! Persoonallisen rusetin avulla voi helposti tuoda muuten klassiseen häätyyliin pientä leikkisää lisämaustetta. Rusetti on myös hauska lahjaidea bestmaneille ja samanlaisilla ruseteilla voi helposti luoda häätiimin tyyliin yhtenäistä vaikutelmaa. 

Kuva: // Pexels, Scott Webb
Kuva: // Pexels, Abhishek Gaurav
Kuva: // Pexels, Cleyder Duque
4. Värikkäät sukat 

Olen tainnut jo aiemminkin ihastella blogissa värikkäitä sukkia yhdistettynä muuten klassiseen häätyyliin. Värikkäät tai kuviolliset sukat ovat hauska pieni, piilossa oleva yksityiskohta, jotka voivat vilahdella puvun lahkeiden alta esimerkiksi hääkuvissa. Värikkäiden tai kuviollisten sukkien hankkiminen koko sulhasen hääseurueelle on hauska pieni lahjaidea, josta jää myös samalla muisto hääpäivästä. Jos morsiankin pukeutuu esimerkiksi tennareihin tai buutseihin, voisi hääparilla molemmilla olla yhteensopivat, värikkäät sukat!

Kuva: // Unsplash, Marc A. Spyros
Kuva: // Unsplash, Tai's Captures
Kuva: // Pexels, Snapwire

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti