lauantai 1. toukokuuta 2021

Meillä on bändi!

Edellisessä postauksessa jaoin omat vinkkini hääbändin metsästykseen ja nyt on aika paljastaa mihin me päädyimme! Meidän häissämme tulee esiintymään..... ihana turkulainen Soitellaan!

Bongasimme tämän ihanan yhtyeen ensin Buukkaa bändi-sivustolla ja innostuimme heistä heti. Bändin kohdalla toteutui sama ilmiö, joka on toistunut hääsuunnitelmien kohdalla jo useammankin kerran - meille molemmille tuli heti fiilis, että tämän me haluamme ja laitoimmekin tarjouspyynnön matkaan vielä samana päivänä. Ja itseasiassa vastauskin saapui heti samana iltana - nopea yhteydenpito on yksi niistä asioista, joita itse arvostan palveluntarjoajien kohdalla suuresti! Päädyimme buukkaamaan bändin samantien, vaikka häihin oli tuolloin vielä yli 2 vuotta aikaa :D Mutta jos löytää jotain mitä haluaa, niin eihän silloin voi olla liian ajoissa?! Bändi oli itseasiassa juhlapaikan lisäksi yksi ensimmäisistä asioista, jotka varasimme!

Soitellaan! Band koostuu kolmesta ammattimuusikosta ja trion perustana on vahva musiikillinen osaaminen, persoonallinen tyyli ja vahva toive luoda jokaisista juhlista mieleenpainuvan mahtavat. Ääninäytteet ja biisilista iskivät meihin välittömästi ja iso plussa on myös se, että yhtyeen voi tilata joko triona tai kvartettina (tällöin mukana on myös basso). Lisäksi meillä oli toiveena saada pieni musiikkiesitys kirkkoon, vihkitilaisuutemme yhteyteen ja tämäkin järjestyi kätevästi samalla - Soitellaan ihana solisti Roosa tulee esiintymään kirkossa. 

Meidän juhlissamme bändi tulee soittamaan häävalssin, sekä 3 x 45 min setit ja häävalssin lisäksi saamme halutessamme esittää myös biisilistan ulkopuolelta muutaman muun kappaletoiveen, jotka bändi pyrkii parhaansa mukaan toteuttamaan. 

Kuva: // Instagram, @soitellaanaband
Kuva: // Instagram, @soitellaanaband

En malta odottaa, että päästään bailaamaan Soitellaan tahdissa meidän juhlissa! ♥ Bändin lisäksi tulemme laatimaan hääjuhlaa varten kaksi soittolistaa: toisen ruokailun ja kahvittelun taustalle ja toisen loppuyön bileitä varten. Pitäisikin itseasiassa aloittaa soittolistojen kokoaminen jo nyt hyvissä ajoin, niin niihin voisi alkaa vähitellen lisäillä kaikkia hyviä biisejä, aina kun niitä juolahtaa mieleen!

Jos häiden musiikkipuoli mietityttää, lukaise myös aiemmat postaukseni aiheeseen liittyen: 
Vinkkejä hääbändin etsintään
Häiden musiikki - bändi, DJ vai Spotify?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti