maanantai 3. toukokuuta 2021

Täydellinen häätuoksu: Viktor & Rolf Flowerbomb Mariage Limited Edition

**Tuote saatu PR-lahjana**

Viime viikolla ovikellomme soi ja oven takana odotti aivan ihana yllätys L’Oréal Luxelta! Paketista paljastui ihanilla saatesanoilla varustettu Viktor & Rolfin kukkainen uutuustuoksu: Flowerbomb Mariage Limited Edition. 

Minulle tuoksut ovat aina olleet todella tärkeitä ja yhdistyvät vahvasti erilaisiin mielikuviin ja muistoihin. Tuoksut ovat itselleni myös yksi lisäasuste ja yhdessä vaiheessa omistinkin oman tuoksun jokaiselle viikonpäivälle. Tällä hetkellä käytän suosikkituoksujani aina fiiliksen mukaan, osa niistä on esimerkiksi varattu arkikäyttöön ja joitakin suihkautan vain tarkoin valittuina juhlapäivinä.

Olen alusta asti haaveillut häätuoksusta, joka kruunaisi häätyylini ja joka myöhemmin muistoissa yhdistyisi nimenomaan tuohon ainutlaatuiseen päivään. Olisi ihanaa löytää hääpäivää varten uusi tuoksu ja käyttää sitä ensimmäisen kerran vasta hääpäivänä. 

Flowerbomb Mariage Limited Edition on todellinen tuhansien kukkien ilotulitus, jonka pohjana tuoksuvat patsuli ja vanilja, maustettuna jasmiinin ja ruusun vivahteilla. Huumaavan tuoksun ja kauniin pakkauksen lisäksi ihastuin myös tuoksun ihanaan tarinaan: Flowerbomb Mariage Editionin viestinä on, että rakkautta ei ole peruttu ja kaikki kääntyy vielä parhain päin - sen ansiosta tuoksu sopiikin täydellisesti hääpäivään, niin morsiamen kuin kaasojenkin tuoksuksi. On aika juhlia rakkautta, tämän eriskummallisen ajan keskellä ja kääntää ajatukset kaikkeen positiiviseen! Tämä on ehdottomasti vahva ehdokas myös omaksi häätuoksukseni ♥

Millaisia häätuoksuja teille on tulossa? Voisinkin myöhemmin kirjoittaa vielä postauksen, jossa vinkkaan muutaman oman luottotuoksuni, jos niiden joukosta löytyisi uusia suosikkeja myös teille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti