tiistai 4. toukokuuta 2021

Lahjaideoita hääparin äideille

Tulevana sunnuntaina juhlitaan jälleen kaikkia mahtavia äitejä! Innostuin listaamaan tähän muutamia häihin liittyviä lahjaideoita tulevista häistä intoileville äideille tai anopeille ♥

Kuva: // Pexels, Giftpundits.com

Rannekoru tai riipus kaiverruksella

Yksilöity, kaiverruksella varustettu rannekoru tai riipus on ihana äitienpäivälahja, jonka voi halutessaan kytkeä myös hääteemaan. Esimerkiksi Etsysta löytyy ihania ”Mother of the bride” tai ”Mother of the groom” kaiverruksilla varustettuja korulahjoja. Valitse äidin tyyliin sopiva koru, jolle on käyttöä hääpäivän lisäksi myös muissa tilanteissa. Itse ihastuin erityisesti tähän Swarovskin helmistä valmistettuun rannekoruun, jossa helmien värin voi valita itse ja tähän kauniiseen medaljonkiin, jonka sisälle voi kaiverruttaa haluamansa tekstin ja vaikkapa häiden päivämäärän. 

Muki omalla tekstillä

Toinen hauska idea olisi omalla tekstillä varustettu muki! Etsystä löytyy myös tähän lukuisia ihania valmiita designeja (esimerkiksi tämä ja tämä), mutta esimerkiksi Ifolorilla voi suunnitella myös täysin omien toiveiden mukaisen mukin. Jos haluaa liittää lahjan hääteemaan, voi mukiin painattaa vaikkapa tekstin ”Morsiamen äiti” tai ”Sulhasen äiti” ja häiden päivämäärän. Mukin kaveriksi sopii loistavasti vaikkapa äidin lempikahvi tai -tee!  

Lahjakortti juhlakampaukseen tai meikkiin hääpäivää varten

Jos äitisi haaveilee hääpäivänänne ammattilaisen loihtimasta juhlakampauksesta tai -meikistä, on kampaus- tai meikkilahjakortti loistava aineeton lahjaidea! Se myös tarjoaa äidille pientä luksusta tärkeänä päivänä. 

Yhteinen hemmotteluhetki häiden alla

Toinen hauska idea on suunnata häiden alla yhdessä äidin kanssa johonkin hemmotteluhoitoon, esimerkiksi manikyyriin tai kasvohoitoon. Tämä tarjoaa teille molemmille ihanan pienen hengähdyshetken ja mahdollisuuden viettää hetken yhteistä aikaa häävalmisteluiden keskellä. 

Kuohuviinilasi omalla kaiverruksella ja pullo äidin lempikuohuvaa

Jos äiti on viinien ystävä, voisi hauska äitienpäivälahja olla myös kaiverruksella varustettu kuohuviinilasi ja pullollinen äidin lempikuohuvaa. Omalla kaiverruksella varustettuja viinilaseja löytyy esimerkiksi Etsyn, Rofa Designin, Calligraphenin ja Kellopuodin valikoimista. 

Kynsilakka tai huulipuna hääpäivän juhlalookkia täydentämään

Jos tunnet äidin tyylin hyvin, hanki äitienpäivälahjaksi uusi ihana kynsilakka tai huulipuna hänen hääpäivän juhlalookkiaan täydentämään. Mukaan voi myös liittää hääteemaan sopivan tervehdyksen, kuten ”Something to wear on the special day - Mother of the Bride” ja häiden päivämäärä. Toki äidin tyyliin sopivalle kosmetiikalle löytyy varmasti häiden lisäksi muutakin käyttöä! 

Vanhempien yhteinen brunssi tai illallinen

Jos vanhempanne eivät vielä tunne toisiaan kovin hyvin ja toivotte heidän tutustuvan toisiinsa hiukan paremmin ennen hääpäiväänne, on yksi ihana lahjaidea yhteisen brunssin tai illallisen järjestäminen, joko teidän luonanne kotona tai ravintolassa. 

Yhteistä aikaa ja hääfiilistelyä

Usein yksi parhaista lahjoista, joita toiselle voi antaa, on yhteinen aika! Jos äitisi tai anoppisi on innoissaan häävalmisteluistanne, pyydä hänet mukaan vaikkapa hääpuvun sovitukseen, kakkutastingiin, hääpäivän asusteita metsästämään tai kuohuvia maistelemaan. Jos äiti on innokas askartelija tai diy-tyyppi, pyydä häntä avuksi mahdollisiin hääaskarteluihin. Tai järjestä vaikka ihana leffailta äidin lempiherkkujen ja hääaiheisen elokuvan parissa. 

Ihanaa äitienpäiväviikkoa kaikille tulevien morsianten ja sulhasten äideille! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti