sunnuntai 9. toukokuuta 2021

Viikonlopun häähumua: Lyyli Wedding x Laura Hyvi Bridal Sample Sale

Pakko vielä jakaa eilisen ihania tunnelmia tänne bloginkin puolella - suuntasimme nimittäin heti aamupäivästä Sonjan (matchista_morsian) ja Mian (Kuparimorsian) kanssa nauttimaan häähumusta Lyyli Weddingin ja Laura Hyvi Bridalin Sample Sale-tapahtumaan Lauran studiolle Vallilaan. Oli ihanaa nähdä tytöt taas livenä ja tietysti treffata myös Nelli ja Laura!

Sample Salessa oli myynnissä Laura Hyvi Bridalin ihania hääpukuja, Lyyli Weddingin second hand hääasuja, Heili Bridalin upeita hiuskoristeita ja huntuja, Terhi Pölkin kauniita kenkiä ja Upcycle with Jingin kauniita kierrätysmateriaalista valmistettuja koruja. Reilu puolitoista tuntia kului aivan hujauksessa, kun sovittelimme kilpaa kaikkia toinen toistaan ihanampia tuotteita ja ideoimme omia häälookkejamme. 

Lauran studiolla on ihanat, tilavat sovitustilat!
Ja myynnissä oli aivan ihania pukuja!
Heili Bridalin ihania hiusasusteita oli myynnissä todella hyvillä alennuksilla! Hiuskampoja, kukkia, pantoja... Lisäksi pääsimme sovittamaan Heili Bridalin uutuustuotetta: upeita, käsin valmistettuja kukkakorviksia. 
Ja ihania kukkapinnejä!
Mallailimme tyttöjen kanssa näitä aivan innoissamme!
Lisäksi myynnissä oli myös Upcycle with Jingin upeita kierrätysmateriaaleista valmistettuja koruja! Korujen kauniit kukat on valmistettu eri puolilta Helsinkiä löydetyistä käytetyistä PET-muovipulloista. 
Korut olivat todella kauniita, keveitä ja herkkiä! Nämä olisivat ihana valinta hääpäivän asusteeksi niin morsiamelle, kuin kaasoillekin. 
Nämä ovat myös edullisiä, sillä korvisparien hinnat vaihtelivat 45-60€ välillä. Ja nämä ovat tosiaan tilattavissa Upcycle with Jingin verkkokaupasta!
Lisäksi ihastelimme vielä Terhi Pölkin upeita puukenkiä! Näitä olen kuolannut itse jo pidemmän aikaa ja oli ihana päästä ihailemaan niitä myös livenä. 
Nämä Dora-puusandaalit hunajan värissä varastivat sydämeni! Kengät on valmistettu käsin Portugalissa kasviparkitusta nahasta ja paikallisesta lepästä.
Sample Salessa esillä oli koko 39, joka oli minulle pari kokoa liian pieni, mutta tässä nämä upeudet Mian jalassa!

Ja kyllä, iskin itsekin silmäni muutamiin tuotteisiin! Mukaan tarttui samantien Heili Bridalin ihana hiuskampa, joka pääsee käyttöön jo tulevana kesänä ystäviemme häissä. Lisäksi sample salesta kotiin päästyäni saatoin vielä pistää tilaukseen muutamat asusteet... Näyttää siis siltä, että minulla on pian koossa häätyyliä varten kaikki muu paitsi itse hääpuku :D Sonja puki tämän kuitenkin ihanasti sanoiksi toteamalla, että "Sä selvästi luot jo sitä sun omaa häälookkia, kyllä jostain sitten löytyy se sopiva mekko täydentämään sen". Juuri näin se toivottamasti menee!


Jos tekin ihastuitte näihin tuotteisiin, niin ottakaa ihmeessä instassa seurantaan kaikkien tilit ja pysykää myös kuulolla tulevien tapahtumien suhteen! ♥

Sample Salen jälkeen suuntasimme tyttöjen kanssa viinilounaalle suloiseen Pikku-Vallilaan, jossa tilasimme lounaaksi venäläisiä herkkuja: pelmeneitä. Pari tuntia vierähti kuin hujauksessa hääjutuista (ja kaikesta muustakin) höpötellen. Ehdottomasti paras asia mitä bloggaaminen on mukanaan tuonut, ovat nämä huipputyypit!


Tänään vietetään äitienpäivää ja haluan toivottaa mahtavaa äitienpäivää kaikille äideille, mummoille ja muille äitihahmoille! ♥ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti