maanantai 10. toukokuuta 2021

Ihanat hääblogit ja instatilit, part 2

On vierähtänyt jo pitkä aika postauksesta, jossa listasin omia suosikkihääblogejani! Sen jälkeen olen ilokseni löytänyt lisää  inspiroivia blogeja ja instatilejä, joten ajattelin aiemman postauksen ansaitsevan vähän jatkoa. Toivottavasti näiden joukosta löytyy läjäpäin lisää hääinspiraatiota myös teidän alkavaan viikkoonne! 


Ihania hääblogeja

Suomenkielisiä, perinteisiä hääblogeja saisi minun puolestani olla enemmänkin! Rakastan itse lukea myös perinteisiä blogeja ja pidempiä blogitekstejä. Tässä muutamia omia suosikkiblogejani!

Kuparimorsian - Mian ja Hannun merellisten häiden suunnittelua Turussa elokuulle -21. Rakastan Mian blogin visuaalista puolta ja monipuolisia, pohdiskelevia kirjoituksia.

Rakkaudella Elshof - Suomalais-hollantilaisten häiden suunnittelua elokuulle -21. Aada kirjoittelee rinnakkain sekä instablogia, että perinteistä blogia WordPressin puolella. 

Future Mrs. J - Tuuli kirjoittaa heidän rentojen ja lämminhenkisten kesähäidensä suunnittelusta Hämeenlinnassa elokuulle -21

Jotain vanhaa - Paulan kirjoitustyyli on persoonallinen ja blogitekstit hulvattoman hauskoja. Häät ovat koronan takia siirtyneet jo kertaalleen, mutta toivottavasti toteutuvat tulevana kesänä Oulussa

Nuukasti naimisiin - Seinäjokelainen Hanna jakaa blogissaan ajatuksia ja vinkkejä pienen budjetin häiden valmisteluun. Parin häitä juhlitaan kesäkuussa -22, jolloin he ovat olleet yhdessä jo peräti 10 vuotta

Hurmaavia instablogeja

Instagram on itselläni kovassa käytössä päivittäin ja on ollut ilo huomata, miten paljon uusia aktiivisia hääinstablogeja sinne on viime aikoina ilmestynyt. Suosittelen ottamaan seurantaan esimerkiksi nämä!

@morsianveitsenteralla - Iidan ja Santerin talvihäiden suunnittelua Tampereelle tammikuussa -22. Rakastan Iidan blogin aitoutta, hyviä kirjoituksia ja hauskaa persoonallista otetta. Lisäksi on ihana seurata talvihäiden valmistelua!

@midsummerbride - Meri ja Antti suunnittelevat juhannushäitä tulevalle kesälle -21. Tili on ollut ihanan aktiivinen heti blogin perustamisesta lähtien!

@malviinameneenaimisiin - Anni kirjoittelee syyshäiden suunnittelusta -22 ja diy-projekteista. Tilillä on päästy viime aikoina seuraamaan muunmuassa Annin kalligrafiaharjoituksia ja vahasinettikokeiluja. 

@yhteinenpaiva - Ystävyksillä Tiialla ja Heinillä on sama hääpäivä ja he jakavat yhteiselle häätililleen hääsuunnitelmiaan. Kerralla pääsee siis seuraamaan kaksien häiden valmisteluja! Instatililtä löytyy myös usein hauskoja kyselypohjia, joita muutkin bloggaajat ovat innostuneet täyttämään

Inspiroivia instatilejä

Seuraan Instagramissa myös muutamia ulkomaisia häätilejä, joista on ihana ahmia ideoita ja inspiraatiota hääsuunnitteluun. Tässä omat lempparini, joista en vain saa kyllikseni!

@rockmywedding - Britannian suosituin hääsuunnittelusivusto, jolla on myös oma kauppapaikka, kirja ja podcast

@greenweddingshoes - Yhteisö- ja kulttuurisivusto täynnä upeita hääkuvia maailmalta, matkustusta ja värien ilotulitusta

@weddingchicks - Uutis- ja mediasivusto täynnä hääinspiraatiota ja kuvia erilaisten hääparien juhlista

@betchesbrides - Hulvaton tili täynnä hääaiheisia reelsejä, memejä ja fiilistelyä. Suuri suositus myös Jordana Abrahamin ja Nicole Pellegrinon luotsaamalle Becthes Brides podcastille, joiden jaksoja kuunnellessa vierähtää helposti useampikin tunti!

@elopementlove - Maagisen upeita elopement-hääkuvia maailmalta! Näitä katsellessa iskee usein kova reissukuume

Suomenkielisiä hääpodeja:

Häähunnun alla - Uusi suomenkielinen hääpodcast, jossa ystävykset Maiju ja Elli kertovat hääsuunnitelmistaan. Olen kuunnellut innoissani kaikki tähän asti ilmestyneet jaksot!

Jos et ole sitä jo tehnyt, lue myös aiemmat postaukseni samoista aiheista! 
16 x ihanat hääblogit ja instatilit 
Hääpodcastit kuuntelussa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti