lauantai 8. elokuuta 2020

16 x ihanat hääblogit ja instatilit

Olen aina rakastanut blogien lukemista ja ollut muutenkin aktiivinen somessa. Häiden suunnittelun myötä on kuitenkin blogienkin kohdalla avautunut kokonainen uusi maailma! Ihania blogeja ja instatilejä pullollaan kivoja ideoita ja muita morsiamia, jotka ovat aivan yhtä innoissaan häiden suunnittelusta. Ajatusten vaihtaminen muiden kanssabloggaajien ja -instaajien kanssa on ollut todella antoisaa, enkä malta odottaa, että pääsen tulevaisuudessa seuraamaan kaikkien häävalmisteluiden etenemistä. 

Viikonlopun kunniaksi haluan vinkata teille tänään omia suosikkihääblogejani ja hääaiheisia instatilejä! Osa on jo häitään juhlineita ja osa vielä suunnitteluvaiheessa olevia, joukosta löytyy siis jokaiselle jotakin. Klikkaamalla nimeä pääset siirtymään suoraan blogiin/instatiliin!

Ihania hääblogeja ♥

(tätä on ihana lukea myös siksi, että heillä oli häissään sama juhlapaikka joka meillä tulee olemaan, huomio siis muutkin Hintsan Vintin hääparit!)

Kivoja instatilejä ♥


Mielenkiintoisia hääblogeja ja instatilejä on lukuisia, joten tässä siis vain osa suosikeistani! Haastan teidät lukijat vinkkaamaan joko blogin kommenteissa tai instagramin puolella omia suosikkejanne. Kivaa luettavaa ei koskaan ole liikaa!

Näissä tunnelmissa toivotan teille ihanaa lauantaita! Meillä tänään on vuorossa taas kaasohommia ja pientä hääaskartelua parhaan ystäväni häiden lähestyessä ♥


1 kommentti: