lauantai 28. elokuuta 2021

Helmikoruja kierrätysmateriaaleista: Tyyni Collection

Kuten olen aiemminkin täällä blogin puolella kertonut - rakastan korviksia ja ne ovat suosikkiasusteeni! Minusta on myös ihana nostaa blogissa esille kotimaisia pienyrityksiä, joten tänään halusin vinkata teille korviskokoelmani uusimmista vahvistuksista, eli Tyyni Collectionin upeista kierrätyskoruista, jotka sopisivat loistavasti myös hääpäivän asusteiksi. 

Törmäsin Tyyni Collectioniin ensimmäisen kerran, kun ihastelin ystäväni Sonjan (@matchista_morsian) korviksia ja utelin niiden ostopaikkaa. Tämän jälkeen oli pakko itsekin ryhtyä seuraamaan Tyyni Collectionin instatiliä, jossa uusimmat mallit ovat esillä ja myös myynnissä. 

Tyynin koruissa ulkonäön lisäksi ihastuttaa se, että niissä hyödynnetään kierrätysmateriaaleja ja tästä johtuen iso osa koruista on myös täysin uniikkeja. Tyyni on tunnettu erityisesti helmistä ja meriaiheisista koruistaan ja joitain tuotteita valmistetaan myös tilauksesta. Koruja voi ostaa instassa feedin kuviin tai stooreihin kommentoimalla ja lasku saapuu sähköpostilla. 




Näiden mallien nimet ovat Samantha (ekassa kuvassa ylempänä) ja Hanko (kuvassa alempana) ja ihastuin molempiin heti. Niin kuin kyllä lähes kaikkiin Tyynin korviksiin, veikkaan siis, että näitä nähdään korviskaapissa vielä lisää! Oman häälookin lisäksi nämä olisivat ihana lahja myös kaasoille ja samanlaisten tai samanhenkisten korvisten avulla saisi häätiimin juhlatyyliin helposti luotua hiukan yhtenäisyyttä, vaikka esimerkiksi mekot olisivat kaikilla erilaiset. 

Me suuntaamme tänään taas juhlimaan ystävien häihin, tällä kertaa upeaan Mathildedalin ruukkikylään! Ihanaa viikonloppua <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti