maanantai 2. elokuuta 2021

Kesän trendikkäin hääasuste: Kukkakorvikset by Kukitellen

Viikonloppuna juhlittiin rakkaiden ystäviemme häitä, heidän omassa puutarhassaan! Bongasin instasta joskus keväällä hauskan idean aidoista kukista tehdyistä korviksista ja nämä puutarhahäät olivat loistava hetki päästä testaamaan niitä juhlakäytössä. 

Blogireissullamme Turussa, mainitsin Kukitellen Elinalle korvishaaveestani ja Elina totesi heti, että hän toteuttaisi ne todella mielellään. Reissun jälkeen viestittelin Elinan kanssa Instagramissa ja kerroin millaista tyyliä ja värimaailmaa toivoisin korviksiin, sekä lähetin kuvan juhla-asustani. Ja niistä tuli aivan täydelliset!

Aitojen kukkien ja/tai kuivakukkien hyödyntäminen koruissa on mielestäni hauska ja trendikäs idea, joka sopii loistavasti hääjuhlaan, niin vieraiden, kuin hääparinkin asusteeksi. Oikein säilytettynä kukkakorut säilyvät pitkään, joten niitä voi hyödyntää useammankin kerran. Omat korvikseni ovat tällä hetkellä muovipussin sisässä jääkaapissa säilössä ja edelleen oikein freesit! Näille korviksille hintaa tuli 20 euroa. Pakko hehkuttaa myös ihanaa lettikampaustani, jonka loihti Kaarinan Hairlekiinin Marja! Kampaus pysyi kauniina koko pitkän päivän ja valmistui ihan pikakampausajalla. 

Ystäviemme häihin puin ylleni ihanan kotimaisen Aarrelabelin Manuela-haalarin tämän kesän Orvokki-kuosissa. Haalari on todella monikäyttöinen, sillä se sopii niin toimistolle, kuin juhliinkin! Aarrelabel on muutenkin uusin ihastukseni, on aina  yhtä kiva löytää uusia kotimaisia suosikkibrändejä. Tämä kuosi myös sopi mielestäni loistavasti puutarhahäihin!

Tuomaksella oli tarvetta uudelle tummalle puvulle ja hyvä peruspuku löytyikin Dressmanista. Koska sulhasella on pituutta kaksi metriä, on valmispuvun löytäminen välillä haastavaa. Tämä kuitenkin istui hyvin ja puku+kauluspaita irtosi todella huokeaan hintaan, yhteensä noin 170 euroa. Omiin häihimme ensi kesänä olisi haaveissa sitten teettää Tuomakselle omien mittojen mukaan tehty puku. 

Ja ensi kesänä olisi sitten meidän vuoro, vitsi miten jännää! Ihana päästä fiilistelemään hääjuttuja nyt jo ystävien häiden muodossa. Elokuussa olisi luvassa sitten seuraavat, tällä kertaa upeassa Mathildedalin Ruukkikylässä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti