lauantai 21. elokuuta 2021

Puukengissä alttarille

Muistatteko kun aloitin häälookkini suunnittelemisen hankkimalla unelmieni hääkorvikset? Noh, ennen hääpuvun sovitusta ehdin hankkia itselleni myös hääkengät valmiiksi!

Keväällä kirjoittelin teille Lyyli Weddingin ja Laura Hyvi Bridalin tapahtumasta, jossa oli esillä myös suomalaisen suunnittelijan, Terhi Pölkin, upeita puukenkiä. Tapahtumassa bongaamani Dora-sandaalit hunajan sävyssä jäivät pyörimään mieleeni ja muutama viikko sitten äitini vinkkasi, että kyseinen malli oli nyt tuntuvassa alessa Terhi Pölkin omassa verkkokaupassa. Tämä sinetöi ostopäätöksen ja pistin kengät tilaukseen! Seuraavaksi jännitin sitten olisiko koko sopiva ja istuisivatko kengät hyvin jalkaani, kevään tapahtumassa kun oli ollut esillä koko 40, joka oli itselleni aavistuksen pieni. Nyt tilasin koon 41 ja onneksi se osoittautui aivan täydellisen kokoiseksi!

Terhi Pölkin Dora-puukengät on valmistettu käsin Portugalissa kasviparkitusta nahasta ja paikallisesta lepästä. Ihastuinkin itse juuri kenkien materiaaleihin ja persoonallisuuteen - kuka äkkiseltään uskoisi, että puukengät voivat näyttää näin trendikkäältä? Lisäksi Dora-mallissa tykästyin maltilliseen ja tukevaan, noin 5 cm korkoon, jolla uskon jaksavani astella koko pitkän juhlapäivän ajan. Korkoa on juuri sen verran, että olemukseen tulee ryhtiä, mutta päkiöitä ei ala särkeä. Kuten muidenkin hääpäivän asusteiden kohdalla, halusin tukea kotimaista pienyrittäjää ja ostaa sellaista, jolle on varmasti käyttöä myös häiden jälkeen. Nämä sandaalit sopivat niin toimistolle, kuin erilaisiin juhliinkin ja neutraali kerman sävy sopii hyvin yhteen minkä värisen asun kanssa tahansa. 

Yhtä asiaa tosin aloin miettiä vasta nyt - sandaalit tarkoittavat sitä, että myös jalat olisi ihana saada edustuskuntoon hääpäivää varten. Tämä tarkoittaa siis kunnon pedikyyriä hääviikolle! Sen jälkeen voin hyvillä mielin kopistella alttarille nämä kaunokaiset jaloissani ♥

Joko teillä muilla on hääkengät hankittuna? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti