tiistai 5. lokakuuta 2021

Kurkistus uusimpaan Häät-lehteen

Eilen postilaatikossa odotti kovasti odotettu lähetys - uusin Häät-lehti on nimittäin täällä tuomassa piristystä harmaan syyssään keskelle. Eilen illalla keramiikkakurssilta kotiin palattuani keitin kupillisen teetä, sytytin tuoksukynttilän ja linnoittauduin sohvan nurkkaan viltin sisässä selailemaan uusinta lehteä. Lehti löytyy lehtipisteistä viimeistään huomenna 6.10. ja verkkojulkaisuun voi ostaa lukuoikeuden Issuu.comin kautta 4 euron hintaan. Tuttun tapaan, tässä postauksessa omat TOP5 suosikkini!

 

1. Paljon asiaa hääjuomista

Uusimmasta Häät-lehdestä löytyy useampikin hääjuomia käsittelevä juttu! Oma suosikkini oli "Millaiset häät, sellaiset viinit", joka oli mielestäni hauskasti toteutettu. Ei ole tullut itselle mieleen, että hääviinit voisi valita jollain tavalla häiden teemaan tai esimerkiksi teemaväreihin sopiviksi. "Miten löydän juhlieni tyylin mukaiset juomat?"-artikkeli paneutuu aiheeseen hiukan tarkemmin ja "Hyppysellinen kimallusta häämenuun" puolestaan tarjoaa visuaalista ilottelua ja hauskoja diy-ideoita viinipullojen hyödyntämiseen häiden kattauksessa tai häälahjana. 


2. Runsaasti inspiroivia häätarinoita

Häät-lehden Tanja Hakalan kirjoittamia häätarinoita taitavat rakastaa aivan kaikki! Uusimmasta numerosta niitä löytyy ihanan paljon ja aion lukea jokaisen tarinan vielä uudestaan ajatuksella läpi. Hääparien rakkaustarinoihin ja hääkuviin uppoutuminen on aina yhtä liikuttavaa ja tarjoaa myös inspiraatiota omiin hääsuunnitelmiin. Mukana on ihanan erilaisia pareja ja häitä, omaksi suosikikseni nousivat näin ensisilmäyksellä Suvin ja Jaken Vantaalla järjestetyt takapihahäät, sekä Riikan ja Cécilin upeat merelliset häät. 

3. Ideoita häiden somistukseen ja tunnelmaan

Lehdestä löytyy jälleen myös runsaasti ideoita hääteemoihin, somistukseen ja tunnelman luomiseen. Oma suosikkini oli ehdottomasti upeilla luonnonelementeillä ja syksyn murretuilla sävyillä leikittelevä "Mennään metsään", sillä siitä löytyi paljon elementtejä, joita olen haaveillut myös omiin häihimme. Lisäksi mieleen jäi hauska stailattu kuvaus "Bridgertonin kartanossa", sekä "Meren lumoissa" ja "Boheemia luksusta". 


4. Juhlaa kaksin verroin

Yksi omista suosikeistani oli myös "Juhlaa kaksin verroin"-artikkeli, jossa jaettiin vinkkejä hääjuhliin silloin, kun vihkiminen on järjestetty jo aiemmin jonain toisena päivänä. Näin korona-ajan keskellä moni pari on varmasti ollut vastaavassa tilanteessa ja oli kiva lukea jutusta myös kahden hääparin aitoja kokemuksia aiheesta. Jutusta löytyy hyviä vinkkejä myös siihen, miten juhlan voi aloittaa silloin kun hääpari on vihitty jo jonain toisena ajankohtana, vaikkapa maistraatissa ja millaisia vaihtoehtoisia seremonioita juhlan alkuun voi halutessaan sisällyttää. 

5. Inspiraatiota häämatkaan

Lehden viimeisessä osiossa pääsee jälleen uppoutumaan häämatkahaaveisiin! Mukana on niin inspiroivia kotimaan kohteita, kuin ihania kaukomatkakohteitakin. Etenkin kotimaan kohteista löytyi jälleen pari minullekin ihan uutta paikkaa, jotka lisäsin bucket listille. Häämatka on ollut meidänkin ajatuksissamme melko tiiviisti viime päivinä ja nyt alkaa näyttää siltä, että se juuri meille sopiva kohdekin on löytynyt. Nyt kun ainakin Eurooppa on vähitellen avautumassa ja somessa on alkanut vähitellen näkyä taas ihmisten matkakuvia, olemme mekin uskaltaneet taas alkaa vähän enemmän haaveilla häämatkasta. Sen toteutuminen ensi kesänä alkaa tuntua ihan mahdolliselta!

---
Uusimmasta lehdestä riittää varmasti iloa taas pitkäksi aikaa! Ja pakko myöntää, että minusta perinteisen lehden selailussa on edelleen ihan oma, erityinen fiiliksensä. Nykyään tulee vietettyä niin paljon aikaa päivittäin tässä läppärin ääressä, että joskus on ihana uppoutua selailemaan perinteistä lehteä ja hypistellä sen sivuja. Meinaako moni teistä suunnata lehtihyllyille heti tällä viikolla?

*** Lehti saatu lahjaksi osana Häät-blogiyhteisöä***

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti