perjantai 1. lokakuuta 2021

Vuoden Kaunein Sormus 2021 äänestys ja omat suosikit

Olen viettänyt ihan huomaamatta pientä blogitaukoa. Luonnoksissa on odottamassa vaikka kuinka monta postausaihetta, mutta jotenkin arki on nyt ollut niin väsyttävää, etten ole saanut aikaiseksi kirjoittaa niitä loppuun. Koska blogi on itselleni harrastus, en halua ikinä pakottaa itseäni väkisin kirjoittamaan tänne jotakin. Tällä hetkellä hääsuunnitelmien tilanne myös on aika vakaa, eikä vähään aikaan ole tapahtunut mitään merkittäviä uusia edistysaskeleita, joista olisin voinut teille kertoilla. Nyt mielessä on kuitenkin parikin aihetta, jotka haluan jo päästä jakamaan teille, joten on aika palata taas blogin pariin. Jee! <3

Tänään halusin vinkata teille Vuoden Kaunein Sormus 2021-kilpailusta, jonka kymmenen finalistia on nyt valittu. Äänestys on käynnissä Häät.fi-sivustolla ja äänestäneiden kesken arvotaan Remingtonin hiustenkuivain ja suoristusrauta. 

Tänä vuonna kaikki finalistit ovat minusta aivan mielettömän upeita! Kilpailun teemana tänä vuonna oli ”Menneisyyden muistot”, joka innosti muotoilijoita etsimään inspiraatiota menneiden vuosikymmenten muotokielistä ja kunnioittamaan suomalaisten kultasepäntaitojen perinnettä. 

Omiksi suosikeikseni finalistien joukosta nousivat: 

1. Forget-me-not, jossa yhdistyvät herkät ja koristeelliset kukkaset, sekä kullan eri sävyjen yhdistely upealla tavalla. Kukan terälehdet ovat punakultaa, sivulehdet viherkultaa, heteet hienokultaa, sormuksen runko valkokultaa ja nauha, joka sitoo kukat sormuksen ympäri, on keltakultaa.

2. Kierrätyskullasta valmistettu vintage-henkinen Rosette, jossa timantit reunustavat keskellä kimeltävää upeaa morganiittia. 

3. Metsien tunnelmasta ja väreistä inspiroituneeseen, Art Nouveaun hengellä maustettuun Metsään, jonka keskellä komeilee suomalainen jaloberylli. Vielä hurmaavamman sormuksesta tekee se, että sen tuotosta lahjoitetaan huomattava osa luonnon hyväksi kuten Unique Jewelsin muistakin koruista.

Mikä kymmenestä finalistista on oma suosikkisi?

**Sormusten kuvat: // Teemu Töyrylä, Studio Töyrylä

Sormuksista puheenollen! Olen pohtinut tulevaa vihkisormustani pitkään ja hartaasti, mutta tällä viikolla tein sen suhteen päätöksen ja olen siitä superinnoissani. Tästä voisin ehkä tehdä ihan erillisen postauksen jossain vaiheessa! Huomennakin on luvassa häähumua, sillä suuntaan sovittelemaan hääpukuja sekä Vienoon, että Seremoniaan yhdessä kahden kaasoni ja äitini kanssa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti