torstai 10. maaliskuuta 2022

Häiden siirtyminen ja uusi hääpäivä

Blogi on pitänyt hiljaiseloa muutaman viime kuukauden ajan ja osa teistä onkin ehkä jo ehtinyt miettiä, mitä meidän hääjärjestelyille kuuluu. On ollut ilahduttavaa huomata, että teitä lukijoita täällä blogin puolella on silti riittänyt todella runsaasti, yli 10 000 joka kuukausi ja Instagraminkin puolelle on jatkuvasti ilmestynyt lisää seuraajia. Blogi on siis jatkanut eloaan, vaikkei minulta olekaan vähään aikaan löytynyt energiaa sen päivittämiseen. 

Vuosi 2021 oli yksityiselämän puolella tähän astisen elämäni vaikein ja raskain vuosi, joten vuoden lopussa tein päätöksen, että blogi sai hetkeksi painua taka-alalle. Intoa ja energiaa sen kirjoittamiseen tai hääsuunnitteluun ylipäätään, ei vain yksinkertaisesti ollut. Olemme myös jatkuvasti seuranneet koronatilannetta, jonka kehittymistä on kesän osalta vielä mahdotonta ennustaa. Tammikuussa päädyimme pitkän pohdinnan jälkeen siihen, että tällä hetkellä emme halua luoda itsellemme nyt yhtään lisää stressiä ja murehtia koronan aiheuttamasta epävarmuudesta. Päätimme siis siirtää häitämme hiukan eteenpäin, kun päätös oli vielä helposti tehtävissä ja käytännön järjestelyt melko pienellä vaivalla hoidettavissa. 

Helmikuun aikana olimme yhteydessä kaikkiin palveluntarjoajiin ja meillä kävi loistava tuuri, sillä kaikkien varausten siirtäminen onnistui ilman lisäkuluja. Uuden hääpäivän valitsimme sen perusteella, miten juhlapaikkamme kalenterissa oli vielä vapaata. Viime viikkojen aikana olemme myös infonneet vieraitamme WhatsApp-viestien ja tekstareiden välityksellä - olimmehan ehtineet jo postittaa syksyllä Save the Date-kortit kaikille. Nyt kun kaikki käytännön järjestelyt on hoidettu, olo on todella huojentunut. Olemme suunnitelleet häitä jo pitkään, joten reilun puolen vuoden lisäodotus ei tässä tilanteessa tunnu maailmanlopulta - päinvastoin, nyt saamme lisää aikaa säästää ja palautua edellisen vuoden kuormituksesta ja toivottavasti innostus ja energia hääsuunnitteluun sen myötä jälleen herää. Haluamme molemmat, että saamme nauttia hääjärjestelyistä ja myös varsinaisesta hääpäivästä mahdollisimman hyvinvoivina, ilman ylimääräisiä stressitekijöitä ja murheita. 

Uusi hääpäivämme on 29.4.2023 eli tiedossa on keväiset vappuhäät! Ajatus keväthäistä on alkanut vähitellen kääntyä innostukseksi ja uskon, että innostus ja ilo myös itse hääsuunnittelua kohtaan alkaa taas vähitellen lisääntyä. Sen myötä on aika herätellä myös blogi takaisin eloon - tervetuloa uusi vuosi ja uudet kujeet! Hääpäiväkirjat is back <3



1 kommentti:

  1. Kiva lukea taas juttujasi ja toivottavasti tilanne helpottunut. Silloin kun elämä heittää kierrepalloa niin paras keskittyä vaan siihen omaan jaksamiseen ja jättää ns ylimääräiset asiat tauolle tai pois.

    VastaaPoista