torstai 11. marraskuuta 2021

Unelmien vihkisormus Kohinoorilta

Olen alusta asti tiennyt, että haluan kihlasormukseni rinnalle myös vihkisormuksen ja pohdiskellut, millainen sormus sopisi kihlani rinnalle kaikista parhaiten. Olen ollut todella tyytyväinen kihlasormukseeni, Kohinoorin Heleneen, jota ihastelen edelleen päivittäin. Sormus on samaan aikaan yksinkertainen ja tyylikäs ja on osoittautunut täydellisesti omaan tyyliini sopivaksi, niin arkena, kuin juhlahetkinäkin. 

Kohinoorin Helene-sarjasta löytyy omalle kihlasormukselleni myös erilaisia syleilijöitä, jotka on suunniteltu sen kanssa yhteensopiviksi, niin malliltaan kuin kivien muodoiltaankin. Näitä syleilijöitä sovittelinkin jo aiemmin Kohinoorin esittelytilaisuudessa, jossa kävimme Sonjan kanssa vuosi sitten ihastelemassa koruloistoa. 


Toisaalta olen myös haaveillut vaaleanpunaisista kivistä ja uniikimmasta sormuksesta, joka kuitenkin muodoltaan täydellisesti kihlasormukseni viereen. Vaaleanpunaiset jalokivet olivat itseasiassa alunperin mielessäni jo kihlasormusta valitessani, mutta silloin päädyin lopulta kuitenkin valitsemaan timanttisormuksen. 

Eräänä päivänä keskustelimme Häät-blogiyhteisön WhatsApp-ryhmässämme vihkisormushaaveista ja uskaltauduin pohtimaan ääneen, että onkohan Kohinoorilla mahdollista teettää sormusta, niin että mallistosormusta muokattaisiin omien toiveiden mukaisesti ja se toteutettaisiin vaaleanpunaisilla safiireilla. Häät-lehden Sari vinkkasi heti, että kyllä se onnistuu ja kehotti minua olemaan suoraan yhteydessä Kohinoorin suunnittelijaan Assi Aarnimaahan. 

Uskaltauduin laittamaan Assille sähköpostia ja sainkin välittömästi vastauksen, että muutokset mallistosormuksiin ovat mahdollisuuksia ja he mielellään valmistavat sormuksia myös tilaustyönä. Tämän jälkeen koko prosessi etenikin todella nopeasti ja vaivattomasti! Kerroin Assille toiveistani, jonka jälkeen hän oli Photoshopilla tehnyt upean mallikuvan siitä, miltä sormus voisi valmiina näyttää, kihlasormukseni vierellä. Malli näytti täydelliseltä, juuri siltä kuin olin haaveillutkin, joten kuittasin, että haluan tilata sen ja sitä voi lähteä toteuttamaan. 

Photosopattu kuvaluonnos sormuksesta

Safiirit odottamassa sormukseen kiinnitystä

Seuraavaksi Kultakeskuksen jalokivitoimittaja alkoi metsästää samansävyisiä ja sopivan kokoisia safiireita sormusta varten ja niiden löydyttyä sormusta päästiin valmistamaan. Pian sähköpostiini kilahtikin jo tieto siitä, että sormus on valmis ja laskun maksettuani sain valita haluanko, että se toimitetaan Postin kautta vai noutaa sen Hämeenlinnasta. Koska oma luottoni postiin ei ole kovin vahva, päädyimme Tuomaksen kanssa siihen, että ajelemme joku ilta Hämeenlinnaan hakemaan sormuksen sieltä. 

Viime viikolla koitti odotettu hetki, kun kävimme noutamassa sormukseni Kultakeskuksen myymälästä Goodmanista. Oli jännittävää päästä näkemään sormus livenä ja sovittamaan sitä omaan sormeen!

Mietin ensin, että pitäisinkö tämänkin salassa hääpäivään saakka, mutta en kyllä malta :D Hääpuvussa on jo tarpeeksi! Joten tässä se unelmieni vihkisormus nyt on:Sormuksen teettämisen kustannuksista on vielä sanottava se, että vaikka sormus valmistettiin tilaustyönä, mikä tuo aina hiukan lisäkuluja, tuli se lopulta mallistosormusta edullisemmaksi, sillä safiirit ovat hinnaltaan timantteja edullisempia. Tälle sormukselle hintaa tuli 895 €. Jos siis haaveilet sormuksen teettämisestä ja muutosten tekemisestä mallistosormukseen, kannattaa ehdottomasti olla rohkeasti yhteydessä valmistajaan/suunnittelijaan! Mallistosormuksen kustomointi on edullinen tapa hankkia juuri omien toiveiden mukainen, uniikimpi sormus. 

Kiitos vielä Assi ja Kultakeskus haaveeni toteuttamisesta! Nyt haasteena onkin sitten malttaa odotella elokuuta ja hääpäivää, jonka jälkeen pääsen vihdoin ihailemaan myös tätä päivittäin nimettömässäni <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti