sunnuntai 17. toukokuuta 2020

Unelmien kihlasormus

Olimme yhdessä katselleet sormuksia jo etukäteen ennen kosintaa ja myös sormusten ostamisen hoidimme yhdessä. Minulle oli tärkeää päästä valitsemaan oma sormukseni - ei siksi, että en olisi uskonut T:n osaavan ostaa minulle mieleistä sormusta, vaan siksi että esimerkiksi sormuskoot vaihtelevat jonkin verran valmistajan ja mallin perusteella ja halusin löytää kerralla sen minulle täydellisen yksilön. 

Kävimme kokeilemassa sormuksia useammassa eri liikkeessä, mutta lopulta molemmille mieleiset sormukset löytyivät samasta osoitteesta: Malmin Korupajan myymälästä Malmilta. Tiesin itse heti haluavani valkokultaisen sormuksen, sillä kaikki muut koruni ja esimerkiksi rannekelloni ovat hopean sävyisiä ja halusin sormuksen sopivan niiden kanssa yhteen. T puolestaan halusi keltakultaisen sormuksen ja totesimme yhteistuumin, että sormuksemme voivat hyvin olla eri värisiä, tärkeintä on, että molemmat saavat juuri sellaisen sormuksen, jonka itse haluavat.

Minulle tärkeitä vaatimuksia sormuksen valinnassa olivat kotimaisuus - halusin sormukseni olevan suomalaista käsityötä, laadukkuus, sekä kestävyys. Kihlasormus tulee toivottavasti olemaan sormessani loppuikäni, joten haluan sen kestävän mukana kaikissa arjen askareissa. Olin etukäteen haaveillut tietyn tyyppisestä sormuksesta, mutta Malmin Korupajan myyjän suosituksesta päädyin kokeilemaan Kohinoorin valkokultaista Helene-timanttisormusta ja rakastuin siihen heti. Sen jälkeen mikään muu sormus ei näyttänyt enää yhtä kivalta. Olen yleensä äärimmäisen huono tekemään päätöksiä (kaikki läheiseni, jotka ovat ikinä olleet shoppailemassa kanssani varmasti allekirjoittavat tämän täysin :D), mutta yhtäkkiä sormuksen kohdalla tiesinkin heti löytäneeni sen oikean. Kohinoor myös täytti kaikki toiveeni, sillä Kohinoorin sormukset valmistetaan käsityönä Hämeenlinnassa ja kaikki sormukset on valmistettu kierrätyskullasta. Myös kaikki merkin käyttämät timantit ovat laadukkaita ja tarkkaan valikoituja. Olen myös kuullut Kohinoorin laadusta ja kestävyydestä hyviä kokemuksia muutamilta ystäviltäni, joilla on kyseisen merkin sormukset. 

T päätyi valitsemaan itselleen yksinkertaisen, suoraviivaisen keltakultaisen sormuksen, joka on Malmin Korupajan omaa tuotantoa. Meillä kävi sormusten suhteen älyttömän hyvä tuuri, sillä saimme ne kaksi yhden hinnalla-tarjouksella, eli molemmat sormukset minun sormukseni hinnalla ja kaiverruksetkin kuuluivat hintaan. Malmin Korupajassa on usein todella hyviä tarjouksia, joten vinkkinä kaikille muillekin, että niitä kannattaa pitää silmällä! Sovitin myös liikkeessä jo valmiiksi erilaisia sormuksia, jotka sopisivat tämän viereen vihkisormuksiksi. Myyjä osasi ehdotella myös tähän heti kivoja vaihtoehtoja ja kaiken kaikkiaan palvelu Malmin Korupajassa oli todella hyvää ja ystävällistä. 

Kaiverrusten osalta päädyimme yksinkertaiseen, omassani lukee H ♥ T 2.5.2020 ja T:n sormuksessa T&H 2.5.2020. Nyt pari viikkoa sormusta sormessani ihailleena, olen edelleen aivan rakastunut siihen. Se on samaan aikaan näyttävä, mutta siro ja tuntuu ihanan kevyeltä sormessa. ♥ Jos joku muukin ihastui juuri tähän sormukseen, niin sormus näyttää olevan nyt hyvässä tarjouksessa Malmin Korupajan verkkokaupassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti