perjantai 15. toukokuuta 2020

Häämessut netissä 22.-24.5.2020


Kuva


Moni teistä on voinut jo huomatakin, että ensi viikolla vietetään ensimmäisiä virtuaalisia häämessuja! Nyt koronapandemian myötä useat tapahtumat ovat siirtyneet verkkoon ja on hauska päästä kokemaan myös häämessut virtuaaliympäristössä. 

Itselläni on häämessuilusta kokemusta jo parien messujen verran, sillä olen päässyt nauttimaan messuhumusta parhaan ystäväni kaason asemassa. Tällä kertaa fiilis on toki vähän eri, kun myös ajatus omista häistä on konkretisoitunut. 

Ajattelin jakaa teille muutamia itseäni kiinnostavia tärppejä Häämessut netissä-tapahtuman ohjelmasta: 

♥  Pe klo 15.30: Miniworkshop kalligrafian saloihin by Kalligrafiastudio
Kalligrafia on kiinnostanut minua jo jonkin aikaa ja koska rakastan etenkin korttien askartelua, olisi tätä kiva oppia muutenkin kuin pelkästään häitä silmällä pitäen. 

♥ La klo 13:15: Suuri juhlakattauslive by Orchidea ja Floramore
Rakastan sisustamista ja kauniita kattauksia, joten tämä ohjelmanumero tulee varmasti antamaan ihanaa inspiraatiota niihin

♥ La klo 15:00: Suuri häämuotinäytös
Noh, tätä tuskin tarvitsee perustella! Häämuodin katseluun ei kyllästy koskaan ja näytöslavoilla on yleensä näkyvillä persoonallisempiakin yksityiskohtia, joista voi imeä inspiraatiota omaan juhlapukeutumiseen

♥ La klo 16:00: Suuri hääkakkutasting by Frangipani Bakery
Hääkakun suhteen nyt on vielä meidän kohdallamme hyvin aikaista, mutta siis eihän kakkuja voi koskaan maistella liikaa?! Tällaisena sokerihiirenä minua houkuttaisi kovasti tilata 4 maun kakkumaisteluboxi meille kotiin. Nyt tilauksen ehtisi vielä juuri tehdäkin, sillä tilaus tulee olla tehtynä su 17.5. mennessä!

♥ Su klo 15:00: Häämuoti ja miten se muuttuu by Hääpukuneuvontaa Tiina Rauhala
Tämä puheenvuoro kiinnostaa minua erityisesti, koska minulla ei ole vielä aavistustakaan millaisen hääpuvun itselleni haluaisin. Tästä saa varmasti hyviä näkökulmia omien pohdintojen tueksi!

Otin myös jo valmiiksi seurantaan sekä Häämessut-netissä Facebook-sivun, sekä Instagram-tilin, joissa tapahtuma toteutetaan. Meinaako teistä moni osallistua näin kotoa käsin häämessuille?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti