torstai 14. toukokuuta 2020

Minä ja Hän



Ajattelin, että näin blogin alkuun olisi kiva kertoa vähän myös meistä ja yhteisestä taipaleestamme. En ole koskaan uskonut rakkauteen ensisilmäyksellä, mutta aika lailla tasan kaksi vuotta sitten T:n kohdattuani ihastuin kyllä heti ensinäkemältä - ja oikeastaan jo vähän ennen sitä. Kuten moni muukin pari nykyaikana, mekin tapasimme sovelluksen kautta. T oli juuri muuttanut kesätöiden perässä Espooseen ja etsi täältä uusia tuttavuuksia. Kuulemma oikeasti ihan vaan kaverimielessä, mutta aika nopeasti hän totesi, että "mut haluaisi kyllä viedä ihan oikeille treffeille". 

Pari päivän aktiivisen viestittelyn jälkeen koitti meidän ensimmäiset treffit, jotka kestivätkin koko illan ja seuraavat sitten jo useamman (3?) päivää. Se oli menoa samantien, molempien osalta. Ollaankin välillä vitsailtu, että me taidetaan edelleen olla niillä toisilla treffeillä. Moni varmaan piti meitä vähän hulluinakin, kun oltiin heti alusta asti erottamattomat ja parin kuukauden seurustelun jälkeen T muutti virallisestikin tavaransa pieneen 30-neliöiseen yksiööni, mutta meille oli alusta asti selvää, että halutaan olla juuri toistemme kanssa. 

Mikä hänessä sitten on parasta? Sen lisäksi, että hän tietysti on todella pitkä ja komea (ja häntä katsellessa perhoset edelleen lentelevät vatsanpohjassa), hän on myös paras ystäväni, joka jaksaa aina nauraa huonoille vitseilleni ja olla kiinnostunut siitä mitä minulle kuuluu. Vaikka olemme joissain asioissa hyvin erilaisia, on meidän yhdessäolo alusta asti ollut helppoa ja hauskaa. Lisäksi hän on maailman paras ja rakastavin kumppani, joka jaksaa kuunnella ja tukea kaikissa tilanteissa ja joille voin puhua ihan mistä tahansa. Jaamme myös samanlaiset arvot ja tulevaisuudenhaaveet, mikä on itselleni todella tärkeä asia suhteessa. Tietysti pelkkää plussaa on myös hänen ihana perheensä, josta on tullut minulle kuin oma kakkosperhe.

Siinä vähän avattuna meidän tarinaa! Ajattelin kirjoitella kosinnasta ja kihlasormuksestani vielä ihan erillistä postausta. Olisi myös kiva kuulla teidän lukijoiden rakkaustarinoita ♥







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti