maanantai 8. marraskuuta 2021

Häämessut netissä syksy 2021 -suosikit

Perjantaista alkaen olemme jälleen saaneet nautiskella häämessuhumusta virtuaalisen Häämessut netissä-tapahtuman merkeissä! Messut jatkuvat vielä huomiseen 9.11. saakka, eli sekä osastoista, että messuohjelmista ehtii nauttia vielä parin päivän ajan. Tuttuun tapaan olen itse katsonut läpi kaikki messuohjelmat ja sisältö on tänäkin syksynä ollut ihanan monipuolista. Ajattelin vinkata teille myös täällä blogissa muutamia omia suosikkejani sekä MessuTV:n, että osastojen puolelta!

Kuva: // Häämessut netissä

Häämessut netissä MessuTV:n suosikit


IG LIVE PE 05.11.2021 KLO 14:00
Häiden järjestäminen – Hääsuunnittelija apunasi järjestämässä häät huolettomasti

Perjantain IG Livessä hääsuunnittelija Micu Mäkitalo Juhlakirsikalta jakoi omia vinkkejään hääsuunnitteluun ja kertoi hääsuunnittelijan työstä, sekä siitä, millaisia erilaisia suunnittelupaketteja hääpareille on tarjolla. Livessä tuli monta hyvää vinkkiä, esimerkiksi häiden aikatauluun ja ruokailuun liittyen ja oli kiva kuulla kokemuksia hääsuunnittelijalta, joka on päässyt näkemään lukuisia erilaisia hääjuhlia. Micua olisi voinut kuunnella pidempäänkin ja kannattaa ehdottomasti ottaa seurantaan myös Juhlakirsikan instatili, jossa jaetaan myös säännöllisesti hääsuunnittelijan vinkkejä!

SU 7.11.2021 KLO 13:00
Videopäiväkirja: Mian hääviikolla sattui ja tapahtui

Suosikkini MessuTV:n puolelta oli ehdottomasti ihanan hääbloggaajakollegani Mian ja hänen puolisonsa Hannun kuvaama videopäiväkirja heidän hääviikoltaan. Sen lisäksi, että molemmat ovat aivan ihania tyyppejä, oli Mian aitoa ja luontevaa höpöttelyä, sekä hääviikon kommelluksia ihana päästä seuraamaan ja ainakin itse uppouduin täysillä hääparin tunnelmiin. Totesinkin jo instan puolella, että tää oli vähän niin kuin Iholla meets Häävideo :D Videopäiväkirjassa tuli esiin myös hyviä vinkkejä, kuten se, että häätanssia kannattaa harjoitella jossain samantapaisessa mekossa ja hääkengät jalassa - pitkän helman kanssa tanssiminen voi yllättävän haastavaa!

SU 7.11.2021 KLO 14:00
Uppoudu rakkauden täyteisiin hetkiin ihanien häätarinoiden parissa

Häätarinat ovat ikisuosikkini, niin lahjakkaan Tanja Hakalan kynäileminä Häät-lehdessä, kuin tällaisina videoversioinakin. Eilen illalla Tuomaksen lähdettyä yövuoroon, keitin itselleni kupillisen glögiä, sytytin kynttilät palamaan ja linnoittauduin sohvalle viltin sisään ihastelemaan näitä. Tulihan siinä taas muutama kyynelkin vuodatettua! Videot ovat minusta aivan erityisellä tavalla koskettavia, sillä taustamusiikki tuo niihin vielä oman elementtinsä ja erilaiset tunteet ja tunnelman aistii ehkä vieläkin voimakkaammin kuin valokuvista. 

SU 7.11.2021 KLO 15:00
Häämuoti 2022 – Romanttisia häämekkoja Italian tyyliin

Häämuotiin ei koskaan kyllästy! MessuTV:n ohjelmasta löytyy parikin muotinäytöstä ja niistä oma suosikkini oli tämä romanttista italialaista häämuotia esittelevä näytös. Jos kaipaat vielä inspiraatiota oman hääpuvun löytämiseen tai haluat muuten vain ihastella upeaa häämuotia, niin suosittelen katsomaan näytökset!

Suosikkeja messuosastoilta 


Upcycle with Jing

Upcycle with Jingin upeita kierrätysmateriaalista valmistetut koruja pääsin itse ihastelemaan myös livenä viime keväisessä Bridal Sample Salessa. Näitä katsoessa ei ihan ensimmäisenä tulisi mieleen, että materiaalina on hyödynnetty muunmuassa muovipulloja! Sekä Kuparimorsian Mia, että Matchista Morsian Sonja löysivät Upcycle with Jingin mallistosta myös ihanat asusteet hääpäivänsä varalle ja minäkin ihastuin etenkin korvakoruihin sen verran, että taidan jossain välissä hankkia nämä itselleni ihan muuten vain. Tai ehkä häiden jälkeisen päivän asusteeksi? :D

Heili Bridal

Ihana Heili Bridal on jälleen mukana messuilla ja messutuotteiden joukosta löytyy vaikka mitä kivaa, kuten kukkakorvikset (jotka ovat myös omat tulevat hääkorvikseni, lue lisää täältä!), niin kaasoille kuin vaikka morsiamellekin sopivat monipuoliset infinity-mekot, Yours Truly-morsiusanalyysi, jota olen itsekin päässyt testaamaan ja ilmainen huntukonsultaatio kaikille hunnusta haaveileville. Lisäksi HeiliBridalin omassa instassa pidettiin sunnuntaina huntuliven, jonka aiheena oli erilaisten huntujen ja hääkampausten yhdistäminen. Jos et ehtinyt vielä eilen katsomaan liveä, voi sen katsoa myös jälkikäteen HeiliBridalin instatililtä!

Somino

Messutarjousten joukosta löytyy myös runsaasti erilaisia vuokratuotteita ja itse ihastuin erityisesti Sominon valikoimaan. Iskin silmäni etenkin tähän upeaan kultaiseen hexagon hääkaareen (olen haaveillut tällaista meidän hääparin pöydän taakse, makrameesolmuilla tai kukilla koristeltuna) ja messinkisiin kehyksiin, joita voi hyödyntää esimerkiksi pöytänumeroiden, ohjelman tai menun esillelaitossa. 

Floramore

Hääkukat ovat yksi niistä osa-alueista, joiden budjetointi tuottaa hääpareille usein päänvaivaa. Harvalla meistä kuluttajista on tarkkaa näkemystä siitä, miten paljon kukat maksavat ja millaisia vaihtoehtoja eri budjeteille on tarjolla. Floramoren messuosastolla on tarjolla erilaisia kukkatuotteita, kuten polttariohjelmaan sopiva kukkakurssi, hääkattauksen kukitus, sekä All you need is love-tuotepaketti, joka sisältää kaikki hääpäivän tärkeimmät kukkatuotteet, pakettihintaan! Tämä auttoi ainakin itseäni myös hahmottamaan hiukan eri kukkatuotteiden hintoja. 

Räätälistudio BQ

Meillekin ajankohtainen aihe hääsuunnittelussa on tällä hetkellä sulhasen pukeutuminen. Messutarjousten joukosta bongasimme Räätälistudio BQ:n tarjouksen lahjakortista, jolla voi hankkia mittojen mukaan valmistetun pukusetin, joka sisältää puvun, liivin ja paidan, yhteishintaan 789€, tähän täytyy ehdottomasti tutustua tarkemmin! Tämä olisi muuten myös aika loistava idea isänpäivä- tai joululahjaksi, sillä vaikka häät eivät olisikaan juuri nyt ajankohtaiset, on hyvin istuvalle, omien mittojen mukaan valmistetulle varmasti puvulle aina käyttöä.


Messuilla uutena ominaisuutena on nyt myös sydänkuvakkeella merkitty tykkäystoiminto, jonka avulla voi helposti tallentaa omat suosikkitarjoukset ja jakaa ne halutessaan vaikka puolisolle, kaasolle tai bestmanille. Vielä on tämä ja huominen päivä aikaa messuilla, tehdä löytöjä ja poimia inspiraatiota! Mitkä asiat messuilla ovat olleet teidän suosikkeja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti