torstai 17. kesäkuuta 2021

Unelmien hääkorvikset

Korvikset ovat ehdottomasti oma suosikkiasusteeni ja olen alusta asti tiennyt, että haluan näyttävät korvikset myös osaksi häätyyliäni. HeiliBridalin brändiin törmäsin ensimmäisen kerran reilu vuosi sitten, kun olimme juuri kihlautuneet ja Häämessut netissä järjestettiin ensimmäisen kerran, ja ihastuin heidän tuotteisiinsa heti. Olen ihaillut etenkin HeiliBridalin kukkahuntuja ja LyyliWeddingin viime syksyn tapahtumassa taisin ilmaista ääneenkin haaveeni samantyylisistä kukkakorviksista. En varmasti ole ainoa kukkakorviksista haaveillut - ja nyt haaveisiimme on vastattu!

HeiliBridalin uutuusmallistosta löytyy kauniita, käsinvalmistettuja kukkakorviksia neljässä eri mallissa: kevyet, runsaita omenankukkia muistuttavat Enid-nappikorvakorut, 7cm pituiset, kauniisti kasvoja kehystävät Elsa-korvakorut, pitkät ja näyttävät, visterian kukinnoista inspiroituneet Carla-korvikset, sekä nämä omat tulevat hääkorvikseni: midimittaiset Carla-korvakorut!

Pääsin sovittelemaan HeiliBridalin uusia korviksia Lyylin ja Laura Hyvi Bridalin järjestämässä sample sale-tapahtumassa ja tykkäsin sekä Elsasta, että pitkästä ja näyttävästä Carla-mallista. Mielessäni mietin kuitenkin, että minulle juuri täydelliset korvikset olisivat pituudeltaan ehkä niiden väliltä. Ja onneksi uskalsin ilmaista toiveeni myös HeiliBridalin Iidalle ja Valentinille, sillä nyt unelmieni korvikset ovat tässä ja päätyivät kaiken lisäksi mukaan myös mallistoon - kuinka siistiä!


Carla-korviksissa parasta on niiden keveys, sillä käsin valmistetut silkkikukat ovat höyhenenkevyitä. 
Haaveissani on romanttinen ja boho-henkinen häätyyli, johon nämä korvikset tulevat varmasti sopimaan täydellisesti. Oma häätyyli alkaa siis vähitellen rakentua, ei niin tyypillisessä järjestyksessä, mutta kuitenkin! 

Suurin haaste nyt tulee varmasti olemaan se, että maltan pukea nämä ylleni vasta hääpäivänämme! :D Varmasti tulen sovittelemaan näitä kotona ihan liian usein. Ehkä pitää viedä nämä vanhempieni luo säilytykseen kuten pikkusiskoni ehdotti? Tiedän näille korviksille olevan runsaasti käyttöä myös häiden jälkeen, sillä voin hyvin yhdistää ne niin arki-, kuin juhlalookkeihinkin. 

Millaisia hääkorviksia teille on tulossa? Jos kaipaat lisää inspiraatiota hääpäivän koruihin, lukaise myös nämä aiemmat postaukset!
Koruhaaveita hääpäivään
Näyttävät statement-korvikset viimeistelevät häätyylin
Viikonlopun häähumua: Lyyli Wedding x Laura Hyvi Bridal Sample Sale

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti